Jump to content

Litoral Romania

V i c t o r
 Share

Postare recomandată

Dintre toate statiunile,Mamaia e singura care se apropie de ce a fost odata.E dureros sa vezi ca exista atata indiferenta din partea celor abilitati sa se ocupe de turismul romanesc(situatia e la fel si in multe statiuni montane);acelasi sentiment il am cand vad fabrici distruse si lasate in paragina.

Daca vom pleca toti in Grecia,Turcia,Bulgaria,s.a. poate "astia" vor face ceva.Istoria a demonstrat ca "lucrurile s-au miscat" numai atunci cand a fost unitate(in cuget,in vorba si in fapta)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 months later...

parerea mea e ca la mare cea mai buna zona e pe la delfinariu in CT nu e aglomerat ... e aproape si mamaia si centru mananci in plin oras + ca plaja e mai libera

Link către comentariu

• 2 weeks later...
parerea mea e ca la mare cea mai buna zona e pe la delfinariu in CT nu e aglomerat ... e aproape si mamaia si centru mananci in plin oras + ca plaja e mai libera

Cand eram mic intr-adevar mai mergeam pe acolo ca era mai linistit, dar acum... Am fost acolo ultima oara acum vreo 5-6 ani si cam in 10 minute am plecat, dupa ce am vazut vreo 3 rahatoi plutind pe apa. Cel mai linistit mi se pare la iesire din Mamaia de unde incep boschetii de nisip. Acolo mi s-a parut cel mai bine, insa este incovenientul cu distanta fata de oras plus bariera. Cel mai bine ar fi o cazare la Mamaia sat ca sunt o gramada de vile pe acolo. Am inteles ca ceva mai departe la Corbu ar fi raiul pe pamant, nu este nimeni, liniste si curat.

Link către comentariu

In luna iunie as vrea sa merg o saptamana la mare, imi poate recomanda cineva un hotel/o vila care sa aiba loc de joaca pentru copii? Merg cu sotioara mea + baietelul care va avea atunci 1 an si 7 luni + inca un copilas care dospeste in burta la sotia. De altfel acesta e motivul pentru care vreau sa merg la inceputul verii, sa nu creasca burta peste masura. Si nu, nu vreau sa ies din tzara (copil mic, nevasta gravida... mai bine si mai sigur in Romania).

Nu am super-pretentii de 5 stele, mai bine prefer ceva rezonabil low cost, ca doar in camera de hotel nu fac altceva decat sa DORM, in rest nu stau acolo, sa fie cat mai aproape de plaja si excluzand statiunile de fitze gen Mamaya - Neptoon. Nici Costinesti sau Vama Veche nu ma mai atrage (mi-a trecut vremea, ca la buretzi :cool: ), caut un loc potrivit pentru familisti cu copii mici.

Sen-Q.

Link către comentariu

salut.eu iti recomand totusi ceva,si da,este in neptoon,dar neptunul nu mai e fite de mult.hotel sara.daca te uiti putin in urma ai sa vezi ca am descris in acest topic si am pus si poze.personal,pot spune ca din contra,daca ai copii mici,o sa vezi un pic mai mult camera pe dinauntru.dar cum am zis,pozele spun totul,mai precis de la postul 95 am inceput sa pun poze.in speranta ca iti pot fi de folos,brgds.

Link către comentariu

• 1 month later...
V i c t o r

Nu a fost nimeni dintre colegi de 1 Mai la mare? Asteptam impresii. S-a mai schimbat ceva in bine? Cazarea? Preturile? :rolleyes:

Link către comentariu

Victor, nu s-a schimbat nimic. E la fel. Aceiasi nesimtire, mizerie pe plaja si multa lume de proasta factura. Unii la o terasa din Neptun schimbasera preturile in meniu "din condei", modificau pe loc cu pixul, in loc de 22 lei friptura o facea 32 lei si tot asa...

Link către comentariu

Am tot batut Neptunul multi ani si parca a fost din ce in ce mai rau.

Anul trecut am fost in Mamaia, dar in partea de nord, parca la hotel Lido si chiar a fost OK.

In partea de nord e mult mai liniste si parca e si mai curat, plaja mai libera...

Link către comentariu

V i c t o r
Aceiasi nesimtire, mizerie pe plaja si multa lume de proasta factura.

Tocmai de aceea nu mai merg la noi pe litoral. Am pretentia ca pe banii mei sa ma simt bine. Ma doare sufletul cand vad ceea ce se intampla...

