Jump to content

VW TYPE3 BOXER

Vizitator
 Share

Postare recomandată

din cite stiu eu..........baiatu sio schimbat vitezometru si o pus de porsche ca cel original la dat peste cap..........intre arad si Tm a spus ca ajuns si la 180km/h fara probleme........motorul urca foarte mult in turatie pina la8000 rpm fara probleme......cutia este originala de typ3,dar este a 2 a ptr ca pe prima a spart-o deja........radiatorul este pus in fata in locul rotii de rezerva dar nici nu se vede........foarte frumos a lucrat baiatu........

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

338

• lexxus

160

• MishuL

137

• RaduI

104

Top Posters In This Topic

Vreau sa kred ka nu am vazut asha ceva , si o sa incerk sprin autosugestie, sa imi indepartez din creier, aceste imagini de "coshmar"

FRUMOS, FRUMOS, FRUMOS,.........SPLENDID...........

Ce draq nu se face cu bani .............off..offfff......offfffffffffffffffffffffffffffff.

Link către comentariu

RG-ule....cind te prind nu stiu ce fac cu tine :) :) .........mi-ai stricat anu cu pozele astea..........este ceva nu cred ca apartine acestei planete........este inimaginabil de frumos........extra-super-mega-pololingura. :shock: :shock: ...........erste klasse :ok: ......este de neimaginat..........cie drak o fii avut acel om in cap cind a facut aceasta masina........ :33:

Link către comentariu

Ahaaaa , ahaaaaa, lasa brothere, sa suferi si tu , ce numa io, acel om a avut in cap ceva ceva , da cel mai important lucru estem ka a avut un kon destul de inkapator in banka........si si;a permis sa faca asha ceva, ..............ka asha si noi avem in kap destule chestii interesante, da deh buzunarele is kam reticente, la investitzii de genu asta.........

Link către comentariu

Ce vreau sa va intreb in legatura cu vopsitul masinii, nu stiu cum se numeste procesul asta, sau mai precis nu stiu daca exista acest proces, sand matching. Asta se face dupa ce sa vopsit masina. Se slefuieste vopseaua(!!!!! esti nebun?????), nu glumesc. Se slefuiste cu o hirtie de 1800, daca suprafata este "dura", sau daca este fina cu 2000.

Asta se faca cu apa, sigur. Dupa asta se slefuieste cu o masina de slefuit("buffer"), care ii da un luciu de show.(masina de gaurit nu este bun, pt ca arde vopseaua)

Daca te uiti la suprafata proaspat vopsita dintr-un unghi la ceva luminos, o sa vezi mici denivelari, adica o linie pare ondulata si nu dreapta.

Sa vedeti cum arata masina dupa operatia asta.

Link către comentariu

Ce vreau sa va intreb in legatura cu vopsitul masinii, nu stiu cum se numeste procesul asta, sau mai precis nu stiu daca exista acest proces, sand matching. Asta se face dupa ce sa vopsit masina. Se slefuieste vopseaua(!!!!! esti nebun?????), nu glumesc. Se slefuiste cu o hirtie de 1800, daca suprafata este "dura", sau daca este fina cu 2000.

Asta se faca cu apa, sigur. Dupa asta se slefuieste cu o masina de slefuit("buffer"), care ii da un luciu de show.(masina de gaurit nu este bun, pt ca arde vopseaua)

Daca te uiti la suprafata proaspat vopsita dintr-un unghi la ceva luminos, o sa vezi mici denivelari, adica o linie pare ondulata si nu dreapta.

Sa vedeti cum arata masina dupa operatia asta.

Se face... atelierul la care mi-au vopsit aripile face asta, cu hartie de 3000-4000 si dupa aia cu masina de slefuit si o cantitate generoasa de polish, dar costa; cel putin 3-4 mil peste pretul vopsirii, care e si ea cam $1000 la o masina intreaga, cu materialele lor. (In mod cu totul intamplator, aflu de pe net ca in USA se fac si vopsiri de $10 000 :colors: :) )

~Nautilus

Link către comentariu

Salutare din nou!, si un LA MULTI ANI! forumului, kam tarziu......dar abia acuma dupa ce am innebunit, mia'm dat seama ka forumul , merge numa ku I.E, iar cu Netscape, face pe nebunul..........nu shtiu kare estem buba ka innainte de skimbare mergea ku amandoua browserele ok, akuma la NETSCAPE, nu poci sa scrii?!?!!?orikum la mine retzeau estem cu mai multe adrese de IP, si sar putea sa faca figuri si de la mine, din "routaj". si sa o ia pe alte strazi..............ok bine ka merge cu I.E.

Link către comentariu

.....si pe mine mah asteapta un vopsit complect anul asta dar sunt foarte disperat ca nu gasesc un vopsitor klumea in aradu asta ........toti fac treaba de k.k.t :study: si nu stiu ce o sa mah fac...........cred ca o sa trebuiasca sa trec granitza inspre vest chiar dc costa mai mult..........o sa ies si io la produs in fata unui hotel sau imi vind si io un organ(notchule ajung si io ca tine sa-mi vind partile componente) si sa pot sa-mi vopsesc galbenutza asa cum o vad io in visurile mele

Link către comentariu

si io o sa-mi fac tablaria si o s-o vopsesc in primavara asta. si am gasit sa o vopsesc in cuptor.

Link către comentariu

si eu vopsesc broscutza, gogosharul si eventual Ford-ul in vara asta, in curte, la serviciu. La banii pe care (nu) ii am ca sa le duc la vopsitorie, raportul calitate/pretz e incantator.

