Jump to content

Retrofit la Generatia a III-a de Playere OEM (RCD310, RCD510, RNS310, RNS510)

doruiacovescu
 Share

Postare recomandată

pai de .am vzt.ca R-ul(care e de la K in sus) de ex.e ptr.anii 2008-2011.eu am 2005 totusi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca are treaba daca ca masina ta este fabricatie 2005. Cum am discutat si ieri la telefon, incearca sa iei legatura cu D@ny si vezi daca mai are sau daca a comandat in plus can gateway.

Piesa comandata pentru fratele meu, nici acum nu a ajuns la el... :(

Link către comentariu

buna ziua.am un golf 5 plus din 2005 .am avut un rcd 300 pe el.am fost la niste ,,meseriashi,,si mi-au montat un rcd 510(au spus ca fac ei niste ,,artificii,,etc.dupa 2 zile a murit bateria.am fost din nou,si au zis ca fac in asa fel incat can-ul sa nu vada radio-ul etc(taiat fire pe acolo,adaugat un alt fir cu o siguranta etc).acum nu mai consuma bateria dar mi-e teama sa nu am pr.cu acele improvizatii.am can-ul 1K0 907 530 E gateway H11 0110 si vreau sa ii pun alt can apoi sa il decodez pe masina.va rog sa ma ajutati ce can compatibil sa caut fiindca deja am capul,,patrat,,de atatea cautari pe forumuri etc.stima

merge facut update la unitatea ta de can, si vei scapa de problema. Alternativa - achizitionarea alteia...

Link către comentariu

up-date nu a mers,meseriashii,,nu au facut nimic,alt can da sunt de acord ,nu se stite pe viitor poate bag rns si de aceea prefer alt can dar in continuare ce sa iau sigur?

Link către comentariu

:lol:   :lol:

S-a scris mai sus de vreo cateva ori solutia la problema ta.

Nu esti convins ca raspunsurile date sunt corecte sau care e motivul pentru care intrebi aceeasi chestie de doua ori?

Link către comentariu

De la rev. K in sus, SW minim 0178 sau update la al tau, de la 0110 la 0178

up-date nu a mers,meseriashii,,nu au facut nimic,alt can da sunt de acord ,nu se stite pe viitor poate bag rns si de aceea prefer alt can dar in continuare ce sa iau sigur?

merge update.... nu au putut ei sa-ti faca, dar merge - garantat.

Link către comentariu

Nu cred ca are treaba daca ca masina ta este fabricatie 2005. Cum am discutat si ieri la telefon, incearca sa iei legatura cu D@ny si vezi daca mai are sau daca a comandat in plus can gateway.

Piesa comandata pentru fratele meu, nici acum nu a ajuns la el... :(

Ajunge, ajunge doar ca trebuie sa ai putintica rabdare :P

Link către comentariu

Nu stiu CAN-ul masinii , cunoasteti pe cineva in Bucuresti care se pricepe sa verifice daca pot face update sau nu , in caz ca nu il schimb , totusi imi este putin ciuda sa stau cu navigatia in cutie

Link către comentariu

Nu-ti trebuie decat un scan al masinii-asta daca ai unul mai vechi facut cu vcds-ul.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Am fost la cineva , m-am intalnit cu el in parcare la supermarketul XXL de pe Soseaua Fundeni , mi-a spus ca nu se poate face update , dar ma gandeam sa mai merg si la altcineva sa fiu sigur , iar daca chiar nu se poate face update , banuiesc ca trebuie sa schimb cu totul nu ? 

Asta este , mai dau inca 2-3 mil si sa pot sa folosesc navigatia.....dau 2-3 mil si castig 25 mil care i-am dat pe navigatie

Link către comentariu

Daca ai fost la turbocip si a zis ca nu, atunci asa e.

Link către comentariu

Am fost la cineva , m-am intalnit cu el in parcare la supermarketul XXL de pe Soseaua Fundeni , mi-a spus ca nu se poate face update , dar ma gandeam sa mai merg si la altcineva sa fiu sigur , iar daca chiar nu se poate face update , banuiesc ca trebuie sa schimb cu totul nu ? 

