Jump to content

MP3 Playere de masina

hiro
 Share

Postare recomandată

Ce sa spun, vi s-a sculat simtul civic in voi ! Miine o sa-mi spuneti ca a lua astfel de scule inseamna a fura tu insuti! Ia sa va vad io cum luati voi "bogatanilor" scule de virf di magazin ?!? Ca daca 14 mil e mult atunci ce sa zic de deh8xxx sau altele de clasa? Ce poti lua in Timisoara e si fara si cu ambalaj, deci n-ai de unde sti de unde provine. Doar nu credeti ca daca am luat asa ceva am comandat omului sa-l fure din masina cutare! Si la urma, de frica sa nu mi-l fure careva, n-o sa-l vind ca sa umblu cu walkmanul in masina. Nici macar nu imi iau "fata" cu mine, doar o pun in portiera. Vreau sa adaug ca nici o scula hifi audio-video nu o luasem de noua din magazin, ca la banii cit facea nu-mi permiteam.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C o s m i n

24

• dracula

23

• AlexBanu

21

• chid

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poti sa argumentezi tu ce si cum vrei, chiar daca nu-ti convine mai exista si oameni "cu simt civic" pe aici.

Una e sa cumperi articole second-hand si alta e sa iei "furaciuni la comanda" dupa cum singur ai scris.

Faptul ca la noi daca uiti din greseala fatza pe radio aproape sigur in 2 ore nu mai ai cass-ul este o consecinta directa a acestor comenzi speciale date de clienti fara "simt civic" si de aia cred ca nu-i cazul sa stimulam pe forum si in general chestii d-astea. Fara suparare....

Bog

Link către comentariu

Ok, greseala de exprimare,suna mai corect "second hand", dar cind poti avea ceva la un pret mult mai mic, te gindesti oare cum e posibil. Or gasi astia numai reduceri ? Si daca vrei ceva ce aici nu gasesti decit cu comanda... Ca mie mi s-a facut scirba cit am asteptat ocomanda la reprezentanta Sony. Cine imi zice si mie de ce preturile de la noi sint mai mari decit in Europa ? Or, doar eu m-am lovit de astea ?

Link către comentariu

pai uite un calcul simplu:eu am luat din amsterdam(mi a fost adus de fapt)un cd player mp3 jvc.am dat pe el 180 de euro cu tot cu tva acolo(19 %).adus la noi se pune tva din romania,asta inseamna214 euro,adica 8 560 000lei.ca fapt divers,acest cd player il gasesti la oferta in selgross in brasov cu 8 300 000.fara oferta cred ca o fi vreo 9 milioane.sunt la domo cu 9 200 000.diferenta apare de la adaosul ce il pun firmele importatoare(cam 600 000 in cazul asta).de asta sunt preturile mai mari la noi decat in vest.

si daca tot mi am spus si eu parerea ,cred ca o scula noua ,cu garantie merita in detrimentul celor second hand.eu am 3 ani garantie la jvc(am ramas supersurprins de asta,pe site ul lor spunea de 1 an).

Link către comentariu

In primul rand cad este second hand u ai cum sa stii daca este in perfecta stare de functionare sau are vreo hiba.Cat a tras de el si cat l-au mai lovit pana a ajuns la tine......

mai gandeste-te ca daca il prinde pe respectivul si incepe sa vorbeasca s-ar putea sa recupereze scula adevaratul proprietar.

daca noi nu le-am mai cumpara lucrurile furate nu ar avea ce sa faca cu el si poate ar mai scadea si rata furturilor din automobile si astfel nu ne-am mai fura palaria unul celuilalt!!!!!!!

Link către comentariu

• 1 month later...

Eu am un VDO DAYTON2703 SI MERGE SI SE AUDE SUPER

Link către comentariu

@Hyper

Salut. Eu am un Mp3/WMA Kenwood, adus din Dubai acum 3 luni. Se numeste KDC-MPV7026 si nu se gaseste nicaieri pe piata noastra, nici macar pe net. Este model 2005 si nu se distribuie decat acolo. Stie ID3tag, are 5 culori la display, telecomanda. Arata bine. Daca iti place, ti-l pot vinde. Asta doar pentru ca ai spus ca urmatorul tau cas va fi MP3/Wma Kenwood. :study:

Link către comentariu

• Administrator

Vlad, arata asa ?

368563.gif

General Features

Flip down Detachable Faceplate

Dot Matrix Wide LCD with Variable Colour Backlight (Positive Type)

TV Control with VZ-7000P

Selectable Key Illumination (Green/Red)

Digital Clock (24H)

DAB Ready with Optional Unit (KTC-9090DAB)

Supplied with Remote Control Unit (10-key)

Audio Features

Maximum Output Power: 50W x 4

2 Preouts

Non-fader Level Adjustable

System E's Light (Built-in Easy HPF & LPF)

System Q: Sound Control with Pre-programmed Tone Curves

Separate Bass/Mid Range/Treble Control & Source Tone Memory

Independent AUX Input

Additional AUX Input with Optional Unit (CA-C1AX or KCA-S210A)

Dual Zone Source & Volume Control

Fader & Loudness Control

Attenuator (-20dB) with Smooth Volume Return (Only from Remote Control Unit) Single CD Features