Link către comentariu

Eu am un breten , si vecin , vopsitor auto de meserie, si nu trebuie dekat bere si vopsea..........................ca ....compresor gasesk io.......adika am unde sa o tzin in hala la uskat........

Link către comentariu

• 3 weeks later...

fratilor am mai gasit un type 3 in arad............la vazut un priten de-al meu..........tre sa mah duc sa vad cum arata...........am auzit ca inca sta pe roti.........asa ca voi reveni cu ceva poze............cu 412 nu stiu cum voi rezolva..........momentan chiar nu am de unde sa scot 500$+drumul actele si cine stie ce mai intervine.........asta ar insemna cam 800$ in totul............oricum nu ma las batut ca inima imi bate ptr masina aia..

Link către comentariu

• 1 month later...

UFFF.....

Revenii si io pe icisha , .....nu va suparatzi pe mine pleaseeeee!!!

Akuma kum vine kaldurika , ma apuk iarashi de al meu notch...sa il bibilesk sa il fac sa mearga bine..Iarna a fost un sfetnic bun pentru mine, am studiat , mult si bine , si sper sa pot pune in practica tot ceea ce am ingurgitat mental...........

si daca ma ajuta AL DE SUS , sa ma dau ku iel in vara, si daka tot AL DE SUS, estem chiar "nesimntzit" de bun cu mine fac si LADA "VW INSIDE" , adikatelea motorash MK1 sau MK2 , diesel.........1,2~1,6 cc(dar deokamdat nu shtiu de unde pot lua un motor dasta la un pretz rezon) , ka vand imediat motoru iei +altu de rezerva si vad kum mai fac si iau mot de vw...

Link către comentariu

nu a obosit dar a fost mai mult de munca la servici si uite ca nu a mai fost timp....si eu sper sa-m i iau o sapt libera si sa incep mestereala...m-am apucat deja de bagat flexul sa o desfac in doua...

chiar nu a mai fost timp....spre rusinea mea

Link către comentariu

Eu am inceput de vreo luna campania de reparatii de primavara cu cateva succese notabile:mi-am cumparat si montat ceasul de turometru cu avertizare sonora si luminoasa pt. o gramada de chestii;am montat suportul pnt cele 3 ceasuri de 52 mm cu tot cu ceasuri,mi-am schimbat cauciucurile pe spate si sper ca in week-end schimb uleiul si montez sonda de temperatura.Capitolul nerealizari:bucsele la bara de torsiune spate terminate ca urmare imi toceste cauciucurile pe interior.

Link către comentariu

de unde ti-ai cumparat acel turometru si cat a costat?

daca poti sa ne spui

Link către comentariu

Nu este nici un secret dar este o poveste un pic mai lunga.Cu ceva timp in urma am facut o obsesie pentru turometru,vroiam sa-l pun in locul ceasului ceas,am cautat de am ametit ,mi-am terorizat colegii la servici cu treaba asta,mi-am cumparat un turometru de la dezmembrari pe care am incercat sa-l pun intr-un ceas ,nu a iesit nimic(bun).Intr-o duminica acum vreo 3 saptamini m-am dus in tirg cu gind sa cumpar un turometru (mai mic) care sa incerc din nou sa-l bag in ceas ,cum am intrat in targ am dat de un om mai in varsta care avea de vanzare un turometru nou nout stil racer care se monteaza pe bord ,de fericire am uitat sa negociez pretul (oricum era foarte mic ).Cam asta este povestea.Tot in tirg la un tip cu un microbuz cu diverse piese am gasit 3 ceasuri VDO de 52mm cu tot cu suport ,din care unul de temp. ulei pana la 150 grade la pretul de 100 Euro + sonda ,dar in timpenia mea am pierdut nr.de tel. a individului.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Notch mai traiesti ? Am ramas singurul cu typ 3 pe aici ?

Link către comentariu

ha...campanie de reparatii......aceasta campanie v-a incepe si la mine dupa 1 Mai cind voi face ultima deplasare din oras cu galbenutza,dupa aceea ea va fi desfacuta bucati si voi incepe sa o fac asa cum imi place mie,praguri,aripile din spate aduse la forma originala si antifonarea cit se poate de bine a masini,curatarea rugini din toate colturile masini si nu in ultimu rind vopsirea ei intr-o noua culoare galbena si bine lacuita.In tot acest timp motorul va trece pe notchul alb ca sa am si io masina cu ce sa umblu si sper ca pina la inceperea ierni galbenutza sa-si reia renumele de aspirator de femei :pirat:.Toata aceste lucrari vor fi fotografiate si expuse pe acest forum cu trecerea timpului,asa ca Bogdane mah alatur campaniei de reparatii pe care le vom face masinilor,mai bine zis,iubitelor noastre.

Link către comentariu

La mine s-au adunat cam multe :trebuie sa-i schimb setul (a fost segmentat a treia data la cota standard si in ~5000 km consuma ulei),bucsele la bara de torsiune spate ,sa-i fac franele ca fiecare roat franeaza cum vrea ea,iar cea mai naspa chestie tinichigeria si vopsitoria care ma ingrozeste.Din nefericire toate astea inseamna o gramada de bani.In alta ordine de idei pune o intrebare in Ungaria daca au cumva sincro test (cat costa) .

Link către comentariu

Toata aceste lucrari vor fi fotografiate si expuse pe acest forum cu trecerea timpului.

da' ce mai draga nu ai sit de impartit cu Notchmanul, abia va mai vizitam si noi adresa...

Link către comentariu

pai nah.........o sa pun si acolo dar imi este mai usor sa fac un topic la fel ca a lui niq_ro daca nu va deranjeaza :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!