Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

ia kitul de reparatie din reprezentanta ca e la oferta.

de montat poti face si de unul singur daca nu ai 2 miini stingi...detalii sint girla pe forum

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La fel am patit cu geamul dreapta fata, am achizitionat kitul de reparatie de la dl. Volksman si l-am inlocuit cu succes. :D

Link către comentariu

ia kitul de reparatie din reprezentanta ca e la oferta.

de montat poti face si de unul singur daca nu ai 2 miini stingi...detalii sint girla pe forum

Sa nu uite sa ia si o bormasina si un burghiu de 5-6 mm ca gaureasca "niturile" in care e prins tot ansamblul / ca altfel se uita la ea mult si bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Am comandat luni de la Volksman, 2 cleme din plastic si azi au venit. Am reusit cei drept cu ajutor si urmand tutorialul de pe forum despre montare kit macara, sa rezolv problema. As fi vrut sa iau kitul de reparatie care include clemele din metal dar avand in vedere faptul ca banii s-au dus pe un set nou de anvelope + montaj, echilibrare si geometrie roti, + manopera celor de la service care m-au cam secat la buzunar, ma multumesc si cu astea momentan. :vaidecapulmeu:

Multumesc pt. sfaturi.

Link către comentariu

Si eu am avut problema asta anul trecut.Mi-a cazut geamul in portiera din stanga fata.La inceput am fost cam speriat ca nu stiam ce se intampla.(Ulterior am citit pe forum ca e problema frecventa cu acele cleme de prindere.)Am cumparat o macara noua (180 ron) si am montat-o singur...Ce-i drept cu multe injuraturi si un pic de ajutor din partea sotiei :exclaim: .

Ma gandesc sa o schimb si celalalt kit de pe partea dreapta,pentru ca atunci cand cobor geamul pina jos,imi trancane un pic in portiera.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut.

Am un golf 4 1.4 16V Edition din 2001, si am o probleme la macaraua de pe fata dreapta. Mi-am cumparat una noua dar am avut surpiza sa nu mi se potriveasca, am fost cu ea inapoi la magazin crezand ca mi-a dat pe partea stanga, asta fusese acum juma de an. Zile trecute m-am dus la un prieten care are un servis sa-mi comande macarau dupa seria la sasiu si am avut surpriza sa nu mi se poatriveasca fiind identica cu cea luat anterior. M-am uitat la pozele cu montarea macaralea si am obsevat ca acea parte metalica de care este prinsa macarau este diferita. Este posibil sa posibil sa fie 2 sau mai multe tipuri de macarale pt Golf 4?!

Link către comentariu

salut! am si eu o problema cu geamul din dreapta, am fost la service si mi-au spus k e macaraua, dar dupa zgomot am crezut k e alceva si m-am apucat de demontat. unul din cele 3 suruburi care prind motorasu de usa s-a rupt si sunt 2 rotite care ridica si coboara geamu. rotita de pe motoras nu mai intra in cealalta si se invarte in gol. dinti chiar s-au stricat putin. intrebare: cum pot sa rezolv problema? pot sa iau doar rotita mica fara motoras? daca da cum se numeste? sau pot sa schimb acel surub buclucas?

multumesc

Link către comentariu

Numai pe la dezmembrari sa incerci sa intrebi daca iti dau pe bucati , altfel gasesti doar cu totul.

Incearca sa inlocuiesti si surbul deoarece atunci cand lucreaza motorasul s-ar putea sa iti arunce un pic in afara "rotita" si aceasta sa scape de pe caneluri !

Bafta

Link către comentariu

a cazut si la mine la 190.000 km. e uimitor cum de nu i-a cazut neamtului in 180.000 km, si-mi cade mie in 10.000 . mai este si probabilitatea sa ii fi cazut si sa fi cumparat kitul de plastic .. dar stiu ca astia nu-s cu jumatati de masura. vedem zilele ce urmeaza .

Link către comentariu

Sa nu uite sa ia si o bormasina si un burghiu de 5-6 mm ca gaureasca "niturile" in care e prins tot ansamblul / ca altfel se uita la ea mult si bine :)

Nu trebuie ... Se scot destul de usor cu o surubelnita subtire...

impingi centrul inspre interior . Daca nu folosesti "ciocanul" si lucrezi finutz, poti sa le pui si la loc.

Link către comentariu

Ma poate ajuta si pe mine cineva, cu intrebarea de mai sus??pls., sunt mai multe feluri de macarale pt.Golf 4, 4 portiere.....la mine cand dau tabla pe care e prinsa macaraua nu trebuie sa scot niturile sau sa dau butucul jos, butucul ramane prins de portiera.Ms

Link către comentariu

Despre ce butuc vorbesti ? Poti sa indici pe o poza ?

Link către comentariu

Am probleme cu macaraua fata dreapta. La mine e diferita partea metalica pe care e prinsa macaraua in pozele cu explicatii despre montare, mi-a adus cinveva de la un magazin de piese auto vreo 3 macarra si nici una nu mi se potriveste ,sunt mai multe tipuri...??? Ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Ms

Link către comentariu

Ia pune si tu o poza sa vedem si noi cum arata la tine !

