Jump to content

Coduri piese OEM Octavia 2

sorin_balan
 Share

Postare recomandată

octavia 4ever

nu am 100% deja sunt la al 3lea set de placute ; acum 3 saptamani cand mi-am pus discurile si placutele noi , mi-a taiat firul de la placuta din stanga :( masina e din 2008 , elegance cu ESP si toate cele dar nu am senzor . O sa-ti las pe PM seria de caroserie :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andrei_221

370

• GABIVVX

116

• Al Bundy

75

• lakete007

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Elegance fara martor placute nu am vazut. care este codarea clusterului ?

Link către comentariu

Si eu am Elegance model 2006 fara senzor pentru placute...

Link către comentariu

Eu am Elegance my 2008, si doar tu mi-ai montat firele pentru senzorul de placute frana, Cristi :)

Link către comentariu

Elegance 2007 - fara senzor. Din cate s-a mai discutat aici pe forum si am mai auzit si eu din alte parti se pare ca au vrut sa reduca niste costuri si din 2006 nu le-au mai pus pe masinile cu intervale de service fixe. Se presupune ca la revizii eventuala uzura a placutelor este sesizata.

Sincer mie personal politica asta cu senzorul de la placute si cel de la nivelul de lichid parbriz mi se pare o tampenie colosala si, in plus, o problema de siguranta... dar in fine, asa cica se reduc costurile. vb aia 2 euro de masina la cate masini s-au produs in anii aia inseamna totusi ceva bani de seminte pentru sefii de la vw. ;)

Toate bune!

Aurel

P.S. eventual trebuiau sa nu mai puna senzorul de lichid parbriz in occident ca si asa acolo se spala strazile si n-ai nevoie de stropitoare :))

Link către comentariu

octavia 4ever

Senzorul de la spalatorul de parbriz chiar mi se pare o necesitate ......am la pajero din 96 si e cel mai slab nivel de echipare si nu am la octavia 2 elegance din 2008 ..... Costa mult cablajul pentru spalatorul de parbriz ? am vazut DIY dar nu tin minte sa fi scris si niste preturi .

Link către comentariu

Salut,

As dori si eu codul pentru un ECU la urmatoarea masina, daca se poate as vrea si codul de Skoda si cel de la Bosch:

Skoda Octavia 2, 1.9 TDI, 77KW

An fabricatie: 2005

Cod motor: BKC

Serie sasiu: TMBCS61Z352040995

Ce pret apare in ETKA pt ECU-ul asta?

Merci.

Link către comentariu

03G 906 016 K(cod de Bosch 0 281 012 237 ) Unit control pt motor diesel si 03G 906 021 LB Unit control pt motor diesel,merg ambele pe masina ta.Ca sa fie treaba buna desfaci si citesti codul de la calculator.In jur de 1800 euro pe original

post-64586-0-95186900-1336330777_thumb.j

Link către comentariu

• 4 weeks later...

M-ar interesa o bara de octavia 2 rs, echipata cu grile si proiectoare. Second hand. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Please!

Link către comentariu

Elegance fara martor placute nu am vazut. care este codarea clusterului ?

Dar O2 FL MY2011 are senzori pentru placute frana fata? Unii imi spun ca da, altii ca nu are...nu de alta dar am foarte putin material pe placute(mai ales pe partea dreapta) dar inca nu mi s-a aprins nimic in bord...si nu stiu ce sa fac, sa mai astept, sau sa ma duc si sa le schimb cu prima ocazie??? Numai bine

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

Daca ai senzor,ai doar pe stanga fata.Lasa o serie de caroserie si iti spun daca ai senzori.

Link către comentariu

TMBBJ21Z9B8008777

Iti multumesc mult inca de acum. Numai bine

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

Din programul de original imi scoate ca ai senzor de uzura: 1K0 927 903 B cablaj pt. senzor de turatie si indicator uzura garnitura de frana(placute frana) stanga fata, 1K0 698 151 F set garnituri frane(placute frana) cu indicator uzura pentru frane cu discuri.

Link către comentariu

Brake pad wear indicator 9U1 Brake pad wear indicator

Link către comentariu

OK, iti multumesc mult! O seara cat mai placuta. Cu stima, Andrei

Link către comentariu

• 3 weeks later...
florica adrian

Va salut !

Un cod pentru stergatorul de luneta la octavia 2 combi, va rog.

SS TMBKS41Z168088266. Multumesc.

Link către comentariu

7E0 955 425 stergator aerodinamic spate 40 lei pe original.

Link către comentariu

Buna ziua,

Caut si eu de ceva vreme aparatoarea de plastic din interiorul aripii drepte fata.

Este cea care este prinsa pe bara fata imediat cum se termina materialul acela care acopera aripa fata pe interior.

Am urcat o bordura si s-a smuls si acum atinge roata de ea.

Aveti vreo idee sau stiti cum sa gasesc codul piesei.

Link către comentariu

Eu le-am schimbat pe amandoua dreapta-stanga. Mergi direct la o reprezentanta. E posibil sa le gasesti chiar pe stoc 60-70 lei buc, daca nu, in cateva zile la comanda. Eu mi le-am montat singur, e simplu. Nu inteleg cum de cauti de ceva vreme si nu gasesti...???

Link către comentariu

1Z0809954c dreapta fata si costa 17Euro la reprezentanta.

Link către comentariu

Am cautat dar nu la reprezentanta :) pe net.

OK multumesc mult!

Modificat de hoox2002
Link către comentariu

• 3 weeks later...

stie cineva codul de la carcasa baterie O2. cand am luat masina era sparta si capacul nu statea cum trebuie si am scos-o de tot si am aruncat-o.

TMBHS61Z762167756

mersi.

Link către comentariu

Daca ai carcasa de plastic 3C0 915 443 A si lateralele 3C0 915 335 si 3C0 915 336 A ,daca ai husa de protectie(prelata)1K0 915 418 A

Link către comentariu

stie careva ce cod are broasca usa spate dreapta pentru Octavia II din 2008 cu alarma si inchidere centralizata din fabrica?

acurator este acelasi lucru cu broasca sau doar o piesa componenta a acesteia?

Link către comentariu

7L0839016D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!