Link către comentariu

Victor, de acord cu tine, anul asta de 1 Mai a fost prima mea iesire pe litoralul romanesc din 2006 incoace.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare, eu am fost anul trecut la Costinesti pentru prima data (nu am mai fost la mare la noi ) dar sincer nu mi-a facut o parere asa proasta despre cum am tot auzit de la altii...am mai fost in Grecia deci chiar puteam face comparatie...

M-am cazat in Costinesti dar am fost aproape in toate statiunile...In Mamaia si Neptun e chiar ok...

Anul acesta vreau sa merg iarasi insa as vrea sa ma cazez in Neptun...Stiti cumva vreo cazare mai acceptabila raport calitate /pret? Anul trecut la vila din Costinesti in plin sezon am dat 110 ron/camera cu baie...

Link către comentariu

Mamaia, Neptun si Costinesti, in rest e praf!!!! Dar la aceiasi bani afara, Grecia, Turcia sau Bulgaria ai servicii mult mai bune!!!!

Link către comentariu

vali_devill

pt neptun,incearca hotel sara,hotel appolo. brgds

Link către comentariu

La Venus este destul de liniste si destul de ieftin cu toate ca nu este renovata statiunea (pentru cei fara pretentii mari).

Apropo pe 17 IULIE 2010 intre Venus si Saturn se tine LIBERTY PARADE 2010.

Merita toti banii weekendul acela :blah_:

Link către comentariu

Pana la urma am luat bilete la Mamaya, la Complexul Fati, stiu ca parerile sunt impartite (ca de altfel despre tot litoralul romanesc), dar macar stiu la ce sa ma astept! Nu ma duc cu super-pretentii de 5 stele! Ma duc sa stau pe plaja, nu sa caut cu lumanarea defectele hotelului! A, si ce e mai important, mergem cu programul "o saptamana la mare", si ne costa 6 nopti cazare cu mic dejun inclus (2 pers+1 copil 1,5 ani=gratuitate 100%), 500 lei in total! Mai ieftin de-atat numai daca merg cu cortul! Daca nu-mi place, fac turul litoralului si vin acasa!

Mergem la low cost, lasam figurile acasa! Si am promis ca nu ma voi enerva acolo, indiferent ce surprize ne asteapta!

Link către comentariu

vali_devill

e chiar misto treaba asta cu litoralul pt toti,la fel cum e si cu bonurile de vacanta.inainte iti dadea prima de vacanta cash,tu zugraveai sau luai ceva in casa si pe urma mergeai la mare dar dormeai in masina.asa,esti nevoit sa te vacantezi si sa toci toate bonurile.asta se traduce in cazare mai buna si papa mai buna.

oricum sper sa te simti super si sa ai parte de vreme buna.

brgds

Link către comentariu

V i c t o r

Hai sa facem o simpla socoteala - nu pe pretul cazarii, ci pe cel al mesei. Dimineata 20-25 ron, pranz 50-55 ron, seara 40-45ron. Mai bei doua sau trei beri, mai dai 15 ron. Per total vine cam 125-140ron de persoana. Ori doua persoane (nu socotesc copiii iar costurile sunt pentru cineva care se limiteaza la strictul necesar) vine 250-280 ron pe zi. Aproximativ 65 euro. In acesti 65 euro ai parte de multa asteptare, portii bine dramuite si mancare pregatita de cele mai multe ori in conditii indoielnice.

In Bulgaria voi sta la un hotel de 4 stele (in Obzor), all inclusive, cu 24 euro pe zi de persoana. Adica 48 euro pentru doua persoane. Aici mananc ce vreau, cat vreau, nu astept dupa un chelner scarbos, am bere, vin, inghetata, fructe, prajituri, apa minerala, sucuri... Plus curatenie si respect!

Cazarea nici nu o mai pun la socoteala.

Dar nu am milioane de mucuri de tigara pe plaja si tigani cu piatra de baie si seminte care-ti pandesc prosopul si geanta ascunsa sub el.

Link către comentariu

vali_devill

bineinteles ca ai si tu dreptate,dar hai sa nu exageram.mancarea pt mine si a mea soricioaica nu a depasit niciodata 150 lei pe zi,si nu am mancat merdenele!mese la restaurant,terase,in limitele normalului,fara caracatite si vulpi de mare pe masa.

eu am un numar relativ de locatii care nu m-au dezamagit,si nu caut sa mananc la o locatie unde nu am feedback.

