Jump to content

Proiect VW Bora Coupe

TIR

Postare recomandată

Azi am reusit sa iau si geamurile maine sa vad cum reusesc sa le fac dunga aia neagra pentru ca cei de la fabrica nu au putut sa le faca... am schimbat si stopurile am facut unele mai deschise :)

dsc07386x.th.jpg dsc07387x.th.jpg dsc0738801.th.jpg dsc07389h.th.jpg dsc07390y.th.jpg dsc073910.th.jpg

Link către comentariu

aproximativ bine... sa zicem un 80 % se putea mai bine... dar vedem finalul :) cum o sa dea pe masina

Link către comentariu

Arata foarte bine masina!! Pacat totusi ca nu ai putut sa pastrezi cumva linia geamurilor.

Link către comentariu

o sa studiez maine problema mai bine :) dar asa a venit dupa caroserioa golfului... baza este de la golf...

Link către comentariu

Dark_master, este posibil sa fie o iluzie ceea ce ai remarcat tu. Daca nu ma insel, ceea ce se vede a fi mai sus este "muchia" pe care va veni geamul. (dar nu-s destul de mari pozele cat sa-mi dau seama exact)

later edit : uite un alt unghi:

dsc07385c.jpg

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

In poza pe care a pus-o RoSonic pare sa fie ok(asa si sper sa fie). Tot stau si ma minunez de cat de bine ii sta culoarea. :icon_thumright:

Link către comentariu

Dupa update-ul la forum ,nu am mai primit notificari pentru topicul asta..si steatea eu si ma gandeam ,chiar sa nu mai fi facut nimic la ea ?pe cand colo masina mai are putin si e gata de drum.Ce progrese !!...frumos proiect ,culoarea da bine pe ea ,cu toate ca am avut retineri parca la inceput cand ai zic cum o sa o ''pictezi''.Felicitarile mele,spor in continuare si la rar cu ea sa o vedem pe strada icon_thumright.gif

Modificat de mabial
Link către comentariu

Bravo!

intr-o zi sau doua esti pe strada, dupa cum se vede.

Modificat de lile
Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari... sa stiti ca geamurile sunt la linie nu stiu de ce par asa in poza... e o iluzie optica :)

Am mai cumparat pentru masina semnalizari aripi cu leduri la recomandarea lui rudi ( iara m-a combinat la prostii) si daca tot le-am luat am luat si lampile de la numar pe leduri...

dsc073950.th.jpg dsc07396.th.jpg dsc07392s.th.jpg dsc07393s.th.jpg dsc07394x.th.jpg

Link către comentariu

Spor in continuare arata ff bine :icon_thumright:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

zi de zi citesc aici... zi de zi raman impresionat din ce in ce mai mult de pasiunea ta.

super, n-am cuvinte.

Link către comentariu

Nu stiam ca se gasesc lampi cu tot cu leduri gata facute :D. F tare, sunt curios cum vor arata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!