Jump to content

Octavia 3

PTDA
 Share

Postare recomandată

Stiu ca nu-i acelasi lucru, dar eu nu am primit cutie de depozitare sub scaunul pasagerului, asa cum era in brosura. Am reclamat situatia asta la PoRo si mi-au trimis cutia la dealerul local VAG, care mi-a montat-o, totul gratis.

Daca EDL-ul se poate activa doar din soft, atunci rezolvarea problemei e chiar mai simpla. Eu zic ca aceia dintre voi care nu au ar trebui in prima faza sa ceara verificarea si apoi rezolvarea problemei. De ce nu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate asa este : brosura nu reprezinta un act legal facut intre doua persoane  sau firme. Reprezinta un mod de a face publicitate si a te face cunoscut.

Asa mi-a spus mie avocatul firmei. Nu ai nici o sansa in nici o instanta. Pot sa scrie ce vor ei in acele brosuri. Cu cat sunt mai magari si impertinenti cu atat scriu vrute si nevrute.

Ideea sa vedem daca cineva are pe e-mail ( sau in alta forma ) o OFERTA personalizata, nominala de la un rerprezentant Skoda. Sau cel mai bine ar tfi un contract de vanzare - cumparare.

In acest caz ar exista o baza legala solida.

O zi buna

Link către comentariu

Am verificat in oferte si masina comandata in iunie 2014 are doar ESC mentionat pe descrierea autovehiculului, in cea comandata in august 2015 are specificat ca in include si XDS.

Link către comentariu

Off: cand voi abordati problema juridica la modul asta, de fapt imi spuneti ca avocatii lor sunt mai tari decat avocatii nostri.

La subiect, sa vezi ce se bucura VW daca o dai la presa, ca idee. Mai ales in acest context al Dieselgate.

Link către comentariu

Pana la avocati orice persoana fizica poate face o plangere la ANPC cu privire la acest aspect. Ar fi interesant un punct de vedere al lor. Mai bine ar fi ca mai multi sa se grupeze si sa faca o plangere colectiva. Nu te costa nimic. 

Link către comentariu

@Benzaru

Ne poti da mai multe detalii despre masini ?  Motorizare, echipare, optiuni, etc

Teoretic XDS este peste EDL. Adica face mai multe, este mai destept ca sa zic asa.

Mersi

Link către comentariu

Cele 2 sunt complementare:

EDL: The electronic differential lock permits smooth, comfortable starts on split-friction road surfaces with differing levels of grip. If one wheel starts to spin, the electronic differential lock will brake the wheel as necessary, directing power to the wheel with better grip in the process. The electronic differential lock reduces tyre wear and operates at speeds of up to around 40 km/h (4MOTION: up to about 80 km/h). As a software function, it forms part of the electronic stability control (ESC) and traction control (ASR).

The XDS electronic differential lock is an extension of the familiar EDL function. However, XDS responds not to loss of traction but to the unloading of the front wheel on the inside of the corner when cornering fast. XDS applies pressure from the ESC hydraulics to the inside wheel to prevent it from spinning. This improves traction and reduces the tendency to understeer. The level of pressure applied ranges from approximately 5 to 15 bar. The impression when driving is similar to that of a limited-slip differential in toned-down form. The precise, one-sided build-up of brake pressure makes cornering even sportier, quicker and more accurate.

Sursa: http://en.volkswagen.com/en/innovation-and-technology/technical-glossary.html

Intrebare pentru cei care va plangeti de lipsa EDL: aveti ESC (fostul ESP)?

Link către comentariu

Intrebare pentru cei care va plangeti de lipsa EDL: aveti ESC (fostul ESP)?

Ar trebui sa îl aibă toți.

In Europa este obligatoriu la orice mașina noua vînduta, pana și Logan-ul are ESP acum.

Link către comentariu

Corect, am scapat aspectul acesta din vedere.

Link către comentariu

@Benzaru

Ne poti da mai multe detalii despre masini ? Motorizare, echipare, optiuni, etc

Teoretic XDS este peste EDL. Adica face mai multe, este mai destept ca sa zic asa.

Mersi

Cea personala este 1.2 tsi 105 cp elegance fabricatie iulie 2014

Cea de serviciu este 1.6 tdi 90 cp smart fabricata in septembrie 2015

La ambele am pus in plus fata de dotarile standard ale echiparii: senzori parcare spate, PDG si stergator luneta- deci nimic legat de ESC/ESP

Modificat de Benzaru
Link către comentariu

Cum pot sa aflu cu ce tip de ulei de motor a venit masina din fabrica?

Link către comentariu

Nu este specificat nicaieri de producator ce ulei foloseste pentru prima utilizare.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Masina este cumparata de la reprezentanta, dar cum aflu cu ce tip de ulei a venit in motor din fabrica.

Am vazut ca uleiul vandut cu denumirea skoda este 5w30 (http://www.autokarma.ro/ulei-motor/vw-audi-seat-skoda/skoda/40/20064).

Modificat de Creion
Link către comentariu

Cum pot sa aflu cu ce tip de ulei de motor a venit masina din fabrica?

Scrie pe bidon: vapsoil

?????

Link către comentariu

In linkul pus de tine, pe bidon scrie: vapsoil 507.00

Link către comentariu

Smart gate se comanda separat sau se gaseste pe orice masina? Poate este o intrebare prosteasca, dar este cumva interfata masinii?

Link către comentariu

smart gate se poate comanda si separat/pentru masini deja cumparate(700 ron) dar este ca si optiune pentru masinile noi

Link către comentariu

Unde se regaseste aceasta optiune pt ca eu nu am vazut.

Link către comentariu

Vad dar la mine nu apare.

e4be17f795780eaa723a5e6e7b38b881.jpg

Nu toate modelele au aceasta optiune?

Link către comentariu

ce echipare/motor ti-ai ales? la mine nu apare daca aleg active cu 1.2 tsi 83cp

Link către comentariu

Style 2.0 tdi. Nu ar trebuii sa fie o optiune pentru toate variantele?

Am sunat si la reprezentanta pentru o lamurire. Au zis ca ma suna imediat ce au un rasp. :)

Modificat de MeToo111
Link către comentariu

m-am enervat!  tot pe dimensiunea absurda a rezervorului. Am facut un buc-deva-buc la volanului unui mondeo diesel  automata, autonomie dupa alimentare 9xx km. Sictir!

Nu stiu daca am vazut vreodata 8xx la autonomie la octavia asta.

Link către comentariu

Eu am avut autonomie dupa alimentare 9xx .

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!