Asta este , mai dau inca 2-3 mil si sa pot sa folosesc navigatia.....dau 2-3 mil si castig 25 mil care i-am dat pe navigatie

ce PN are can gateway-ul tau ?

Link către comentariu

si daca nu se poate face update , pot schimba CAN-ul cu totul ?

Link către comentariu

http://mercador.ro/oferta/volkswagen-passat-2010-ID1fLww.html

Salut. Poate ma lamureste si pe mine cineva intr-o problema, cred eu de interes. Eu am pe masina RCD 510, cu touchscreen, fara navi. Am vazut pe o masina intr-un anunt o masina dotata cu un rcd exact ca al meu care are navi sau harti.. Puteti sa-mi spuneti care este diferenta sau de ce se intampla lucrul asta si a mea nu are. Aici este link-ul cu pozele...adica mai sus. Aparatele RCD sunt absolut identice... :icon_confused:

Link către comentariu

se intampla deoarece RCD-ul e fara navigatie..... RNS-ul este navigatie.

exista cateva tipuri de solutii de modificare hardware a RCD510, pentru a avea navigatie pe el. Una dintre ele http://www.intraphex.com/volkswagen-rcd510-navigation-kit-demo/

mai scumpe sau mai ieftine. Ai naviatie, intrari video auxiliare, etc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am observat ceva interesant, la B6 care aveau din fabrica navi MFD 1, nu trebuie schimbat CAN pt upgrade la RNS 510

am pus la 3 masini din 2006, toti stiau de can, au asteptat sa vada daca e nevoie sau nu, si nu a descarcat bateria la nici unul..

cred ca au alt soft pe can, ultima masina acum vreo 2 saptamani avea can cu terminat A

Link către comentariu

eu pe masina am mdf2 dvd as dori sa trec la rns 310 este posibil sa nu am probleme cu can-ul?acesta este can getaway care il am

Address 19: CAN Gateway        Labels: 3C0-907-530-V1.clb
   Part No SW: 3C0 907 530 C    HW: 3C0 907 951 A
   Component: Gateway         007 0040 
   Revision: 00007000    Serial number: 0700C05B110406
   Coding: 3DFD2C44C21002
   Shop #: WSC 00028 028 00001
   VCID: 214252EEF81EFC16A0B

Link către comentariu

sigur. Trebuie sa ii faci update sau sa-l inlocuiesti

Link către comentariu

Te referi ca, datorita can gateway-ului vechi, care nu-l vede pe RNS-ul 310 .... sa nu descarce bateria ?

Link către comentariu

Cine ma lumineaza ce înseamnă la rds 510 DAB or RDS,cred ca este legat de radio fm

Inviato da mio iPhone usando Tapatalk

Link către comentariu

il tuo amico, di Google:

RDS

DAB

Te referi ca, datorita can gateway-ului vechi, care nu-l vede pe RNS-ul 310 .... sa nu descarce bateria ?

Daca can-ul nu vede RNS-ul, atunci nu are niciun motiv sa tina comunicatia deschisa pentru ceva ce nu vede. Asa ca nu va descarca bateria

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am schimbat RCD 300 cu 310 si modulul BT 1Z0 cu 7P6 plus o mica smecherie de la carsystems ca sa mearga 7P6-le cu bordul rosu. De mers, merge bine, dar cu o exceptie: nu-mi apare in bord titlul melodiei de pe telefon, apare doar "Bluetooth". De ce am postat aici si nu in topicul de bluetooth? Pentru ca am impresia ca 310-le trebuie informat ca are un modul BT instalat. Undeva in codarile RCD 310 n-am mai facut printscreen ca era tarziu) este un bit "Telephone or telephone preparation (CAN) installed". Default e debifat. Daca-l bifez imi da "Error 31: coding out of range". Orice altceva as bifa sau debifa in codare imi acepta. (am incercat si aleator cu diversi biti pe care apoi i-am pus la loc).

Mai are cineva RCD 310 + 7P6 si VCDS si e amabil sa-mi faca un printscreen cu bitul respectiv? Multumesc.

Modificat de EWS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!