Jump to content

MP3 Playere de masina

hiro
 Share

Postare recomandată

Am vazut ca unii intrebau de Sony MP40 si tre sa va spun ca il am de o saptamina si sint extrem de dezamagit. Suna ca c**u !!! Basi seci, fara optiune de loudness. Sa nu-mi spuneti ca e defect pt. ca e nou. Am avut inainte un cass Sony XRC450 si avea Dbassx3 switch mecanic ce dadea basi adinci chiar la 1x. MP40 n-are asa ceva, are DSO, ceva de imbunatatire spatiala care da parca mai multe inalte decit basi. Si cind ma gindesc ca tipul care mi l-a vindut mai avea un Sony mai vechi cu Dbass digital(modelul ala cu volulmul parca rotativ) imi vine sa ma zgirii pe ochi ca nu l-am luat(mi se parea prea colorat, ca de kinderi !).O fi el aratos , da' sound sucks ! Deja am vorbit cu cineva sa-l schimb, chiar si cu un model mai vechi ! Am auzit si io de Kenwood ca-s tzapene...

te rog ,daca vrei, sa mi spui si mie ce fel de boxe ai pe masina? te intreb deoarece conteaza mult tipul de boxe.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C o s m i n

24

• dracula

23

• AlexBanu

21

• chid

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Dracula

Masina are un fir tras in bord care am inteles ca este de la antena,antena care nu este montata pe masina si am inteles ca este model placa,ascunsa sub tabla.Deci presupun ca antena este.

Masina nu a venit cu radio casetofon.Singura dotare standard fiind boxele de pe fata.

Ce parere ai am nevoie de asa ceva?

Atasez si o poza care am gasit-o pe forum!

Link către comentariu

• Administrator

@razvan> click pe post reply (nu in casuta de quick reply). se incarca pagina din care faci multe - inclusiv atasarea de fisiere.

Link către comentariu

Klaus, nici nu se pune problema boxelor , ti-am spus ca se auzea super doar cu un cass Sony mai vechi, si le-am testat si cu amplif. Nu stiu seria pe din cap, dar sint Pioneer ovale pe 4 cai, fiecare de 220W. Asa ca ...

Cred ca Pioneer rulez !!! , si cred ca o sa-mi iau si MP3 Pioneer.

Link către comentariu

Razvan, si io aveam amplif de antena, era sub antena la 5-6 cm de ea pe fir, arata ca un decodor de HBO original pe fir. Am citit ca daca ala se duce scade mult receptia si trebuie scos. Deci, scoate-l ca daca n-ai fir de alimentare pe scula(pinul 5 de pe conectorul universal de power) mai mult incurca. Si nici nu prea vad la ce e bun, deoarece mai nou tunerele sint destul de puternice sa recepteze si cu antena clasica. Poate daca stai la sat sau la munte.

Nu mi-era clar din ce am citit de ce tresa cablului tre sa o legi la caroserie/masa si nu la tresa restului de cablu de la antena(dupa ce ai eliminat ampliful), ca presupun ca tresa antenei face masa ce caroseria. Poate ma ajuta cineva !

Eu am legat doar miezul antenei, pt. ca daca leg cei 2 capeti de tresa receptia e slaba.

Link către comentariu

daca ai boxe bune ,atunci totul e ok. eu am auzit cum suna pe o skoda octavia (8 difuzoare) un pioneer deh 3500 mp3,un jvc kd s-890 mp3.te rog sa ma crezi ca jvc suna mai bine decat pioneer.si la acest ,sa zicem test ,nu am participat numai eu,erau mai multe urechi .de fapt pe un site din olanda acest model de jvc e inaintea celui de la pioneer.(bestseller &reviews).

daca ai posibilitatea ,vorbeste cu dealerii si probeaza cd playerul inainte de a l cumpara.pana la urma cumperi ceva ce suna bine pe masina ta,tinand bineinteles cont si de alti factori(firma,putere,vanzari,fiabilitate,etc)

Link către comentariu

Pe net n-am gasit specificatii relevante despre JVC-ul asta.

