Jump to content

Litoral Romania

V i c t o r
 Share

Postare recomandată

Dar oare cat o sa fie de calda apa, va avea timp sa se incalzeasca, avand in vedere vremea de acuma, eu intentionez sa plec pe 16 Iulie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost de trei ori (ani difeiti) pe litoralul nostru in aceasta perioada si am prins o singura zi cu apa rece, sper sa fie bine si anul acesta pentru ca acum avem si copil mic.

Daca o sa avem nemultumiri in anii urmatori o sa modificam perioada sau destinatia.

Cu exceptia celor 3 ani mergeam pe litoral in ultima saptamana din Iulie sau primele din August, asa avem concediu de la servici, dar vrem sa fentam aglomeratia, sper sa reusim.

Prognoza meteo este optimista, asa ca suntem si noi.

Link către comentariu

Un babuin rosu prezent pt 12 zile,detasat pe momo beach,de sambata.

Vremea va fi super,pt ca asa vrem noi,da?

Brgds

Link către comentariu

HeHeHe, cred ca ajung si eu cu juniorul in acest week.

Sper ca anul asta sa bem o bere together, totusi.

sdgrB

Modificat de theo
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Mare,plaja,soare...au fost niste zile superbe,fara pic de norisor...am baut o bere cu lebanner,kostas,theo,si inca cativa forumisti,asa la o spontana...poze sunt,dar dupa ce ajungem acasa.

Momentan ne bucuram de aceasta ultima zi in navodari,la kazeboo beach.

Un cer fara nori celor ce sunt sau vor veni la mare!

Brgds

Link către comentariu

Am mai prelungit la Sara.

Prea buna apa, verde cum este in Thasos.

Un sejur transformat in vacanta. Super marfa, cum zice juniorul.

Link către comentariu

Am avut o vacanta minunata la Neptun, Sara etc

Cum spuneau si colegii, vremea a fost super, nu am vazut nici un norisor cat am fost pe acolo.

Multumesc inca o data lui Vali pentru informatiile oferite, dupa atatea discutii si beri virtuale am reusit si face to face.

Concediu placut celor care sunteti pe acolo.

Link către comentariu

Salutare.

In perioada 19 - 26 august vreau sa merg pana la mare la noi in Neptun, Olimp sau Jupiter.

Imi recomandati o vila/ hotel la preturi decente privind calitate pret ?

Link către comentariu

• Administrator

Vilele Soarelui in Neptun.

Link către comentariu

hotel sara neptun,hotel recif neptun

poze...

post-34488-0-16029300-1341214586_thumb.j post-34488-0-04352500-1341214593_thumb.j post-34488-0-91350700-1341214600_thumb.j

neptun,momo beach

post-34488-0-26889900-1341214722_thumb.j post-34488-0-69997200-1341214726_thumb.j post-34488-0-56591500-1341214730_thumb.j post-34488-0-21340300-1341214736_thumb.j

navodari,kazeboo beach

post-34488-0-83717500-1341214915_thumb.j post-34488-0-33731400-1341214922_thumb.j post-34488-0-75019900-1341214927_thumb.j

la hamace,navodari

post-34488-0-78948200-1341214937_thumb.j

el comandante,navodari

post-34488-0-39517600-1341215122_thumb.j post-34488-0-80739800-1341215126_thumb.j

post-34488-0-03430900-1341215281_thumb.j post-34488-0-54884400-1341215285_thumb.j post-34488-0-44147000-1341215290_thumb.j post-34488-0-17174700-1341215294_thumb.j

de la neptun nu mai pun,ca sunt destule poze postate aici pe topic.brgds

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

Razvan .. 170 ron pe noapte? :) ... e frumos nu ai ce zice ... si eu ma duc la mare la inceputul lui august dar caut ceva mai ieftin ...

Link către comentariu

Imi poate recomanda cineva o cazare pt 2 adulti si 2 copii la camera la casa/vila in Eforie, cat mai aproape de plaja? Conditia ar fi sa aiba o curte cat de cat spatioasa, unde sa se poata juca copiii (unul de 2 ani si celalalt de 4)? Mai am nevoie de acces la bucatarie/frigider/cuptor cu microunde si bineinteles un pret rezonabil. Plec sambata si stau o saptamana. La o adica pot sa merg si in alte statiuni, exclus Mamaya, Costinesti sau alte locuri agitate.

Sen-Q.

Link către comentariu

iti dau eu mesaj cu nr de telefon; am fost de 2 ori cu puradelu'; curtea e mica si daca e de lasat copii acolo eu zic ca le ajung plimbarile de seara.

vila e in nordul Eforiei Nord si nu sint asa atractii ca si in sudul statiunii...sau masa ieftina si buna ca la impinge tava de care am scris mai in urma, cu tot cu poze.

ramine sa verifici daca incapeti in camerele lor, care sint destul de maricele :)

poate intre timp si-au facut si site, nu am idee

Link către comentariu

Multumesc de pareri, Vilele Soarelui chiar par ok... si in perioada cand vreau sa merg pretul pare ok 135/noapte

Link către comentariu

Mai oameni buni

am nevoie de sfat

Saptamana viitoare plec in vacanta la Sulina si trebuie sa las masina in Tulcea.

Unde sa o las sa fie in siguranta caci aud o gramada de povesti cu hotii de si din masini de imi vine sa nu mai ma duc.

Merci de ajutor

Link către comentariu

Las-o in parcarea din fata portului , platesti pentru ea .

Link către comentariu

sa inteleg ca asa ai facut si tu cand ai fost si a fost in regula?

Am nevoie de liniste in vacanta nu sa stau cu grija masinutei mele.

Merci

Link către comentariu

Am lasat-o si eu acolo 4 zile in iunie cand am fost la pescuit la Mila23 si n-a patit nimic.

Sunt aparate de autotaxare si vezi sa fii acoperit pe toata perioada, lasi bonul la vedere pe bord si pleci linistit.

Vacanta placuta.

Link către comentariu

Sper sa fie in regula

multumesc de sfaturi

Link către comentariu

Cineva in weekend pe litoral?babuinul e prezent.

Brgds

Link către comentariu

• 2 weeks later...

fost la sulina

venit

fost dor de masinuta

regasirea placuta

autostrazile pana acasa f apreciate

Link către comentariu

Sara si Recif sunt nesimtit de scumpe in perioada asta. Lipsa concurentei reale isi spune cuvantul la noi comparativ cu Grecia si Turcia.

Link către comentariu

Am ajuns ieri in Neptun.Am plecat la 7.15 de acasa si la 9.40 eram in Neptun.Valuri mari,frumos..exact cum trebuie sa fie sa ramai cu amintiri placute.

Ma gandeam ca au facut astia noua portiune de autostrada si la intoarcere o sa fie mai lejer ca de obicei.

Plec la 7.30 din Neptun si ajung in Bucuresti la 1 noaptea :lol: .Jale pe vale..de la Eforie Sud pana unde se termina vechea autostrada(Cernavoda),am mers BARA LA BARA...maxim viteza 3. :screwy:Poza cu noua portiune de autostrada unde se circula pe un singur fir.

post-64586-0-29817800-1343029125_thumb.j

Link către comentariu

De maine in zori sunt iar la Sara.

Ceva prieteni?

Link către comentariu

Nuuuu...te-ai uschit fara mineee.da' las ca imi vine mie randul.

Iti cam place la mare,have fun.

Brgds

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!