Jump to content

JUST QUATTRO

hangyouridols

Postare recomandată

Spor la treaba, ce pot sa zic. :) Acum am vazut topicul, l-am citit si chiar sunt curios de rezultat. Si pana cand va fi gata, poate ne mai impartasesti si alte idei, caci sunt sigur ca vor mai fi cativa care te vor urma ;)

Modificat de Cristi_KWJ
Link către comentariu
  • Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hangyouridols

105

• Turbocip

11

• Circoloco

11

• rotitza

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cristi,nu trebuie decat sa intrebati;eu am idei cat si documentatia necesara,dar acum depinde de fiecare ce doreste si de cati $$$ e dispus sa cheltuie.

Next step,incep montarea kitului de S line de saptamana care vine;voi pune intai fusta spate cu evacuare dubla gasita pe 1,8t de 190cp si 3,0 cu tipsuri de 90mm :rolleyes:

Link către comentariu

Si fusta cu tipsurile de care aminteam in postul anterior;maine i-au vopsea si dau fusta la preparat :)

post-30690-0-89455700-1298478861_thumb.j

post-30690-0-27603400-1298478881_thumb.j

post-30690-0-37953300-1298478898_thumb.j

Link către comentariu
hangyouridols

Revenind,astazi am montat primul element de S line :wub:

Am comandat pana la urma bandouri usi de S4,cand imi vor ajunge,le voi da la vopsit impreuna cu fusta fata S line si pe urma montez restul kit-ului;de altfel am comandat distantiere cu prezoane mai lungi si pt rotile spate.Am in vedere sa scot insemnele 1,9tdi si A4,pastrand cerculetele si insemnul quattro;tot pe viitor voi schimba si nr de inmatriculare ca arata ca draku :blink:.Pana atunci,am scos aparatorile de noroi pt a pastra un clean look :rolleyes:

post-30690-0-55840500-1298993414_thumb.j

post-30690-0-03939300-1298993440_thumb.j

post-30690-0-43785100-1298993466_thumb.j

post-30690-0-70078400-1298993492_thumb.j

post-30690-0-06770300-1298993516_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari mele , arata foarte bine.Astept cu nerabdare modificarile la motor, sa pui poze, am si eu tot AVF si poate imi dai idei :D. Multa bafta in continuare

Link către comentariu
hangyouridols

Multumesc;luna asta voi monta turbina si intercooleru`,iar luna care vine si custom remap,atunci voi putea veni cu rezultatele :Driver:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte frumos ''posteriorul'' :) ,fusta asta e alegerea perfecta

Am in vedere sa scot insemnele 1,9tdi si A4,pastrand cerculetele si insemnul quattro
icon_thumright.gif

Spor in continuare !

Link către comentariu
hangyouridols

In poze se vede clar l/km :)

Revenind:am schimbat turbina cu BV43 de pe 2,0TDI 170cp care este plug and play,a se observa diferentele din poze.

IMAG0361.jpg

upload images

IMAG0361.jpg

upload images

BV43 montat pe masina

IMAG0363.jpg

post image

Am terminat si conversia la S line,numai bandourile de usi sunt de S4

IMAG0364.jpg

image upload

IMAG0365.jpg

post image

IMAG0352.jpg

image upload

IMAG0352.jpg

image upload

IMAG0353.jpg

image host

IMAG0354.jpg

image host

IMAG0358.jpg

adult image hosting

In timp ce schimbam turbina,am gasit o piesa care nu stiu ce este si la ce foloseste;este cea marcata cu X in poza,se afla in partea stanga jos cum te uiti la masina,si din ea pleaca un furtun care face legatura cu prima teava a tubulaturii intercoolerului;stie cineva ce este si la ce foloseste?

IMAG0360.jpg

free image host

Link către comentariu

Maxime felicitari!

Imi place extrem de mult cum arata masina. Kit-ul de SLine schimba mult look-ul masini (la care mai adaugam ca oricum arata bine masina de la inceput).

Daca imi permiti o sugestie: mie nu imi place "quattro"-ul de pe spate. Mie imi place mai mult cu "clean look".

Link către comentariu
hangyouridols

Multumesc de aprecieri;cat despre emblema spate,nu ma pot desparti de ea :lol:,desi ai dreptate in ceea ce priveste un clean look :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari pentru noul look al masinii si multe satisfactii de la noua turbina :icon_thumright:

Link către comentariu
hangyouridols

Multumesc,mai e pana la satisfactii:trebuie sa montez FMIC-ul,sa cumpar un decat downpipe si pe urma soft custom;de abia in august va fi gata.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumos mai arata cu kit-ul ala de S-Line...De mult mi-l doresc si eu dar cred ca nu o sa-l mai iau niciodata.

Oricum, spor la modificari si ungrade-uri ;)

Link către comentariu

Felicitari pentru ce modificari i-ai facut pana acum, ai o masina tare frumoasa, cred ca ii printre putinele masini combi (si diesel) care mi-ar placea si mie sa le am.

Spor in continuare la modificari!

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri;nici eu nu sunt fan avant,dar modificata asa,a inceput sa-mi placa :lol:

Link către comentariu
  • 2 months later...
hangyouridols

S-a cam pus praful pe topicul asta,asa ca ultima noutate:am montat FMIC-ul :rolleyes:;urmeaza custom remap acusica si...motorina(cat de multa) si talpa :icon_cool:

IMAG0408.jpg

IMAG0411.jpg

IMAG0407.jpg

IMAG0406.jpg

Si o noua sedinta foto :vaidecapulmeu:

SAM_0040.jpg

SAM_0035.jpg

SAM_0034.jpg

SAM_0033.jpg

SAM_0044.jpg

SAM_0032.jpg

SAM_0038.jpg

SAM_0036.jpg

SAM_0037.jpg

SAM_0041.jpg

SAM_0043.jpg

Link către comentariu
sorin_crisan

super faina masina cornel,sa o stapanesti sanatos! :icon_thumright: chiar azi citeam pe alt forum ceva ce postasesi tu pe acolo si ma intrebam,ce mai faci?..bafta multa,toate cele bune

Link către comentariu

Bravo Cornel.

Sa ne tii la curent cum se comporta dupa remap :)

Link către comentariu
hangyouridols

Multumes Sorin;mai,tot nu va-ti hotarat cu intalnirea aia pt TM,saptamana care vine sunt in TM si voi nik :blah:

Turbocip,pana la sfarsitul lunii vine si chipul,vedem ce o sa iasa;sper ca nu ochii :blink:

Link către comentariu

Excelenta masina ta si un aspect clean foarte placut. Imi place montajul intercoolerului tau. Sa te bucuri de ea in continuare :icon_thumright:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!