Sari si tu cu detalii. Eu am Pioneer DEH 3500MP si sunt mai mult decat multumit de el. Cert e ca-l am bagat prin statie.

Pe mine JVC niciodata nu m-a atras datorita puterii sinus mica in comparatie cu alte marci.

Poate n-ati setat bine pioneer-ul ca are o gramada de setari in comparatie cu JVC.

+ la pioneer ai garantie 25 luni fatza de 12 ale lui JVC

Link către comentariu

eu am un Sony MP30 si imi place cum suna, basii sunt bagati prin amplif si subwoofer.....

are si reglaj de bass, e Dynamic Bass, si lucreaza destul de bine.... eu il tin pe treapta 2 din 4... are RDS, are iesire 4x50 si se aude binisor...

Link către comentariu

Hopa, si eu care tocmai lansasem o intrebare despre Pioneer DEH-3500MP pe autoshow... M-ar interesa, dar daca va spun de ce vreau sa-l iau sa nu :12: Precum stiu unii dintre voi, bordul la Fabia este cu iluminare verde, si Pioneer-ul asta cred ca s-ar potrivi :(. Mai e o optiune, VDO 2703, dar am auzit ca sunt totusi probleme cu el la citirea unor CD-uri, si are si lumina rosie=bleah. De JVC numai lucruri proaste am auzit, in special la partea de mecanica. Nu stiu ce sa fac, vroiam sa ma duc saptamina asta sa iau un Pioneer, dar dupa cele de mai sus nu stiu ce sa mai cred... Cred ca o sa-mi montez boxele pe masina, si inarmat cu mufa ISO, ma duc la o firma care le are pe toate, le bag pe rand in masina si vad care-mi place si gata. Corect ? Daca mai aveti pareri despre MP3-playere-le astea pina in 400 EUR, va rog sa le aruncati pe aici, ca le prind eu pe toate :lol:

P.S. Desi nu scriu de la quick reply, sa stiti ca nu este optiune de atasare fisiere. Detalii pe PM, if needed. Nu vorbesc timpenii, chiar nu poti atasa fisiere.

Edit la edit:

Vladi, in ce oras eshti ? Poate daca eshti pe aici vin si eu sa vaz cum se aude skula, daca nu te deranjeaza.

Link către comentariu

Si eu am JVC KDS890R si suna foarte bine. Il am deja de ceva vreme si merge foarte bine....

Link către comentariu

Hopa, si eu care tocmai lansasem o intrebare despre Pioneer DEH-3500MP pe autoshow... M-ar interesa, dar daca va spun de ce vreau sa-l iau sa nu
Link către comentariu

O sa-i dau un PM, poate e de acord sa ma cheme la o auditie :lol:. Vreau neaparat sa ascult unul intr-o masina, e total diferit fata de standurile de pe lafirmele de unde le poti lua. Mai e si chestia cu posesorul, care e multumit: fara sa fiu nesimtit/snob/etc, am vazut ca sunt unii useri pe forum care s-au declarat total multumiti de cum se aude scula stock de pe skoda, lucru total neacceptat de urechile mele. Asa ca trebuie sa fac ceva cercetari, fiindca e greu de gasit ceva mai ieftin si bun ca sunet.

Link către comentariu

Intre toate care-s aici eu personal iti recomand Pionierul DEH-3500MP. VDO Dayton chiar are niste probleme cu citirea cd-urilor. Precizez ca inainte de 3500MP am avut VDO Dayton 2703 care de auzit se auzea foarte bine, dar exact din pricina problemelor cu cititul la rece l-am schimbat.

Pentru un factor decisiv l-a constituit si garantia care la pionier este de 25 de luni (perioada cea mai lunga de garantie oferita de vre-un producator) si de un an la restul.

