Jump to content

Carpatica SA

Al Bundy
 Share

Postare recomandată

fara o amenintare daca nu poate chiar ceva pe bune (reclamatie la CSA/chemare in instanta) sunt sanse f mici sa iti plateacsa la pbn. cu demersurile legale,sansele cresc dar tot nu ajung la 100%.

depinde cat timp si bani ai disponibili sa stai in instante- pe asta se bazeaza ei cand accepta cu zambetul pe buze orice "promisiune" de reclamatie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la mine pt. 2 usi infundate mi-au dat 400 lei, bineinteles ca am refuzat si am cerut reanalizarea dosarului

si inca se reanalizeaza .... din noiembrie 2011

pe devizul ala de 400 aparea "manopera vopsit usa 20 lei"

Link către comentariu

Am fost astazi la PBA. Deviz preliminar, fara a desface piese de pe masina, 7.600 RON. Maine ma duc sa las pt dosar devizul. O sa cer numar de intrare si o sa scriu pe deviz numarul dosarului si ce reprezinta (deviz preliminar).

M-am gandit serios la tot ce s-a intamplat si n-o sa accept sa platesc niciun ban pt greseala altuia. Nu sunt vinovat pt nimic, n-am mai mers la tribunal pana acum, dar daca nu se va putea altcumva, sunt dispus sa fac o exceptie pt ei

Link către comentariu

Vezi ca la tine dupa cum arata acolo e posibil sa fie si armatura si tragger-ul busite...:(

Link către comentariu

Cu parere de rau va anunt ca subsemnatul si-a reinnoit Rca-ul pe inca 6 luni tot la Carpatica.

Diferenta intre Carpatica si Astra era de 200 de Ron in conditiile in care eu sunt incadrat la clasa bonus/mallus B4. Din cate stiu eu, maximul la Bonus e B5 sau B6. La Euroins nu mi-am facut pentru era tot aia si era si aia mai scumpa cu cateva zeci de lei, insa nu era asta marea problema.

Ma gandesc serios sa-mi scriu pe luneta ca am Rca la Carpatica. :))

Link către comentariu

Pe mine m-a dus rca la Astra - 168ron, B2, tot pe 6luni, dar am facut-o in noiembrie 2011.

Sunt curios acum cat va fi.

Nu iti pune pe luneta ca poate, doamne fereste, o gasesti vandalizata. :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Intra pe site-ul asta de ii face reclama aici in topic ca la ei am vazut si eu ca atata e. Tot la rca-ieftin mi-am facut o polita la Astra si prin 2010 in primavara si a fost 240 de lei la 1,6 dar atunci mi se pare ca aveam o clasa de mallus.

Vorbeau corect colegii pe-aici ca aproape s-a dublat la Astra. Am vorbit cu un tovaras care lucra la ei atunci in 2010 si a zis ca totul se trage ca s-a schimbat sefia. Cica a inceput sa le dea si lor comisioane mai mici, a mai redus din personalul de vanzari...Foame mare pe noul "patron".

P.S. probabil ca la Carpatica ai plati tot asa 160-170 de lei.

Modificat de alexanderdj
Link către comentariu

Am configurat acum, inafara de seria de sasiu pe care nu am dat-o corect, dar am specificat capacitate cilindrica, putere, am completat tot.

262 la carpatica, 421 la astra, sunt cele mai ieftine :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

N-are cum, trebuie sa iesi mai ieftin la Carpatica ca doar ai motorul mai mic decat al meu. Baga seria de sasiu ca sa iti ia clasa de bonus.

Link către comentariu

O sa razi, dar Carpatica a ramas la fel 262, insa a scazut astra la 363, poate bonus de client fidel. Tu nu ai masina trecuta la profil?

Ai malus b4, eu b2 ca am permisul din septembrie 2010, dar fara vreo dauna pana acum.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am facut la Leon Rca-ul asta. Probabil ca si eu am la Carpatica bonus de client fidel pentru ca e a 3-a polita pe 6 luni pe care-o inchei la ei si din fericire n-am nenorocit pe nimeni.

Ar fi dificil sa trec toate masinile din curte la profil! :)

Link către comentariu

Am configurat acum, inafara de seria de sasiu pe care nu am dat-o corect, dar am specificat capacitate cilindrica, putere, am completat tot.

Trebuie obligatoriu şi VIN-ul. Altfel nu calculează corect!

Link către comentariu

Bravo, in curand o sa vad aici ca laudati Carpatica. Ce bine ar fi daca s-ar introduce regula aceea sa fii despagubit de asiguratorul tau, sa va mai vad atunci.

