Jump to content

Kit macara geam fata

SSorin
 Share

Postare recomandată

Salut Neutrin...sunt din TM si as dori sa stiu daca m-ai putea ajuta sa imi repar si eu mecanismul de actionare(macara si ce mai este) la geamul stanga fatza.Cei care miau remontat kit-ul dupa ce a fost julita portiera,nu s-au pricepu prea bine,dupa 3 saptamani a cedat.In cazul in care a poti ajuta,trimite-mi un mail te rog:stef_virgil@yahoo.com.

Multumesc anticipat!

Kitul tau este complet.

1.800.000 lei manopera ? Asa de mult am castigat montandu-l singur ? :icon_thumleft:

In orice caz, dupa tarifele pentru manopera de la Quark Motors (11 Euro+TVA/ora), asta ar insemna 3 ore 26 minute, ceea ce e mult mai mult decat mi-a luat mie (in jur de 1 ora jumatate)...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Aladin_sms

Citeste te rog regulamentul!

Pentru postarea de anunturi de vanzare in aria tehnica ai un warning si 5 zile de suspendare a postarii .

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Hristos A Inviat!

Vin cu alta problema... Am usa dr avariata si din cauza asta geamul nu cobora suficient...

Am vrut sa o indrept pe interior, dar nu am urmat DIY si am dat jos motorasul jos, nu toata placa si zbarllll....... a sarit un cablu/cabluri...

Ce ma fac acum? Cum pot pune cablu/cablurile la loc?

Clmele sunt intacte cred...

Niste sfaturi plssssssss...

post-10258-1209349368_thumb.jpg

post-10258-1209349379_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 months later...

Din pacate Golf-ul meu demonstreaza inca o data ca e o masina low cost. Am si eu clasica problema cu macaraua. Mi s-a rupt suportul si geamul a cazut inauntru. Stie cineva de unde as putea comanda kit-ul de reparatie din metal (preferabil in Timisoara sau Cluj)?

Multumesc !

Link către comentariu

Revin cu informatii noi ! Pentru cei din Cluj si din imprejurimi, se gaseste kit-ul de metal la BIF COM SRL (loc. Baciu), la pretul de 220 Ron + 80 Ron manopera.

Link către comentariu

salutare,am si eu o problema cu masina,golf 4,la care s-a dus macaraua de la geam.am desfacut-o o data,am reparat-o,dar se pare ca ingineria nu a tinut si clema de plastic a cedat din nou.

de unde pot sa cumpar acele cleme,ce pret au,sau orice alta varianta cat mai ieftina pentru reparatie.shufa si restul sunt bune

sunt din galati,poate stiti un magazin in apropiere.

Link către comentariu

salut. am ajuns si eu in clubul geamurilor cazute. ;) Am rezolvat problema. Am schimbat tot kitul (cleme, cabluri, sine etc). Am gasit modelul cu cleme metalice care pare mai serios dar acum geamul merge mai incet decit cel de pe stinga si nici nu coboara de tot (mai ramin 3-4mm peste cheder) Asa e normal? Sau se pot face niste reglaje? Multumesc de ajutor

Am uitat sa spun. masina e un Golf 4 2001

Modificat de synchro
Link către comentariu

Asa e si la mine... nu mai intra pana jos de tot. E din cauza ca nu permite noua macara sa coboare mai jos de atat. Nu cred ca se poate regla. In schimb viteza de coborare mi se pare ca e aceeasi, nu am observat o incetinire. Sa ai grija ca nu cumva roata aia dintata din plastic de la motoras sa nu iti fie uzata si sa scape. Eu asa am patit si a trebuit sa schimb si motorasul.

Link către comentariu

Apropo poate sa imi zica cineva daca se gaseste separat sufa metalica sau din plastic ca sa nu mai cumpar tot kit-ul de reparatie. Cine are ETKA poate sa imi zica daca exista cod pentru aceasta sufa, mersi !

Asa e si la mine... nu mai intra pana jos de tot. E din cauza ca nu permite noua macara sa coboare mai jos de atat. Nu cred ca se poate regla.