Vially> sunt din Bucale. Daca e, vii intr-o zi sa bagi urechea.

Link către comentariu

:up: Chiar vreau sa vaz si eu cum se aude, multumesc de invitatie, profit de ea ca sa te intreb unde vin cu berea :lol: Vorbim pe PM, inca odata multumesc.

Link către comentariu

VDO Dayton chiar are niste probleme cu citirea cd-urilor. Precizez ca inainte de 3500MP am avut VDO Dayton 2703 care de auzit se auzea foarte bine, dar exact din pricina problemelor cu cititul la rece l-am schimbat.

Aceeasi problema si la mine. Dar nu cred ca alte CD-Playere nu fac altfel, din moment ce problema e condensul care apare. Scrie si in carte la VDO ca in acest caz e recomandat folosirea radio-ului pana se incalzeste putin si se evapora condensul.

Link către comentariu

http://www.epinions.com/content_113223437956

http://www.automaterialenreijnders.nl/cata...php?cPath=33_22

http://carreview.com/CD,Receivers/JVC,KD-S...89_2861crx.aspx

astea sunt cateva adrese unde poti citi despre acest jvc.eu mi am spus doar parerea,fiecare face ce vrea si cum poate.in fond de asta suntem membri acestui forum,sa gasim cele mai bune solutii la problemele noastre.

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere, singura lui problema (a JVC-ului) este culoarea butoanelor si a displayului, ca eu sunt maniak si vreau tot verde :lol:. De-abea astept sa ma vad cu Vladi, sa vaz cum arata pe masina, aku sa vedem si ce masina are el...

Link către comentariu

http://www.epinions.com/content_113223437956

http://www.automaterialenreijnders.nl/cata...php?cPath=33_22

http://carreview.com/CD,Receivers/JVC,KD-S...89_2861crx.aspx

astea sunt cateva adrese unde poti citi despre acest jvc.eu mi am spus doar parerea,fiecare face ce vrea si cum poate.in fond de asta suntem membri acestui forum,sa gasim cele mai bune solutii la problemele noastre.

Ai si telecomanda la el? Eu o am dar nu o prea folosesc.... nu imi e clar la ce e buna... :-)

Link către comentariu

• Administrator
VDO Dayton chiar are niste probleme cu citirea cd-urilor. Precizez ca inainte de 3500MP am avut VDO Dayton 2703 care de auzit se auzea foarte bine, dar exact din pricina problemelor cu cititul la rece l-am schimbat.

Aceeasi problema si la mine. Dar nu cred ca alte CD-Playere nu fac altfel, din moment ce problema e condensul care apare. Scrie si in carte la VDO ca in acest caz e recomandat folosirea radio-ului pana se incalzeste putin si se evapora condensul.

eu cu sony nu am avut problema asta niciodata ... si l-am avut 1 an si 3 luni. Toni, tu ni ai sony pe skoda ? ai avut asa probleme ?

Link către comentariu

Votul meu este ptr Pioneer!

Punele pe amandoua pe masina regleaza-le cum trebuie si ai sa auzi diferenta!

+pioneer are 25 luni garantie (la jvc nu stiu)

Link către comentariu

Eu am o pata cu blaupunkt, asa ca mi-am comandat un daytona mp 53 care o sa soseasca maine...imi place mult telecomanda RC10 care se ataseaza de volan si este super... de asemenea o sa pun si niste boxe pe spate, dar asta discut cu nea Voinea...

o sa va spun impresii...

Link către comentariu

Arata super Blaupunktul, dar nu e verde :lol:. P.S. Ce legatura are voinea cu boxele ?

Link către comentariu

OFF TOPIC

Pai el a facut deja operatiunea asta... In sectiunea de articole o sa gasesti si un articol scris de el...

Link către comentariu

Rusinica pentru mine, n-am citit niciodata sectiunea aia... Mai am de invatat :12:
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!