Jump to content

Boxe Golf IV

nelro
 Share

Postare recomandată

• 1 month later...

Cum poti afla care este + si care este - la doua fire care vin dintr-un player la boxe? pentru ca m-am contrazis cu cineva ca nu poti afla la semnal audio cu aparatul de masura,pentru ca imi zicea ca le-am legat invers boxele pe spate.

Si care este faza cu cei 4 pini de la boxe? pentru ca m-am uitat si am vazut ca oricum sunt uniti 2 cate 2.

Modificat de fiestax
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

Salutare.

Intr-un final am terminat si eu de citit tot topicul pt a ma documenta mai bine inainte sa pun intrebari. De ceva vreme am cumparat si eu un G4 si inca nu am ajuns sa-i modific nimic la categoria muzica.

Ce difuzoare imi recomandati si mie pentru montat atat pe fata cat si pe spate, am difuzoare doar fata oem si nu sunt tocmai multumit de ele...

M-am orientat catre: hifonics titan-ts6.2c (http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Titan/Titan_TS-6.2C/), Crunch blackmaxx bmx 6.2c (http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Blackmaxx/Blackmaxx_BMX_6.2c/), Hifonics brutus bx6.2c (http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Brutus/BRUTUS_BX6.2Ci/), Mac audio star x 2.16 (http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Star_X/Star_X_2.16/) desi astea sunt putin cam scumpicele...

Cam ce vreau de la ele... sunet ok (nu la volum maxim dar nici la jumatate din cat poate scoate playerul cum se intampla cu actualele difuzoare, ce sare peste... distorsionare + gajaiala etc) de preferat neamplificate (dar nu obligatoriu), fara sa mai bag bani in insonorizat si subwoofer, eventual daca-mi puteti spune daca mai este necesar sa schimb cablajul existent pe masina cu altul ceva mai gros; de inele nu va mai intreb ca m-ati lamurit in posturile anterioare. Ca HU o sa folosesc un alpine cda-9812RB, am schimbat cateva playere nu tocmai ok pana am ajuns la modelul asta si in ciuda faptului ca multi se plang de el ca se incinde foarte tare, eu inca nu am avut pb asta chiar daca l-am cumparat sh.

Am zis ca fara insonorizat pt ca pe vechea masina (un prapadit de logan) mi-am facut damblaua in materie de discoteca in masina, o insonorizasem cam cum a prezentat AlexBanu acel polo din link (nu vreau sa intelegeti gresit nu am nimic impotriva insonorizarii, isi face treaba chiar incredibil de bine mai ales pt o masina cu tabla proasta chiar daca ce e drept cam ingreuneaza masina oleaca), am pus pe ea o linie hifonics formata din brutus bx 5.2ci pe fata, brutus bx692i sub luneta si un zeus power bass pack in portbagaj + un condensator juice si cablurile pt difuzoare de fabrica schimbate cu unele mai groase putin. DIn tot sistemul mai am doar condensatorul, subwooferul si amplificarea, pb e ca sunt cam mari pt a le monta pe golf...nu mai ramane cam deloc portbagaj. Am vrut initial sa pun un tub de bass si niste difuzoare ok, dar din ce am auzit foarte multi care se plang de calitatea sunetului la tub fata de cub/trapez.

Daca puteti sa-mi recomandati si altceva in afara de cele mentionate de mine, cu atat mai bine.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

• 1 month later...

Daca deja ai amplificator iti recomand un set de difuzoare Focal Access 165A1 (merg si cu si fara amplificator). Usile de G4 sunt foarte ok insa tot e nevoie de putin material insonorizant pentru a reduce cat de putin din rezonante. Diferenta intre o incinta cilindrica (tub) si una de timp paralelipiped nu consta in diferenta materialelor din care sunt construite. Cele tub sun construite din furnir si carton presat pe cand cele paralelipipedice pot fi construite din MDF intre acele materiaiale fiind o mare diferenta datorita frecventei de rezonanta ci nu formei. In functie de preferinte poti opta pentru incinta sealed sau bassreflex.

Link către comentariu

• 4 months later...