Link către comentariu

foarte scump pe litoralul nostru. anul trecut ne-a costat 2700 biletul(2adulti+1copil de 2 ani) la jupiter la un hotel de 3 stele. a fost sistem all inclusive, dar lasa ffffffffffffffffffffffffffff mult de dorit totul. inca mai exista conceptiile acelea invechite. parerea mea. :vaidecapulmeu:

anul acesta am luat la colegii bulgari la 1700 ron la 4 stele tot all inclusive. concluzia o trageti voi. vom vedea si ce ne ofera vecinii. bafta

Link către comentariu

vali_devill

cat despre celelalte conditii de pe plaja,no offence,le gasesti in venus,eforii.eu merg numai in neptun,la plaje amenajate(ex.momo beach,pt cine stie la ce ma refer),unde patronii au interes si stiu sa atraga turistul.ai sa razi,dar mai sunt si din astia.

anul trecut,intr-o zi cu nori am fugit pana la albena si balcic.pai venus si eforie sunt las vegas.

dar pana la urma totul tine de bani,preferinte,generatie,sotie,timp.

concedii placute

brgds

Link către comentariu

foarte scump pe litoralul nostru. anul trecut ne-a costat 2700 biletul(2adulti+1copil de 2 ani) la jupiter la un hotel de 3 stele. a fost sistem all inclusive,

era sa mergem si noi acolo, dar in ultimul moment am zis ca asa nu mai ai libertatea de a minca oriunde, odata ce ai platit :), asa ca am mers la Majestic (hotelul de linga)

250 RON avans platit la agentie pt o noapte + 200 euro la receptie,sejur la "oferta" in continuare...parca 6 zile, mic dejun inclus, normal.

cu traznai, mincare si bautura nu am trecut de 100-120 lei/zi fara sa ne zgircim la ceva anume :vaidecapulmeu:

distractia a fost in prima zi cind am constatat ca dusul normal e cu hidromasaj (citeva gauri pe furtun), prosoape lipsa + alte citeva maruntisuri ce erau pe inventarul camerei, curatenia facuta in dorul lelii (rezolvat rapid cu camerista desi facea pe proasta - avea un sictir total in ea)

Bineinteles ca micul circ facut nu i-a bagat mintile in cap pt ca vedeam ce curatenie facea pe balconul vecin (sters praful cu privirea) si nisipul zbura pe sub parapet, la cei de jos...

LE: tarif cazare pe camera

Modificat de DragosR
Link către comentariu

dragos si noi am avut divergente cu personalul hotelului(mai exact cu seful de sala de la restaurant). un nene cu conceptia de inainte de 1989.

Link către comentariu

fatucii aleia ii iesea prin toti porii faptul ca nu are chef de munca (pe caldura aia cine ar fi muncit, nu?? :( )

cu restaurantul nu au fost pb decit din cauza portiilor enorme si uneori eram silit sa spal rusinea familiei.

dupa Jupiter am mers in vama la o pensiune, cazare la juma de pret, conditii cazare identice, dar fara "distractie"

anul asta, ori sud ori nord...

Link către comentariu

Salut. Stiu ca topicul este despre Litoralul romanesc, dar scriu asta pt comparatie.

Tocmai m-am intors din Spania, mai precis Litoralul lor : Barcelona si Costa del Sol- Maresme.

Oferta de la agentie este urmatoarea:

- 7 nopti cazare

-Zbor Tarom pana in Bracelona si retur, toate taxele incluse

-Transfer pana in statiune/ de la statiune

-Hotel 4 stele all inclusive(3 mese + apa si vin)

-excursie de 1 zi(1/2 zi in Barcelona si cealalta jumatate la Montserrat)

Pret: 390 eur de persoana.

N-are rost sa va descriu, daca nu cumva n-ati fost pana acum, cum sunt plajele acolo, ce se mananca la hotel sau cum se comporta oamenii.

Restul sunt discutii si este treaba fiecaruia cum doreste sa petreaca cele cateva zile de concediu pe an...dar cu cat suntem mai informati, cu atat putem alege in cunostinta de cauza.

Bafta,

Link către comentariu

In ultimii 3-4 ani am fost in Bulgaria si Grecia. In 2006 m-am suparat pe unele lucruri vazute in Eforie Sud si am zis atunci sa renunt la litoralul romanesc...DAR...sa dam cezarului ce e al cezarului...la fiecare iesire afara am cheltuit mai mult decat as fi cheltuit in Ro (chiar am facut comparatie cu varul meu care petrecea concediul aici, diferente de peste 200 eur) (cu diferenta as putea petrece un mini-concediu apoi la munte)

Am tras concluzia ca in Ro, conditiile sunt mai proaste dar si banutii ies mai greu din portofel, si cum anul asta (probabil) resimtim toti criza financiara...voi reveni pe litoralul romanesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!