Jump to content

Sfaturi achizitie Polo 6R si 6C


bantina
 Share

Postare recomandată

Bebeee, a fost o oferta la HL prindeai pachet de iarna gratuit. climatronic vinde standard. nu stiu daca era in oferta sau e standard pt HL. la mine vin amandoua incluse in HL.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bogdan_wrc - ai intrebat ce benzina sa bagi. O sa fiu cat se poate de scurt. Am avut un alt VW inainte, tot mic...250.000 de km a mers cu OMV Super 100 (pana in 2006 a fost adusa din Austria) apoi cu OMV Carrera 100 si acum se numeste Maxx Motion parca (sunt plecat din tara de ceva vreme). Ma rog ideea e ca am mai facut cateva zeci de mii cu alte masini cu OMV 100. Ai mei au un audi cu vreo 600.000 de km facuti cu motorina de la ei.

Eu numai asa ceva am bagat in masini, nu am avut probleme. E drept, poate ma insel eu dar anumite statii OMV nu stiu de ce dar parca difera un pic benzina. I-am sunat de cateva ori, o singura problema am avut cu o statie din provincie si m-au asigurat ca nu pot sa faca angajatii magarii. Ma rog, sper sa fi avut dreptate.

In legatura cu diferentele dintre Germania si Romania, personal nu cred ca e linia de asamblare. Insa au alt nivel de calitate si alte echipari. Am vazut sute de modele, mereu cand intru la VW ma uit la Polo, Golf si alte zeci de modele. Le analizez cat pot, ma urc in ele.

Eu am cumparat 2 Polo 6R, ambele noi de la Porsche si pot sa spun ca amandoua au venit cu zgarieturi...in interior, e drept mici dar oricum nu te astepti la asa ceva la o masina noua. Ehh, mi-am dorit Polo asa mult ca nu a mai contat. Daca vroiam perfect ma duceam in Germania si plateam 4000 de Euro in plus pentru aceeasi masina :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

locatia conteaza, la fel de mult ca firma. sunt statii care apartin de Petrom care au benzina mai curata decat altele tot de la ei. aici sunt perfect de acord cu tine. stiu asta de la actuala masina, care e ff sensibila la asta. si vrea doar minim 98.

deci clar voi alege locatiile de unde voi umple Polo. si sunt acelasi care mi-au asigurat benzina buna la Audi. 2-3 statii cunoscute. si voi face plinul, si voi umple doar de acolo.

doar ca nu cred ca e nevoie de benzina de 99. va merge cu 95. oricum, rodajul il voi face cel mai probabil pana la Munchen, deci voi incerca si benzina buna..si f buna :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bogdan_wrc - daca ajungi prin Bucuresti, nu am avut ce sa comentez la statiile OMV niciodata...evident ca nu le-am incercat pe toate insa am alimentat mai mereu de la OMV Baneasa (cea de langa hotelul Phoenicia) chiar langa pod si cea din Pipera la un 1-2 km de Porsche Bucuresti Nord.

Nu te sfatuiesc sa bagi 95, in TSI, nu poti sa compari motorul tau de 1.8 cu 1.2 care e si mai mic si mai pretentios...o sa vezi asta.

In Germania, daca vrei sa "vezi" benzina cu adevarat buna, incearca Aral Ultimate 102 - e cam 1.82 Euro litrul sau cea de la Shell...cea mai scumpa numai stiu cum se numeste. Oricum aia de la Shell am avut impresia ca se ducea mai rapid, nu stiu de ce si nu fugea mai tare decat asta de la Aral. Iti urez drum bun si fara probleme!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dupa soft stage 2+, al meu 1.8T sigur e mai pretentios :) ca a trebuit sa "storc" mult din el. si cifra octanica conteaza ca sa atingi puterea. plus ca timingul, si corectiile sunt afectate de benzina buna. si cei care mi-au facut softul, mi-au spus clar. nu mai putin de 98. si merg cu 99+ de la petrom de 5 ani, fara probleme.

o sa ma mai documentez, si o sa ma decid cand va veni. eventual incerc un plin de 95, unul de 99 si vad cum e.

benzina de la petrom e super buna, daca alegi statia cu atentie. diferntele intre petrom si OMV fiind minime la calitate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

As avea nevoie de niste pareri, am vrut sa configurez un VW Polo Highline si nu sunt lamurit de unele aspecte. In configurator nu apar: scaune incalzite, xenon, climatronic.. Nu sunt diposnibile? Din dotarile de serie Highline Attractive nu m-am lamurit. M-ar interesa pe un 1.6 TDI DSG. De asemenea am vazut in Germania mai multe exemplare, dotate bine (climatronic, scaune incalzite, trapa panoramica, etc), am vazut ca la ei poarta denumirea de Polo Style, dar vin cu farurile H4.. Asta inseamna ca sunt doar niste trendline foarte bine accesorizate? Se pot schimba aceste faruri cu cele "duble" cu halogen? Va multumesc

da, m-am uitat pe configurator si am constatat ca l-au cam bulibasit.

