Jump to content

Octavia 3

PTDA
 Share

Postare recomandată

Stopurile spate vor avea coltul spre lateral, ochi de pisica pe bara spate, farurile se stiu, probabil cu DRL, posibil LED, LED pe spate iarasi posibil, al treilea geam lateral cu colt (pentru aspect mai sportiv)

De interior de sa mai zic, volan cam uratel dar practic, panouri usi, bord, ventilatie spartane dar practice, ceasuri cu fonturi clare (intre O2 si O2FL, la care sunt prea lungi si subtiri cifrele), touchscreen ca la Superb, schimbator banal (ma intereseaza cum o sa fie cel de DSG, sper ca nu ca la O2 cu buton lateral ci in fata) .. hmm not impressive

Motorizari probabile:

1.2 TSI 85 CP CBZA (se aude ca nu l-ar pune pe cel de 105 cp CBZB - dar eu n-as crede ca nu il pun)

1.4 TSI 140 CP BMY (se aude ca nu vor mai pune 1.8TSI de 160 cp)

1.6 TDICR 105 CP CAYC

2.0 TDICR 150 CP (ce cod are? restul codurilor sunt corecte?)

2.0 TDICR 177 CP CFCA (numai pe RS - care va putea fi si cu AWD, sa vedem daca si cu DSG - cine are bani ..... :icon_confused: )

2.0 TSI 208 CP (ce cod are?) numai pe RS normal

post-1145-0-59076900-1351780436_thumb.jp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie imi place!

Deocamadata sa o vedem cu arata si in realitate...

Promisiunile arata bine;

Din cate info am, o sa apara mai devreme, deoarece TOUR si FL se produc pe stoc pana in decembrie apoi se pregateste intrarea pt O3;

Deci, sunt sanse mari sa o vedem prin primavara in showroom;

Am stat de vorba cu cineva care a vazut-o live, la lansarea lui Rapid;

Din spusele lui, arata ca o "zana" (asta a fost exprimarea adlitteram)!

Link către comentariu

S-au anuntat preturile pentru Golf 7 in Romania, o veste buna zic eu si pentru cei care asteapta Octavia 3 :)

Pretul de lista pentru Golf 7 cu 2.0tdi/150cp&DSG, echipare Highline este 24.293 EUR

Asta inseamna ca pretul O3 nu poate depasi acest pret iar avand in vedere ca in momentul de fata un O2 2.0tdi/140cp&DSG, echipare Business este 21.786 EUR, pretul va fi undeva intre acestea doua, mediana fiind la 23.040 EUR

Adaugand optionale de cca 1.000 EUR ajungi la 24.000 EUR (eu pe la atat m-as opri pentru O3-ul meu)..Daca iei xenon, navigatie, senzori, privacy glass samd samd treci lejer de 25.000 EUR (o sa fie si clienti care o sa ia O3 "full-option" de 26-27 mii EUR)

LE: Deci O2FL si Tour (O2 non-FL) ies efectiv din productie din decembrie? Atunci este posibil sa tina in loc preturile :)

post-1145-0-09400600-1351859161_thumb.pn

Modificat de codz
Link către comentariu

Se pare ca Skoda a invitat niste jurnaliti auto alesi in Portugalia ca sa testeze noul model.

Iata informatii concrete si impresiile jurnalistului care a condus Octavia 3 preproductie: click aici

311012129426.jpg

Link către comentariu

Hopa, a disparut Skoda Octavia din configuratorul de pe skoda.ro.

Asta inseamna ca se vand doar masinile din stoc. Probabil ca acum isi reconfigureaza liniile de productie.

Link către comentariu

Ah, au reparut in configurator. A fost doar ceva temporar.

Link către comentariu

au scos din oferta 1.6 MPI cu GPL.

mi se pare mie sau au mai umblat putin la preturi?

Link către comentariu

Daca asa o sa arate, zau ca-mi place. Acesta e un render bazat pe ultimele imagini cu modelul preproductie.