Link către comentariu

Daca ar fi fost lege sa fiu despagubit de asiguratorul meu, strangeam bani mai multa vreme ca sa-mi fac cel mai bun Rca, dar din moment ce aceasta lege nu e activa intr-o tara de samsari si cersetori, eu am ales ca pe langa Rca sa am si Casco.

Nu lua discutiile de aici in nume de rau, ca n-ai de ce. Nu-i lauda nimeni, eu am ales societatea asta datorita amenzii pe care o pot lua daca circul fara Rca si datorita faptului ca "fratilii vostru" nu iese pe sosele ca sa loveasca lumea.

Link către comentariu

Eu unul cand am ales asiguratorul RCA nici nu m-am uitat la Carpatica astfel ca nu am avut termen de comparatie si regrete ca "dincolo era mai ieftin".

Una peste alta am primit astazi SMS ca sunt invitat la sediul lor pt "solutionarea dosarului de dauna". Va spun maine ce am aflat.

Link către comentariu

Adica te-au chemat pe bulevardul Unirii la sediul lor?

Link către comentariu

E bine ca macar cu tine nu s-au mai tiganit sa zica ei ca nu a avut loc accidentul asa. Vezi ce bani sunt de acord sa-ti dea si eventual amana raspunsul ca poate gasesti sa ti-o faci undeva ca lumea cu banii aia. Service-uri sunt destule, la nevoie iti pot recomanda si eu 2 service-uri foarte bune pentru ce ai tu de facut. Ideea e ca ei vor fi de acord cu o suma, iar tu trebuie sa-i faci sa-ti dea in scris ca daca la demontare se mai nimereste ceva de schimbat, sa marce banu'. Vezi ca sediul lor e pe partea stanga cum vii de la sensul de la Alba-Iulia pana-n primul semafor daca nu ma insel.

Link către comentariu

Stiu unde este ca am fost si am lasat factura proforma de la PBA pe care am si scris "deviz preliminar". Sunt sigur ca o sa-mi dea mai putin decat in factura respectiva (7.600 RON), acum problema este cum ii fac sa suplimenteze. Oricum nu voi accepta mai putin si sunt dispus sa platesc de la mine ca apoi sa-mi recuperez intreaga suma de la ei intr-un fel sau altul.

Link către comentariu

Daca ai fi avut un prieten avocat dispus sa mearga cu tine acolo si sa arunce cu ceva legi si implementari CSA, eu cred ca ar fi fost beton!

...

Link către comentariu

Mi s-a aprobat plata a 3 838.84 RON, adica jumatate din devizul de la PBA. Am refuzat plata si am discutat cu inspectorul de daune care mi-a prezentat posibilitatea repararii si platii reparatiei pe cont propriu urmand sa revin ulterior cu factura in original pt decontare.

La nici 5 minute dupa ce am plecat m-a sunat un tip de la un service ce are decontare directa cu Carpatica ca ar putea sa-mi reapare masina incadrandu-se in suma respectiva. L-am refuzat

Intre timp astept un alt deviz de la Autec Craiova si ma gandeam ca as putea cumpara (cu factura) bara si stopul spate de la dezmembrari (am si gasit deja), in felul acesta reducand factura de la PBA cu minim 1300 RON. Intrebarea ramane daca vor accepta cei de la service si daca va reprezenta vreo problema la despagubire.

Link către comentariu

e un pic mai complicat, existand (cel putin) doua variante (referitor la bara si stop):

1. faci factura si chitanta pe numele service-ului, urmand ca ei sa-ti dea tie banii pe piese.

2. faci factura si chitanta pe numeletau, se ataseaza la dosar si ciopartica iti vireaza ( :icon_cheesygrin: :icon_cheesygrin: :icon_cheesygrin: ) banii respectivi tie in cont.

Asta se intampla fara probleme cand este vorba de alti asiguratori si/sau sume muuult mai mici.

Oricum, succesuri, ca, chiar ai nevoie.

Link către comentariu

se pare ca astia de la carpatica,dupa ce calculeaza o dauna impart suma la 2. vad ca si la tine au procedat la fel.

nu am inteles ce ai de gand...ii reclami,ii dai in judecata?

daca faci pe cont propriu si duci factura ar putea spune ca este "umflata" si nu vor plati decat cat au aprobat ei...

culmea,cum te-a sunat bunul samaritean...eu am fost la service agreat si seful de acolo mi-a spus ca nu are cum sa se incadreze in suma.

Link către comentariu

@clodius Daca ii dai in judecata , calculeaza 2-3-4-5 ani de taraganari , nervi consumati/, bani. Eu am avut incident cu carpatica ,dar cei drept le-am rezolvat cumva cu cineva de la carpatica iasi.

Tu vrei sa ti-o repari la reprezenta ? Nu ti-au dat o lista de service=uri agreate carpatica?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!