Am achizitionat de curand un G4 Kombi si are din semnatura Cas-ul original,ala fara FAD,adica cu 2 iesiri numa pentru boxele din fata...si vreau sa il schimb cu un pioneer sau blaupunkt...si m-ar interesa ce putere au boxele (fiind cele originale)? ma axez pe ceva 4x50W,sa scoata pentru toate 4 boxele?

Link către comentariu

Eu am pus un sony 4x50 pe cele originale fata/spate si se aud suficient pentru mine.

Link către comentariu

Ma ajuta si pe mine cineva?Am o problema cu boxele spate se aud mult mult mai incet si un bass vag tare debea ase aud am un mp3 blaupunkt essen mp 35 mi-lea legat cineva acuma nu stiu ori lea legat prost ori e altceva daca aveti o schema cum se leaga la mufa iso boxele spate.

Link către comentariu

ai mufa pentru boxe - nu are ce sa lege aiurea, decat sa le lege invers... minus la plus.

altfel, verifica faderul cum este reglat

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut!

Am un golf 4 din 2001 cu radiocass si magazie cu 6 cd in portbagaj.imi puteti spune cate iesiri am la acest sistem?

Modificat de silau_2003
Link către comentariu

salut!

Am un golf 4 din 2001 cu radiocass si magazie cu 6 cd in
portbagaj.Problema este ca boxele nu prea mai dau randament una scoate
zgomote ciudate,alta e arsa la fel si un tweeter.as vrea sa schimb cele 4
boxe si 4 tweetere dar nici cu banii nu stau prea bine.m-am orientat la
Magnat Edition 216.se
poate sa imi cumpar 2 seturi sa pun unul pe fata si celalalt pe
spate?se potrivesc si tweeterele atat pe fata cat si pe
spate?radio-casul meu suporta aceste difuzoare?mai este nevoie sa cumpar
vreun amplificator, condensatori etc.?va rog sa ma ajutati cu un sfat
pt ca nu prea ma pricep.ideea este ca vreau un sunet de calitate , nu
doresc bubuieli de basi sau alte nebunii doresc doar un sunet decent
asemanator cu cel original al masinii din fabrica.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare colegii. As vrea sa primesc si eu niste sfaturi legate de niste boxe de medii/bass pe care vreau sa le montez pe un golf 4 in usile din fata. Ce parere aveti despre http://www.ground-zero-audio.com/en/products/speaker/gzrk-65x.html ? Legate la un HU Pioneer (http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-140UB/page.html) + tweeterele OEM de pe Golf. Aveti alte propuneri in limita a 200-250 de lei ? Nu imi doresc mai mult, nu vreau supercalitate.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut! E diferenta mare intre difuzoarele OEM cu filtru si cele OEM fara filtru? Eu pe a mea am cu filtru OEM si s-au cam dus toate. In tot judetu' DB nu am gasit originale cu filtru. :((

Link către comentariu

• 4 months later...

Buna , nu de mult mi-am luat un golf 4 din 2001 ... problema mea este ca boxele din spate din usi nu functioneaza precizez ca am casetofonul original in el . Multumesc

Link către comentariu

Pai cred ca am inca nu am apucat sa desfac dar am acolo in usa locul ei cu gratii cu tot ... scuze daca e o intrebara tampita sunt incepator in domeniu

Link către comentariu

Toate usile au "gratiile", dar nu toate masinile au boxe pe spate. Desfa si vezi ce e acolo.

Link către comentariu

Ok , mersi de raspuns... intre timp am fost pana la masina si am vazut ca am casetofon beta ... 

Casetofoanele astea Beta au doar 2 iesiri ? 

Link către comentariu

Toate usile au "gratiile", dar nu toate masinile au boxe pe spate. Desfa si vezi ce e acolo.

dar la cele fara boxe spate, nu sunt perforate... deci, necesita inlocuire, cand montezi boxe pe spate.

Link către comentariu

Ce nu sunt perforate? fetele de usi ?

Link către comentariu

gratiile... capacele la difuzoare ,.... plasa... sau cum vrei sa ii zicem. La G4/B5, capacul este plin

Link către comentariu

Eu nu am avut boxe pe spate dar erau perforate.

Link către comentariu

o sa mai verific la G4 - la Passat B5, B5.5... toate le au pline.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!