In orice caz, in echiparea standard Highline ai inclusiv climatronic si scaune incalzite.

Din ce vad pe site, exista si faruri cu xenon, nu stiu insa la ce pret si de ce pe configurator nu apar.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe Confi nu apar xenoanele de la bun inceput... Ideea e c-au cam dat-o de gard cu softu' vietii... Cel mai bine mergi la un dealer si o configurezi acolo, de pe site nu poti selecta toate optiunile; de pilda, nu apare pachetul "Lumini si vizibilitate", etc...

Intr-adevar, astia aveau aici modelul "Style" la Polo, insa a fost inlocuit cu varianta de echipare "Match" incepand cu CE2012 si da, asa e: e o varianta de Trendline ceva mai accesorizata. Daca vrei, e un Trendline cu ceva optionale de Highline (nu multe...) Parerea mea e ca nu merita. Pentru ce? Pentru jante de aliaj si geamuri fumurii sa dai bani de Comfortline? Nu mersi :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hmm..deci cea cu regare automata, nu? pt ca la HL vine cu asa ceva Oglinda retrovizoare interioara cu

sistem manual antiorbire

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bogdan, la toate vine cu sistemul manual de reglare impotriva orbirii. Ii tzamburshu' ala de plastic de care tragi ca sa se intunece oglinda. Pana si Dacia 1310 are asa ceva, in 2012 deja mi se pare penibil sa mai fie enumerat la capitoul "dotari". Poate eventual ca informare: "vedeti, bah, ca standard ii MANUAL, nu electro-heliocromat" :)

Ca sa fiu mai explicit, Pachetul "Lumini si Vizibilitate" include senzorul de ploaie si oglinda interioara cu efect anti-orbire reglat electronic, cu senzor de luminozitate.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acum in configuratorul retelei PoRo, ca optiune pentru jantele de GTI nu mai figureaza "Detroit". Apar jantele "Serron" 17" 7J care arata cam asa

post-16307-0-66475100-1349429405_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Serron care vin de pe Golf GTi Adidas edition. Personal inca nu le-am vazut live pe vreun Golf asa ca de abia astept sa le vad pe Polo :D

VW-Golf-GTI-adidas-2.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca si producator o fi BBS sau altcineva - ma gandesc ca om avea parte de preturi mai umane,chiar imi plac !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

a venit si jucaria noastra. am dat comanda pe 1 septembrie si e deja de cateva zile in curtea dealerului. destul de bun timpul :) azi o ridic

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am avut noroc si cu VladMHL ca i-a grabit..pt ca eu trebuia sa prind programu rabla care expira pe la jumatea lu Noiembrie.

multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Felicitari,sa o folositi cu placere si fara probleme ! Intradevar a sosit foarte repede !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc. sunt ffffoarte curios daca au reparat problemea cu saiba si pornitul.

Trebuie doar sa trec in CIV rotile de 14 de iarna (am inteles ca trebuie sa iau un document de la ei sa ateste asta, nu? ) si sa vad cum se face inmatricularea.

si d-abia astept sa vad HOT ORANGE live..cum arata. am vazut doar una in oras..si aia murdara :(.

benzina..voi incepe cu 95.

rodajul? primii km pe autostrada? sau e mai bine pe drum national, dar sa pastrez turatia mica?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cand vii cu ea la o intalnire ? :D sa-si vada surata tot hot orange :))

Btw, felicitari pt achizitie si sa fie condusa multi km fara probleme !

Modificat de qwk
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

greu de realizat, pt ca 90% din timp nu voi merge eu cu ea. dar daca am ocazia nu refuz :)

dar poate la vreo nationala...nu stiu. oricum si eu as rvea sa vad mai multe.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De ce nu incepi cu 100 si dupa rodaj vezi cum e cu 95? Mi se pare mai logic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hai sa nu poluam aici :)

daca fabrica a scris ca 95 e ok...de ce sa-i pun 100? de ce are avea nevoie de arderi mai bune? tu crezi ca cineva din germania ii pune 100 daca pe masina scrie ca merge cu 95? eu stiu vreo 5-6 masini modificate, si ei prefera sa faca soft low si high...in functie de benzina..decat sa-i puna de minim 98 zi de zi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!