Jump to content

Discutii tehnice generale

sonik
 Share

Postare recomandată

M-a costat 500 ron cu montaj inclus,iar clemele sunt pe far,ele tin fixat becul H7.Cutia este intradevar alba,nu are nici o legatura cu reglajul,ce,atunci cand se arde un bec si il schimbi,trebuie reglat farul ? operatiunea este identica,doar ca se adauga extern ridicatoarele de tensiune aferente becului cu xenon.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• qwk

41

• Stef13

28

• polotsi

28

• CRISS/67

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

merge xenon fara lupe ?

eu as pune niste faruri dectane din-alea cu DRL , care vin cu lupe incluse, apoi as adauga un sistem dectane de xenon, cu becuri de 5000 K.

Modificat de polotsi
Link către comentariu

Nu poti compara farurile originale, fie ele chiar si fara lupa,cu Dectane,sa fim seriosi....poate unii dintre noi,vor sa vada cate ceva noaptea.....

Link către comentariu

In continuare confirm cele spuse de B 06 FRE :)) Nu merita sa-ti iei alte faruri, chit ca sunt cu lupe. Nu lumineaza mai deloc si daca pui xenon pe ele. Daca tot vrei cu lupa, fa un efort financiar si ia-le pe cele originale :)

Link către comentariu

Buun. Astazi am pus lumina in torpedo cu ajutorul lui Al Bundy, deci in sfarsit vad si eu ce am pe acolo (noaptea..bineinteles)

Link către comentariu

Dca ti se pare ca e prea putina lumina, punem 2 module cu 3 leduri acolo.

Link către comentariu

Nu, e chiar suficienta. Doua module ar fi prea mult. Acuma e ca si cand as avea bec din fabrica. Cam asa de puternica e lumina, deci suficient cat sa si citesti :) Mersi mult Cristi.

Link către comentariu

Ar fi interesant sa stim cati din posesorii de polo (2010) si-au prelungit garantia.

Link către comentariu

Ar fi interesant sa stim cati din posesorii de polo (2010) si-au prelungit garantia.

+1

Am optat să o prelungesc deoarece consider că nu este o sumă exagerată raportată la prețul celor mai scumpe piese care au șansa să se strice.

Modificat de acroscad
Link către comentariu

pt B 06 FRE ,4300 K ,DE CE, CE SA INTELEG ,UNII SPUN CA 6000 K AR FI MAI BUN.......

Link către comentariu

Salut ! Iti raspund foarte promt si la obiect,daca ai curiozitatea sa verifici ai sa vezi ca becurile xenon originale montate din fabrica au 4300 K,considerata cea mai buna temperatura de culoare cu cea mai buna vizibilitate,insa daca tu doresti de 6000 K,lumina va fi mai albastra iar vizibilitatea va fi ceva mai redusa,depinde si de gusturi acum !

Link către comentariu

Cu cat este lumina mai albastra, cu atat vizibilitatea este mai scazuta, mai ales pe ploaie/zapada sau ceata. Din cauza asta 4300-5000k este cea mai buna optiune. In plus e si mai placuta ochiului culoarea asta, iar sansele ca politia sa te opreasca pentru xenon sunt mai mici.

Link către comentariu

Ok.,am inteles,si va dau perfecta dreptate,a-s dori daca puteti sa puneti 2-3 poze in care sa se poata vedea cele doua balasturi exact cum sunt prinse,multumesc anticipat.

Link către comentariu

Iti pot face poze maine dimineata,dar fiecare le pune unde doreste,eu de exemplu le-am lipit de corpul farului cu banda dubluadeziva profesionala 3M,ca sa intelegi mai exact,sunt puse exact unde este eticheta de identificare a farului.

Link către comentariu

Te rog ,sunt curios cum au fost montate,am comandat si eu un kit-h 7,canbus-4300 k philips patent license, si crede-ma abia astept sa vad care e diferenta pe timp de noapte,si ploios.....

Link către comentariu

Diferenta este enorma,crede-ma,dar de fapt ai sa vezi si tu curand....

Link către comentariu

Eu le-am pus chiar in spatele farului, pe aripi le-am lipit si asa nici nu se vad daca ma pune vreun politist sa-i arat instalatia. Este destul loc in spatele farului sa pui balasturile..

Link către comentariu

Am adaugat pozele cu amplasarea balast-ului xenon,sper sa fie concludente !

Modificat de B 06 FRE
Link către comentariu

@ qwk - grila este cumparata de la Porsche Romania,este originala, am primit-o cadou " de masina noua " de la prietena mea si nu stiu cat a costat,a fost monatata inainte sa ridic masina de la reprezentanta.Mi-am dorit un GTI din pacate nu am avut suficienti bani si nici leasing nu am vrut sa fac,asa ca multumesc cu un Polo 1,4 cu "accente" GTI,la care contribui sistematic de cate ori am posibilitatea,luni spre exemplu astept pedalele GTI si ornamentul cromat pentru toba,ambele piese de origine,apoi in primavara jantele Denver pe 17" cu anvelope 215/40 R 17.......si cred ca ma opresc !!!

Modificat de B 06 FRE
Link către comentariu

Salut,si mersi pt. poza ,am cumparat acelas tip de kit ca si tine,identic,ce nu vad in poza ta,la intrare in far,membrana de cauciuc trebuie gaurita,si acolo este un manson pe care nu i-l vad,iar pe balast banda ai prinso,exact pe etcheta farului ? Si eu care credeam ca motorul meu este cel m-ai curat,m-am inselat,al tau este chiar ca unul nou,felicitari. Te rog, daca m-ai poti fa o poza in care sa cuprinzi cablurile ,cred ca daca pozezi de la far spre vasul cu antigel ar fi excelent.Multumesc inca o data pt poze !

Link către comentariu

@kriszteaurel - Membrana de cauciuc se gaureste,cei care mi-au montat instalatia au sigilat pe langa fire cu un silicon/mastic negru - te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel sa nu ai probleme cu aburirea farului.Balastul l-am prins dupa ce am dezlipit eticheta farului ( pe care am lipit-o in alt loc,tot pe carcasa farului ) si am degresat bine.Motorul este chiar nou,are doar.....1 luna !!!! Sunt plecat din Bucuresti zilele astea iar Polo-ul a ramas acasa,asa ca mai greu cu pozele curand,dar sunt sigur ca te descurci ! Bafta

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!