Jump to content

Proceduri VCDS

Seby19
 Share

Postare recomandată

Deci hai sa iti explic ca vad ca nu prea ai inteles, luminiile de zi sau DRL-u cum vrei sa zici sunt aprinse doar cand e comutatorul pe 0, nu cand e pe faza lunga/pozitie..

North America - doar proiectoare (DRL) aprinse cand e pe 0, dar cand e frana de mana pusa se opresc

Scandinavia - proiectoarele (DRL) si pozitia aprinsa cand e pe 0

Cand schimbi de pe 0, atunci nu mai e DRL

Modificat de xDaniel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vasilesatumare

Acum am inteles :"> care indici mai mult sal setez? scandinavian?

Link către comentariu

Pai care-ti place: cel North america nu-ti aprinde pozitiile

Link către comentariu

Eu il am pe Scandinavia setat, la 35% parca.... :)

Uite, am pus si o poza cum imi arata :P

post-104622-0-62654800-1337173830_thumb.

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

vasilesatumare

Mersi foarte mult de informatii esti foarte amabil, arata foarte bine masinuta :vwrullz: :icon_cheesygrin: si eu le am acum pe scandinavia, mersi de ajutor once again!

Link către comentariu

nu mi-a zis de nici o eroare mec. tot ce mi-a aratat a fost "campul"vag-com care era gol in timp ce el misca mas..=> de aici concluzia ca g200 este nefunctional.specific ca in bord nu este aprins ESP (posibil led ars sau manarie)

Link către comentariu

@vasilesatumare: daca nu ai avut 4 boxe pe masina trebuie setat din vagcom 4 difuzoare. E normal sa nu iti mearga.

Link către comentariu

vasilesatumare

le-am setat azi din vag com pe 4 dif, dar am mai gasit un loc unde se poate seta ce sistem audio este in masina, am pus pe vw system, dar mi-a dat eroare, oare acea parte se refera la systemurile mai scumpe? saptaman viitoare ma voi ocupa de cablajul care probabil lipseste de la cass pana la stalpul din mijloc (in usile din spate am instalate deja)

mersi de info:)

Link către comentariu

Am crezut că ai instalația completă. Dacă nu ai firele

Link către comentariu

Mai stie cineva ceva codari pentru Passat? :)...

Link către comentariu

Acum am inteles :"> care indici mai mult sal setez? scandinavian?

Pune-le pe ambele.

Link către comentariu

vasilesatumare

o sa le incerc maine pe amandoua :) acum am activat scandinavian, revin maine cu feedback :rolleyes:

Link către comentariu

Buna. Am montat si eu lumini in usi si am tot incercat sa le activez si nu merg nicicum. Am intrat in door electrical pass si am modificat cu 0000064 la fel si in door electric driver, door rear left si door rear right. Mai trebuia sa modific ceva?

Multumesc

Link către comentariu

F l o r i n

Deci, pe fiecare usa, trebuie sa adaugi 64 la codingul existent .... la ce ai tu .... nu codezi cu 0000064, da ?

Pentru usile spate, trebuie sa le activezi si din 46 - convenienta, long coding

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Multumesc de raspuns. Am sa incerc sa fac asa cum ai zis.

Stima

Link către comentariu

Salut, stie cineva care e codul la VAG pentru Engine/ 11/ in vederea reglarii turatiei de relanti. La mine sta sub 800 -pe la 780 si tremura la relanti. Daca o tin din pedala mai sus sta fara vibratii. In rest totul e ok si in parametrii.

Multumesc

Link către comentariu

12233

Link către comentariu

Am incercat dar nu vrea cu12233 asta cred ca e doar la 1.9. Am incercat si cu zero si un cod de 4cifre din carte dar nu merge.

Link către comentariu

Nu vei putea seta avansul din soft la B6, ci doar de la distributie. Ai schimbat de curand distributia? Mai multa gasesti aici.

Link către comentariu

La orice diesel se modifica din soft turatia de ralanti.

Link către comentariu

Unele cer login/altele nu!

Link către comentariu

Cu toata stima, raspunsul e ok, dar cum sa intru in Vag , ce cod sa folosesc pentru a regla aceasta turatie, mi se pare asa de normal sa pot sa reglez turatia masinii mele atata timp cat la ultimele masini puteam sa fac asta....:).Multumesc

Link către comentariu

Buna

m-ar interesa daca nu este cineva in Cluj care are VAG COM, deoarece cred ca am o problema cu activarea modulul-ui bluetooth de cand am facut update la RNS 510.

Si am auzit de la unii altii ca ar trebui reactivat bluetooth-ul din VAG COM.

Multumesc

Tudor

Link către comentariu

Deschid acest topic in speranta ca veti posta aici, diferite adaptari, codari, activari de functii noi cu pasii exacti care trebuie urmati (in cazul codarilor), preferabil proceduri incercate de voi si care au functionat.

Cred ca e mult mai usor pt noi toti, sa avem toate aceste informatii intr-un singur loc fara sa mai fie nevoie sa cautam prin tot forumul.

Incep eu primul prin postarea modificarii stopurilor spate (nu am facut inca operatiunea, am luat pasii de pe topicul cu stopuri - postul colegului Riddler)

Stopuri Spate:

f8dighx1sd705zpy7wu_thumb.jpg dcn40hkkvczmtb6y0z7g_thumb.jpg

[Select]
[09 - Centr. Elect.]
[07 - Coding]
[Long Coding Helper]

Byte 9: Debifati toate casutele sau modificati casuta DEC in cifra 0 (zero)

[Transfer Coding!]
[Do It!]

d7qx69cwgeo247wudyl_thumb.jpg arvytae6jbks3pe1f4vd_thumb.jpg

Daca moderatorii considera topicul inutil ii rog sa il stearga.

Spune-mi si mie, tu aici la modificare te referi la stopurile de pe aripa sau cele de la portbagaj? Eu vreau sa le fac pe cele de la aripi gen skyline. Vreau ca ledul acela din jumate sa-l sting si sa imi ramana doar sub forma de cerc, sa am pozitie/semnalizare/ frana. Daca modific exact pasii pe care i-ai enumarat tu, reusesc sa fac ce am zis eu sau ies sub alta forma?

Link către comentariu

F l o r i n

Da, asta e procedura, pentru donuts....

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!