Jump to content

Proiect VW Bora Coupe


TIR

Postare recomandată

fara suparare nu as pune asa ceva pe masina... nu imi plac stopruile negre... pun daca e tot cu leduri de arata oem

Link către comentariu

Felicitari pentru proiect!

De abia astept poze dupa RAR, ca acum arata asa cuminte si serioasa :rolleyes:

Link către comentariu

sunt ca ale mele cele indicate de dox doar ca sunt fumurii. As ramane la rosu negru exact cum le-ai facut si pe astea dar cu leduri

Link către comentariu

Nu zic ca nu e rosie dar unde-i portbagajul de hatch? :lol:? sunt ft curios cum se vor uiita aia la rar .pun pariu ca vor chema toti angajatii si o sa apari la tv :P

Link către comentariu
costyserbanescu

a iesit intr-un mare fel . meriti toate laudele si se vede ca ai fost foarte devotat acestui proiect. pun pariu ca toti banii care au intrat in buzunarul tau dupa aceea au intrat in masina . SUPERBAAAAAAAAAA

Link către comentariu

azi am fost la RAR sa le explic... dar oamenii comunisti NU... nici nu au vrut sa auda ce si cum sau sa vada... un sigur baiat care era mai tanar... stia despre ce e vorba si zicea ca s-a mai facut ceva de genu asta... in tara si ca s-ar putea sa mearga si asa mai departe... mai am o sansa sa incerc la cineva la vl daca nu vin la bucuresti cu ea.

Link către comentariu

Din pacate probabil ca se va ajunge la taxa individuala de inmatirculare care costa vreo 74 de milioane :( Traiasca Romania . Zici ca din buzunarul lor dau aia de la rar bani, incredibil .

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

WoW :vaidecapulmeu: arata foarte foarte bine, dar ca si sfaturi as zice sa vopsesti interiorul farurilor in all black, folie pe geamuri, stalpul mijloc vopsit negru, sa mai cobori un pic garda la sol, dar banuiesc ca dupa ce trece iarna si in caz ca nu ii schimbi jantele recomand un set de distantere de 2cm pe spate ca mi se par cam bagate sub caroserie jantele de pe spate.

Felicitari pentru proiect si multa bafta la R.A.R ca la cati dobitoci sunt la noi in Ro in astfel de institutii s-ar putea sa ai nevoie si sper sa nu cedezi nervos, sa nu te jupoaie maxim de bani si sa poti circula cu ea in legalitate si fara griji pe drumurile din Ro. Abia o astept finalizata si poate o sa am ocazia sa o pot admira live la vreun eveniment.

:offtopic: Si in incheiere un calduros La Multi Ani! la toata lumea.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Daca nu rezolvi la tine mai incearca si in alte judete, gen Caras Severin, Ialomita, Satu Mare etc. :DSi eu sustin ca ar merge foarte bine cu stopuri negre. Oricum masina toata va fi o combinatie de alb si negru. Trebuie doar sa incerci. Ai sa vezi. ;)

Link către comentariu

asta vroiam si eu sa intreb... pot sa ma programez si eu la rar in alte orase ? ca habar nu am...

eu trebuie sa ii fac identificare si schimbul de culoare :)

Link către comentariu

Eu am masina inmatriculata la Arad dar am schimbat culoarea la Bucuresti, mi-am luat talonul inapoi dupa niste folii date jos tot la Bucuresti. Am prieteni care si-au facut identificarea masinii la Arad. Deci, daca nu s-a mai schimbat nimic, DA, poti sa faci RAR oriunde.

@66 JOK: Cred ca se refera la faptul ca vrea sa foloseasca doar piese originale VW, sau care arata ca cele originale. Adica fara bari Rieger si alte chestii facute de terti. Am inteles oare bine? :)

Link către comentariu

atunci sa vad... cred ca o sa il fac altundeva... incerc :)

real oem tuning... m-am referit ca aici am facut mai mult doar prin a schimba niste bari si a pune un kit... am am facut ceea ce am facut eu in cuvinte mai putine pentru ca daca se uita un necunoscator spune ca asa e masina ;) originala

Link către comentariu

Se poate face foarte bine rarul in alta parte. La sfarsitul lui noiembrie l-am facut in Oradea, eu fiind din Iasi.

Link către comentariu

Nu e problema vad eu... unde ma duc pe o raza de 100 KM am atatea judete unde ma pot duce ;)

Link către comentariu

a iesit bomba !!! ca aspect exterior este perfecta caroseria ! oricum , cred ca te asteptai sa ai probleme pe la rar . asta e , traim in romania . si eu cand am inmatriculat masina , am stat o gramada la rar pe motiv ca nu gasesc ce trebuie pt masina mea , unde sa o incadreze ... in fine . s-a rezolvat a doua zi . normal trebuia sa imi dea certificatul in maxim 2-3 ore . cica sunt putine dinastea si de asta intarzierea :))

bafta cu rarul si la multi ani !!!

Link către comentariu

Difera foarte putin culoare intre cele sau mi se pare mie? Nu ai reusit sa reproduci aceeasi culoare?

Link către comentariu

e mai noua... vopseaua pe bora... probabil de aia... dar o sa fie in februarie amandoua la fel :)

Link către comentariu

Numarul ala ce se vede pe geam la bora in 1 poza este al ei?

Modificat de Passat TdI
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!