Jump to content

JUST QUATTRO

hangyouridols

Postare recomandată

foarte frumoasa tappiteria! pe scaun sunt 2 materiale,piele normala si piele intoarsa?

volanul,cotiera,fetele de usi...toate de nota 10

Link către comentariu
  • Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hangyouridols

105

• Turbocip

11

• Circoloco

11

• rotitza

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru gropile alea se mai plateste si rovinieta !!

Interiorul a iesit foarte ,foarte bine si volanul la fel.La banii ce i-ai dat,nu putea fi altul rezultatul !

Link către comentariu
hangyouridols

S-a folosit piele neagra simpla pt marginele scaunelor si in rest alcantara perforata gri;multumesc pt aprecieri :icon_thumright:

Parerea mea,raportul calitate-pret este unul imbatabil;totusi pt o geaca de piele pt nevasta-mea am dat in jur de 300euro :blink:

Link către comentariu

Pff, frate ce ghinion. Sincer imi pare rau pentru incident. Si eu de multe ori am zis pas la jantele pe 18. Concluzia de pana cum, si intarita de patania ta este ca la un B6 dimensiunea maxima este 17" pentru romanica...si asa deabea scapi.

In ceea ce priveste interioreul iti prezint felicitarile mele! Eu as fi facut volanul integral in piele perforata, dar asta este doar o optiune personala!

Sa o stapanesti sanatos si sa nu mai ai parte de evenimente neplacute nicodata!

Link către comentariu
hangyouridols

Multumesc Mihai pt urari :icon_thumright:

Intr-adevar,mai mult de 17 la jante prezinta un risc;daca voi inmatricula masina pe viitor in tara,sigur voi pune pe 17.

Cu volanul am preferat sa semene cu cel de B7 S line,dar nah,chestie de gusturi :)

Cat despre evenimente,am pierdut capacelul de la o janta si am frecat fusta spoilerului de o bordura,acesta haindu-se;acum sunt nevoit sa dau spoileru` jos si sa-l potrivesc inapoi.E bine macar ca nu ma plictisesc :blink:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salut,

Interiorul te-a costat 400 euro cu tot cu materiale? Ai ceva garantie pe lucrare(gen uzura prematura, descoasere etc)? Poti sa imi dai si mie detaliile firmei?

Mihai

Link către comentariu
hangyouridols

Da,m-a costat 400euro interiorul,dar fara volan,doar scaunele si fetele de portiera;tipul care mi le-a facut este persoana fizica,nu pe firma si nu exista garantie.Oricum,lucreaza bine si cu simt de raspundere,eu sunt la a 2-a masina facuta de el,iar la banii astia,raportul calitate-pret este unul imbatabil.

Ai PM cu nr lui de mobil,suna-l dupa-amiaza si discuta cu el pt mai multe detalii.

Link către comentariu

Arata foarte bine masina numai lucruri bune faci la ea,in momentul in care vrei sa te scapi de jantele pe 18 let me know ok?daca nu sunt promise deja....:D

Link către comentariu
hangyouridols

Multumesc de urari :icon_thumright:;jantele nu le pot da acum,pt ca trebuie sa-mi cumpar altele pe 17,ceea ce nu am in plan in viitorul apropiat.

Btw,daca le vrei pt masina din semnatura ta,nu se potrivesc la nr de prezoane si distanta dintre ele.

Link către comentariu

mcornel, scz ca ma bag in discutie dar din cate stiu eu, b6-le are 5x112 la prezoane nu? si golful 5 la fel.

Link către comentariu
hangyouridols

Da,are 5x112;eu credeam ca golf5 are tot ca si golf4 4x110 :blink:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Un kilometraj mai rar intalnit :pirat:

SAM_0824.jpg

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Daca te uitai atent pe poza,vedeai ca sunt km :icon_cheesygrin:

Modificat de mcornel
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Super masina si super tapiterie! Imi poti da datele celui care ti-a facut tapiteria?

Multumesc!

Modificat de ady2234
Link către comentariu

Pt o masina de 1640kg si vreo 200cp trebuie si niste frane bune :Driver:

Azi dintr-o simpla curiozitate ma uitam pe la roti si am remarcat ca placutele frana fata sunt uzate la jumatate in cei aprox 15k km de cand le-am pus :lol: ;la anul vor trebui alte placute :icon_confused:

Link către comentariu

Inseamna ca nu ai probleme cu acceleratia si masina merge f. bine :) Daca le aveai pe cele stoc probabil ca nu mai erau :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!