Am studiat problema si nu se poate rezolva, exact cum zici, la mine s-au dat gaurile pentru a monta macaraua pe locul vechilor nituri si de aceea sta mai sus (macaraua veche si cea noua nu sunt la fel la dimensiuni). Acum mi s-a stricat si cealalta macara si am sa incerc sa dau gaurile mai jos ca sa coboare de tot geamul.

Link către comentariu

Apropo poate sa imi zica cineva daca se gaseste separat sufa metalica sau din plastic ca sa nu mai cumpar tot kit-ul de reparatie. Cine are ETKA poate sa imi zica daca exista cod pentru aceasta sufa, mersi !

nu stiu de ce tot luati macarale cu sine etc atita timm cit exista asa ceva, si anume esentialul :

http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=455958

1JM898461 stinga

1JM898462 dreapta

35 euroi la ahw-shop.de

home/reparatursatze/fensterheber/golf4/bora...

Link către comentariu

Eu am reparat clemele de la geam si deocamdata merg brici, am incercat sa le lipesc dar nu tineau mai mult de o saptamana, asa ca am facut gauri prin placa de metal care intra in clema de plastic si le-am prins cu horsuruburi, am pus si niste adeziv picatura si merg brici. bafta

Link către comentariu

M-am interesat la un magazin din TgM si au zis ca nu exista, la fel a zis si volksman ca nu exista separat acele cleme (sufe) de prindere a geamului. Totusi pe vwvortex am gasit o poza doar cu clemele iar titlul zicea asa "PART II - REPLACING THE WINDOW REGULATOR CLIPS" :rolleyes: .

Diferenta intre cele originale (de plastic) si cele puse ulterior:

65664715wp7.th.png

Link către comentariu

sint exact clemele din acel kit de reparatie....

Link către comentariu

Dupa cautari prin oras am reusit sa gasesc doar clemele la un magazin. Din pacate sunt tot de plastic si costa 70lei/bucata :screwy:. Inca nu stiu daca sa le cumpar sau sa cumpar kit-ul complet caci acela parca are sufele metalice, nu-i asa ?

Link către comentariu

faci o confuzie sau mi se pare mie? sufa e cablul ala pe care se prind clemele si in orice varianta a clemelor (plastic sau metal) el este din otel. :Driver:

Link către comentariu

Problema cu geamul am rezolvat-o si eu aici: http://vwforum.ro/index.php?showto...rt=#entry520025

si cleme pana la urma de unde ai luat si la ce pret ?

Cam scumpa, eu am schimbat macaraua dreapta fata cu 200 lei( cleme de aluminiu). Cauta si gasesti si mai ieftin.

pentru ibiza? unde ai gas la pretu asta ? vreau si yo !!

Link către comentariu

faci o confuzie sau mi se pare mie? sufa e cablul ala pe care se prind clemele si in orice varianta a clemelor (plastic sau metal) el este din otel. :offtopic:

Da fac o confuzie, vroiam sa zic clemele. Mea culpa ! Mersi de atentionare.

Modificat de shimano
Link către comentariu

• 2 weeks later...

eu am alta problema cu geamul de la sofer...la o camasa cand trece cablul de un anumit nivel scartaie ceva inauntru in camasa...de la ce sa fie oare ...si doar acum recent s-a intamplat

Link către comentariu

Si la mine scartaia geamul cand urca mai ales si ups mi s-au rupt clemele (chiar amandoua) asa ca am cumparat alta la un super pret (doar 165RON - cam peste tot este 200RON).

Cyp88 iti recomand sa o desfaci sa vezi daca totul e in regula si sa pui niste vaselina alba pe cablu si prin locurile pe unde trece acesta.

Link către comentariu

acum cateva zile mi-a cedat si pe partea dreapta, dupa ce acum 1 an imi cedase pe stanga. m-a costat reparatia 250 ron inclusiv kitul.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salutare, am si eu o intrebare:ce poate fi de vina daca mi se aude acel motoras care se invarte insa totusi geamul nu se ridica

'? sa fie acea macara? problema este la geamul din fata sofer multumesc

Link către comentariu

• Administrator

Clemele rupte sau cablul rupt. :)

Link către comentariu

multam mult.Ai putea sa-mi spui te rog si eu un pret estimativ cat ar fi fiecare din ele? multumesc inca o data

Link către comentariu

• Administrator

Ai raspunsul cateva posturi mai sus. :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!