2013-Skoda-Octavia.jpg

Modificat de hiro
Link către comentariu

In mare asa o sa arate, chiar mai bine :) fara masca aceea, o sa aiba asul cu sigla skoda ca la Rapid

Referitor la motorizari, de aici citesc ca vor fi 4 motoare pe benzina cu 85, 105, 140 si 180 cp (probabil ca ultimul este 1.8tsi urcat 20cp din soft, daca nu gresesc) iar la dieseluri clar 1.6/105cp si 2.0/150cp (my choice) iar pe RS care apare repede adica in August 2013 benzina de 210cp si diesel de 180cp. Cica doar pentru 150cp si peste o sa aiba suspensia independenta multi-link

Modificat de codz
Link către comentariu

• 2 weeks later...

@ arson

Fata de configuratia achizitionata de mine acum in configurator e un plus de cca. 500-600 EUR.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

Citeam in presa de specialitate ca vor aparea in curand poze oficiale. Undeva la sfarsitul lui noiembrie/inceputul lui decembrie.

... si ceva dupa perdea....

http://www.promotor....iciale-10280608

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

Arata intr-un mare fel! :icon_bounce:

Vreau sa vad si interiorul...

Link către comentariu

Gorillaz_Doktor

Punct de vedere.

Spatele este variatiune pe tema data - usoare modificari in bine, se renunta la ideea de fluid in favoarea unghiurilor.

Fata - nu mi-a placut niciodata FL, aduce a Jetta, imbunatatire clara DAR : spatele pastreaza identitatea skoda, fata nu. Pot intelege (desi nu sunt de acord) ca toate modelele unui producator sa semene intr-o sinergie a stilului, un filon central ce identifica toate produsele cu marca respectiva, dar, desi fac parte din acelasi grup, mi se pare deja exagerat ca produsele sub alt brand sa semene.

Mai pe romaneste, inteleg ca Up, Polo, Jetta, Passat, Touareg si Amarok sa semene intre ele, ca sunt VW (desi daca platesc spre 100K pt un Touareg, parca n-as vrea sa semene neaparat cu Polo sau Up), dar si Skoda sa semene cu VW....e cam mult.

Link către comentariu

Pot sa fiu carcotas?

Forma farurilor nu exprima nimic, mi se par prea mari si anoste, chiar uratele, parca sunt neterminate si geamul ala clar e urat. Bara fata pe rotund fara banda de protectie va fi tinta zgarieturilor si nu mi se pare ca ii da un look modern. Grila de jos, prea mult plastic, proiectoarele prea mici, ceva nu se potriveste nici aici. Grila principala si sigla, care se doreste a fi forma prin care recunosti o Skoda, rotunda in partea de jos, din nou un aspect care o trage in jos, cu colturi cum este acum ar fi aratat mai bine.

N-am ce face, asta e prima mea impresie, ca i-au stricat partea din fata. Daca si la interior au mai facut multe modificari gen manerul de usa pe care l-au modificat total incomod, daca pun piano black in combinatie cu crom, daca muta butoanele, imi pare rau dar este un pas inapoi in ceea ce priveste design-ul.

Link către comentariu

Am sunat ieri la Weltauto pentru a cere un pret de buy-back pentru masina din semnatura si mi-au spus ca actuala octavia Tour si Octavia 2 FL nu se mai pot comanda. Poate cineva sa confirme sau sa infirme acest lucru?

Mi se pare ciudat ca noul model sa apara numai in Martie (in Romania probabil in Aprilie) si ei sa nu mai poata vinde Octavia numai ce au pe stoc. Oare o fi o gura de oxigen data Rapid-ului?

Link către comentariu

Asa este, nu se mai poate comanda Octavia, doar ce este pe stoc sau ce urmeaza sa intre in fabricatie.

Link către comentariu

Pare o combinatie intre skoda superb SW si vechiul a4 b6 cu stopurile alea :dry:

Link către comentariu

Arata foarte bine intr-adevar dar daca o sa intre pe gama de preturi de la Superb asa cum mi-au spus cei din showroom atunci sunt sigur ca nu vor avea prea mare succes. O sa vedem exact prin martie 2013.

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!