Jump to content

Calendar MK2 2010

Vizitator
 Share

Postare recomandată

asteptam poze cu masina ta.

p.s. sa nu-ti fie rusine cu ea. ca doar e a ta :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eugen_zim

42

• venom_sb

16

• zaytsuca

15

• andreiand1

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

imi pare rau dare e prea murdara acum..si imi e lene sa ma duc sa o spal :P picture11093.th.jpg si oricum astept sa vad poze ale masinilor celor super pasionati care au bagat bani si pasiune in masina (eu ma chinui sa tin masina in stare de functionare si cat se poate de originala :D )

Link către comentariu

imi pare rau dare e prea murdara acum..si imi e lene sa ma duc sa o spal :blink: picture11093.th.jpg si oricum astept sa vad poze ale masinilor celor super pasionati care au bagat bani si pasiune in masina (eu ma chinui sa tin masina in stare de functionare si cat se poate de originala :) )

pai tocmai s-au postat suficiente poze pana acum, cu golfuri ale multor oameni "super pasionati care au bagat bani si pasiune in masina" si se pot vedea in paginile anterioare.

nu cred ca cei care au postat pana acum sunt doar posesori de mk2, plictisiti care nu au avut ce face si au postat cateva poze cu mk2-urile lor din lipsa de alta ocupatie....si cred ca asta se vede destul de clar in imagini.

eu consider ca poti sa fi super pasionat chiar daca nu schimbi imaginea masini pe care o ai dar o ingrijesti si te ocupi de ea cu interes.

oricum prea mult offtopic din partea mea.....hai cu poze!

Link către comentariu

cred ca inteleg ce vrei sa spui.totusi sa lasam calendarul pentru "best of the best"

Link către comentariu

parerea mea e ca atata timp cat te incadrezi in cerintele pentru calendar, ai toate sansele sa prinzi un loc. Poate ca nu crezi ca golful tau e suficient de aratos pentru a prinde un loc in calendar, dar poate "juriul" considera altceva, atat timp cat ti se ofera sansa si ai ceva de aratat, parerea mea e ca trebuie sa profiti de ea....nu ai nimic de pierdut ci doar de castigat. si cred ca asta se poate aplica in orice situatie din viata. va ca si jetta ta are cateva caracteristici care ar putea sa o scoata in evidenta intre alte propuneri la calendar si cred ca, cu putina munca (spalat exterior) si dorinta ai avea toate sansele....parerea mea. "best of the best" poate arata sub mai multe forme, culori, dotari, etc :(

Link către comentariu

hai yda_v nu iti fie rusine !!! vrem poze sau venim dupa tineeeeeeeeeeeeeeeeee :icon_thumright:

Link către comentariu

Vrem si jetaaaaa !!!!! Facem gerva foamei :icon_thumright:

Link către comentariu

in caz ca termin de lucrat la ea la partea exterioara pun eu o poza cu jetta

Modificat de armandot55
Link către comentariu

Sper sa am timp pana pe 15 sa-i termin jantele si sa o pozez si pe a mea... :) nu mai am rabdare

Link către comentariu

:D Apropos de fapte, tu cu ce te mai lauzi?

Link către comentariu

Cristi, daca chiar esti curios, intra pe yahoo si vorbim.

gata cu offtopicu, pt ca se supara prietenul meu ZIM :icon_thumright:

Modificat de VR6
Link către comentariu

enough fighting .... hw about some pics... :Driver:

DSC09180.jpg

DSC09169-1.jpg

DSC09170-1.jpg

so many beautiful cars... makes u wish there were more months in a year :rolleyes:

Link către comentariu

nu e super actualizata (lipsesc proiectoare si suspensia)

:Driver:

post-15218-1257352302_thumb.jpg

Link către comentariu

Bai Lajos superbe pozele, da m-ai dezamagit!!! sunt murdare geamurile, cum de ai uitat de ele, ca la intalnirea nationala ne-ai cam dat lectii de curatire a masiniilor.

L.e ma refer la primele 4 poze de sus, ca dupa ce am postat am vazut ca ai pus si alte poze.

Modificat de capone26
Link către comentariu

2

da era deja ora 2 nam avut chef si eram f obosit tre scoase cu photoshop :icon_thumright: :D

.

1

1

12

post-37930-1257353824_thumb.jpg

post-37930-1257353860_thumb.jpg

post-37930-1257354136_thumb.jpg

post-37930-1257354146_thumb.jpg

post-37930-1257354169_thumb.jpg

post-37930-1257354187_thumb.jpg

post-37930-1257354207_thumb.jpg

post-37930-1257354225_thumb.jpg

Link către comentariu

beton pozele lajos. sper sa reusesc si eu sa fac ceva mai "artistice", cu un fotograf cum trebuie ca face mult

Link către comentariu

da intradevar conteaza si masina dar si fotograful conteaza foarte mult , sa aibe o viziune , sa stie din ce unghiuri s-o pozeze , lumina, si alte chestii. nici aparatul foto nu e de neglijat. bafta la pozat voua sau fotografului la care apelati :)

Link către comentariu

Eu sunt ca si eliminat din competitia lunilor ca lasa de dorit si masina si fotograful :icon_thumright:

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!