MP3 Decoder with ID-3 Tag Display

0-bit Mute (L/R independent)

CD Text Ready

CD-R/CD-RW Compatible

Random/Repeat/Scan Play

Changer Control Features

Dual Disc Changer Control Capability (CH1, CH2 & AUX)

DNPS (Disc Name Presets) with Compatible CD Changers

DNPP (Disc Name Preset Play) by Remote

CD Text Ready with Compatible CD Changers

Direct Access with Remote

Random/Repeat/Scan Play (Disk/Track)

Tuner Features

FM/AM 24 Station Presets (18FM, 6AM)

AME (Automatic Memory Entry)

Up/Down Seek Tuning

SNPS (Station Name Presets)

Selectable Channel Spacing

Daca da, sa sti ca e pe net. Chiar daca e adus el din Dubai apare in cataloage :) ca nu l-a fabricat sultanul

Link către comentariu

Iarta-ma MASTER VOINEA! :) Eu l-am cautat pe google acum 3 luni cand l-am luat si nu am gasit decat poze asemanatoare dar cu alt nume. Oricum, e de vanzare. :)

Link către comentariu

Baga link sau detalii cu el si ne vom si noi cu parerea. :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

N-ati prea pomenit de o alta varianta de MP3 player care nu "sare" la gropi si care poate fi folosit cu un senzor GPS si ca sistem de naviagtie: PDA-ul. Eu folosesc un PDA Fujitsu-Siemens conectat la Cass-ul original Audi. Am un card de 512 MB pe care il incarc cu ce muzica vreau... Partea proasta e ca sunt scumpe cardurile :?

Link către comentariu

Si PDA-urile nu sunt scumpe? :D

Link către comentariu

Eu am dat 70 euro pe el...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu am luat un Panasonic CQ-DFX683N MP3/WMA.

Nu am auzit pana acum lucruri foarte bune despre Panasonic, dar eu il am de 3 saptamani si sunt uimit de el.

As pune si poza, da' nu merge.

Stie si face urmatoarele :

Afisaj LCD albastru

Ajustare automata a volumului pentru TA

Alfatuner V

Circuit digital

Conector ISO

Control balans 4 cai (frontal/spate, stanga/dreapta)

Control CD Changer: Scanare, cautare, redare repetata si redare mod aleatoriu

Control separat joase/inalte

Design `Full-Face`

Dimensiuni(mm): 178 x 50 x 155

Etaj final MOSFET

Facilitate`Intelligent RDS`

Iesire dubla pentru preamplificator 2,5V/200 ohmi

Indicatoare nivel

Intrerupere automata a sunetului

Pista sus/jos, scanare, cautare, redare repetata si redare mod aleatoriu

Presetare automata in memorie cu scanare

S-HDB nou (Super-High Definition Bass)

Sensibilitate AF selectabila

Sistem de conversie digital-analog

Amplificator:

Putere mare de iesire: 200W

Format CD:

CD-R/CD-RW

Functii CD:

Pause

Functii Radio:

Posturi presetate: 18 FM, 6 MW/LW

Functii speciale:

Afisare CD text

MP3 Player:

Redare MP3 si WMA

Panou frontal detasabil:

Da

Telecomanda:

Da

Link către comentariu

• 1 month later...

Am scapat de Sony MP40 si am luat Kenwood KDC-M6024G si e mare diferenta la sound si facilitati, il recomand si altora !

Link către comentariu

oameni buni, de ce nu puneti si un pret, si eventual, daca nu e de la baietii buni, si sursa ??

Link către comentariu

pe blaupunkt am dat vreo 13 milioane pe emania.ro

Link către comentariu

Din cite stiu codecul "ferestepe pe cit posibil" marja de frecvente cu care urechea umana este familiarizata. Deci de la 192kps in sus sunt diferente mai putin sezizabile sau, altfel spus, "nu prea e diferenta"

Link către comentariu

Panasonic-ul este 13 milioane la noi.

Eu l-am adus din Germania si m-a costat 199 Euro fix.

Link către comentariu

eu am un cd/mp3/wma player pioneer deh-p3600MPB care are iluminare albastra si butoanele rosii special ptr vw si cu boxele originale fata spate e un deliciu sa asculti muzica!citeste orice fel de cd plus ca se integreaza super in bord si noaptea la iluminare!pret 200eur de la baietii care aduc scule (noi).

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Hello guys.

M-am inregistrat de mai multa vreme la voi pe forum si v-am urmarit discutiile. So acesta va fi primul meu post.

Gata cu asta. Momentan ma aflu in USA sa lucru si sunt interesat sa cumpar un cd/mp3 de masina. Ma gandeam la un Pioneer DEH 7600. Este exact modelul de aici : http://www.pioneerelectronics.com/pna/prod...3891888,00.html.

Este de fapt un 7500 cu facelift. So a vazut careva dintre voi modelul asta la lucru. Daca aveti alte pareri sunt deschis la ele. Vreau sa imi cumpar ceva bun pt masina mea. Si inca o kestie. Nu inteleg care e diferenta intre Pioneer si Pioneer Premier.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!