Jump to content

VW TYPE3 BOXER

Vizitator
 Share

Postare recomandată

Navea nici o treaba.........pentru ka avea aprindere lelectronika..........nu recomand chestia asta fara aprindere, ka io kred ka respectivu o sa razuiaska platina ku kutzitu de prin delko.......

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• notchman

338

• lexxus

160

• MishuL

137

• RaduI

104

Top Posters In This Topic

bah fratilor.......fusei aseara la mosu de la care am cumparat notch alb si l-am mai golit de restu de piese....stupoare.......restul de piese erau noi si originale..........pompa de ulei nou-nouta cu stanta VW :shock: ,coliere ptr toba originale si stantate VW :shock: .........semnalizator fata complect nou :shock: :shock: ..........dc ma punea mosu sa aleg intre plasa cu piese si o plasa cu aur io luam plasa cu piese ca era mai pretioasa :geek: :D :mrgreen:

Link către comentariu

:33: :33: :33: :21: :bounce: :geek: :D Sa'nnebunesc, ce bulan :D .ai... Adevaru' ca si io am avut atunci, cu moshu' meu cu motoru'...

Link către comentariu

hai sa mah mai falesc cu ceva ce am in albutza........poate mai are si altcineva...........Radio Blaupunkt cu rotitele stantzate VW pus de fabrica :shock: :shock: ..........de aia spun aceste lucruri ptr ca galbenutza mea nu a avut asa ceva inauntru si multe dintre piese au fost schimbate cu te mai miri de la ce masini.......de ex semnalizatoarele de pe fata si tot felu de maruntisuri :33: pe care io le-am schimbat inapoi........

Link către comentariu

Bai brothere tu vrei sa ma tai la vene, daka mai deskizi deskutzia de radiouri de mashina vechi, nu mai ai ce diskuta ku mine........io is mort mort dupa iele, ...am avut unu pe lampi, da la'm dat ka prostu......................era ku fatza de os, frumos rauuuuuuu..............si umblu dupa stea vechi de ani de zile, si unde kasesk nu gasesk nici unu kat de kat, numa sparte, etx.......

Link către comentariu

o sa-l pun pe tatamio sa mai caute prin consignatie ca si el si-o luat unu tot de VW de prin 60 tot Blaupunkt cu 200.000 lei defect,lo mai costat 50.000 lei reparatu si amu are radio............si mere de prinzi cu el si radio Siberia :40: :shock: :bounce: ..........

Link către comentariu

Lexxus crezi ca poti sa faci o poza cu radio si modalitatea originala de prindere in bord sau sa dai niste explicatii mai amanuntite ,deoarece este o problema care ma framinta de ceva timp.In privinta lampilor de semnalizare fata sunt interesat de 1-2 "geamuri" noi vechi sau chiar artizanale daca sunt facute bine.

Link către comentariu

in privinta radioului voi incerca sa fac citeva poze la toata masina si o sa fac si niste poze cu radioul pus sus si dat jos ca sa vezi cum ii suportul. :ok: ...........in legatura cu semnalizarea nu am inteles ce vrei sa spui :D ...

Link către comentariu

Bai.........ma latazi!!!!!!.....akuma si poze ......kum adikatelea lum se prinde ?!?!?, hai ka aveam io neshte omagini salvate pe undeva .........sa le kat.....

Link către comentariu

Ma gindeam ca poate ai asa ceva in plus sau poate sti pe cineva care are ,pnt. ca eu am pus la masina de Raba si as vrea sa pun originale daca sunt mai lacunar in explicatii este din cauza sefului meu care ma urmareste ,naspa iar vine

Link către comentariu

• 2 weeks later...

in amindoua......plus de asta motoru se incalzeste foarte tare.......

Link către comentariu

apropo de unguri..........chiar azi noapte m-am intors dintr-un drum luuuung de la budapest unde am facut iara o gramada de km si cei mai greu binentels au fost chiar in oras unde pe autostrada de centura o orasului am facut 10km intr-o ora si inca vreo 20 de km in oras aproape cam tot asa.......din pacate am prins zi proasta si asta so vazut si la consum..........oricum in medie am consumat 8.3%,dar aicea se mai adauga consumu de la sirocol pe care l-am folosit doar cind am stat in vama vreo 1 1/2 cu p..lele :D de vamesi statea la cafeluta si la tigaruutza.........si cit am mai asteptat in budapest dupa un fraier.........asa ca io cred ca pina la urma consumu ce o iesit estem

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Noooo-oootch! Topicu' asta a ajuns deja pe pag. 2 si nu a mai scris nimeni aici de pe 30 oct! :-( :-( :-( Mnieeeee... what's up, doc? Ma OFTIIIIIICI cu Lada ta! Pai io tziu 8 mashini in karca, si tu nu potzi sa tzii 2?!?

Link către comentariu

Ba da bre pot skuze.................skuze, skuze....skuze........

O sa ma apuk si de ia, aku are un breten si vecin garaj, si iel estem la facultate, asha ka nu o sa ma ninga,,,,,,,,,,,,..............

Nu te mai mania , ka poate se sparge vre un vas de sange , si nu vreau sa te pierd..... ;-)))))

Link către comentariu

Io nu prea is nici makar trupeshte , ....de partea cu "skufitza " nici nu poate fi vorba , akolo estem zapaceala mare...

Link către comentariu

Brothere, ai kumva :

Un tambur komplekt de spate cu 4 gauri??

Ku karburiciurile ai mai fakut ceva ??????

o pompa benzina , ka a mea estem varza.......(da o rezolv io intr'un fel...pun de dacia)

Link către comentariu

Mishule kred ka in korand dau motoru jos, si vin o data la Moshie, si ne uitam la iel........daka ma primeshti bineintzeles...........

Link către comentariu

cu carburile pot spune ca sun rezolvate ........nu m-am apucat de ele dar ma tzine maxim 2 ore sa le reglez dar tre sa mai fac rost de o tija care lipseste si sun gata de pus sus.......tu sa-ti faci rost de galerii scurte si sa arunci carbu de dacie de pe notch.........asa de tare sa-l arunci incit sa ajunga pina aci la mine la arad.....:salut:

Link către comentariu

Bai akuma am lada, iara Notchu il fak k la mama lui,.....sa moara mortu , nu mai fak adaptari ( mai fac pe ici pe kolo in....),

Kare are idee in ce proportzie trebuie sa fie mashina orijinala, ka sa intre in kategoria mashinilor de epoka?!?!!? io shtiu ka in Germania trebuie sa fie minim 85%

Link către comentariu

Eu am renuntzat sa mai fac motorul ala de 1600 de la notchul de la ADP, ca i-am luat deja o chiulasa si am pus-o la gogoshar, iar cil. sunt cam uzatzi si ruginitzi, asha ca o sa am pt. Notch si/sau Lexxus blocul si 2 galerii scurte. Am si pompa de benzina originala, si am multe capace de pompa de Dacie, care merg pe corpul original. Notch, daca vrei potzi sa vii la moshie, potzi veni si iarna ca lucram in kasa, la kaldurica, am io o aeroterma de tramvai pe care am adaptat-o la 220, cand o bag in priza ( :salut: hm hm... e de discutat...) palashte lumina in tot satu' :P .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!