Ca asa din vorbe ne intindem la infinit

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare nu stiu cum sa va scriu............

incep prin a va spune nu va duceti niciodata la BRADY CENTER

am avut probleme cu ambele macarale geamuri fata stanga si dreapta le-am schimbat

si sa va zic ce belea am avut

1. acum cateva luni am inchis usa soferului sa zic "tare" si mi-a explodat geamul de la haion???????????????????????????????????????????

2. acum 3 zile am inchis portganajul mai tare si mi-a explodat geamul de la sofer??????????????????????????????????????????????

asa de repede se creeraza vid si sar geamurile?????????????????????????//

please helppppppppppppppppppp

sarumana la toata lumea

Link către comentariu

Vid nu. Presiune se creeaza. Da jos bara spate, si vezi ca in spatele ei, in laterale sunt un fel de valve, nu prea stiu cum sa-ti descriu, niste guri de eliberare a presiunii unisens, acoperite cu niste lamele de cauciuc care cel mai probabil s-au lipit si nu-si mai fac treaba.

Cei de la Brady, in cazul asta n-au nici o vina.

Pentru a demonta bara spate trebuie sa demontezi mai intai lampile spate, care sunt fixate fiecare cu cate trei piulite pe care le desfaci cu o cheie de 8, mai apoi sub lampi este fixata bara de caroserie cu cate un surub sub fiecare lampa pe care il desfaci cu cheie torx T30, si mai ai doua suruburi torx T30 care fixeaza spoilerul de caroserie, dedesubt. In spatele fiecarei roti, cate 2 suruburi T25, si bara iese prin glisare catre spatele masinii. Ai sa vezi dupa ce demontezi bara gurile de eliberare a presiunii de care iti spuneam mai sus. Le cureti bine si ai sa vezi ca scapi de problema.

Pana atunci, inainte de a inchide usile cand te afli in masina deschide un geam, iar cand nu, inchizi foarte usor pana apropii mult usa soferului de stalp si trantesti usor pentru inchidere.

Imi pare rau sa-ti spun dar faptul ca presiunea nu se elibereaza la inchiderea usilor trebuia s-o simti mai demult. Sunetul care se produce la inchiderea usilor este mult mai infundat si se simte si la interior cresterea brusca a presiunii la nivelul urechilor. Imi pare rau pentru ce-ai patit.

Bafta !

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

cristianionut

Si mie pe 5 iunie 2009, cind am avut foarte mult de mers urban mi-a picat geamul, sting fata.

Vai ce jenant a fost

Nici la toaleta nu puteam, ca sa plec de la masina.Nu a fost macaraua ci doar kitul din plastic (intre cleme de geam si glisiere de tabla.

Noroc cu Kelu care a rezolvat treaba super rapid.

Link către comentariu

Multumesc am sa procedez cum a zis inginerul si sper sa nu mia raman fara geamuri

in legatura cu cei de la brady center:

1 au furat ambreiajul de la aer conditionat masina mea

2 mi-au furat una din "urechile" de la macara in care se sprijina geamul aveam 2 cand am cumparat macaraua si cand am schimbat geamul mai era 1

3 un coleg de-al meu nu a luat in seama ce i-am zis si sta de 3 saptamani cu masina in service s-a dus cu aripa lovita si cand a fost sa ridice masina a avut si bara spate lovita? de unde nu se stie si a primito iar in service

nu vreau sa ii vorbesc de rau

dar am fost al seful de service si m-a flituit ca masina mea nici nu a fost in service nu mai au nici o foaie cu numarul masinii mele

triunghiul bermudelor

asta e

sa aveti grija si doamne ajuta

multumesc mult

Link către comentariu

Salutare!

Si la mine se aude o pocnitura destul de urata cand apas butonul pentru a cobori geamul. Inca nu am desfacut sa vad de la ce este... E kit-ul de macara sau acea clema de plastic?

Multumesc,

Link către comentariu

Daca ar fi clema de plastic la coborare geamul ar trebui ajutat cu mana si sar misca la mine asa sa manifestat ,baftaa.

Link către comentariu

Salutare!

Si la mine se aude o pocnitura destul de urata cand apas butonul pentru a cobori geamul. Inca nu am desfacut sa vad de la ce este... E kit-ul de macara sau acea clema de plastic?

Multumesc,

vezi sa nu fie motorasul / sistemul lui de actionare

ai 3 suruburi de prindere pe fata de usa / il desfaci si vezi cum arata la "cuplajul de plastic"

Link către comentariu

@steffitac

Sunt canalele pe care culiseaza geamul. Daca se rupe o singura clema, cade geamul. Lasa geamul jos, curata bine canalele, poti folosi si betisoare de urechi imbibate cu spirt/solutie de spalat geamuri si sa ne spui daca se mai aude. Bafta !

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

marius1982.11

Nu cade geamul cu o singura clema rupta, doar merge mai greu, la mine era rupta cea dinspre broasca.

Link către comentariu

Am gasit niste coduri pentru kituri de reparatie:

1JM 898 461A Left & Right side Metal Clips and Left Cable

1JM 898 462A Left & Right side Metal Clips and Right Cable

Un kit contine 4 clipsuri si un cablu.De ce??

Si se para ca clipsurile sunt metalice.As vrea totusi ca cineva sa-mi confirme acest lucru.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!