Jump to content

Boxe Golf IV

nelro
 Share

Postare recomandată

Nu merita sa le muti pe cele oem pe spate incat vor canta mai incet decat cele aftermarket.

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!am si eu o nelamurire in legatura cu golful meu,daca cineva poate sa kimi dea un raspuns...!?

De curand am skimbat casetofonul pe care l-a avut masina(din fabrca,cred)un pioner pe caseta...Am pus un sony gt20 de la un prieten,iar knd l-am sos pe cel veki am observat k am 2 mufe.Am gandit ca una ar fi ptr boxele de fata si una ptr cele de spate,mentionez k pe spate nu exista nici un difuzor,dal am mufa la casetofon,exista posibilitatea k firul sa se intrerupa pe undeva prin bord sau pe sub moketa avand in vedere k nu ajunge pana in portiera din spate???mentionez k pe fata sunt boxele de fabrica plus 2 twitere in oglinzi.ma skuzati daca nu am lamurit perfect situatia!astept un raspuns,va rog!

Link către comentariu

In primul rand, o rugaminte - scrie normal K ne doare capul....

Sa revenim la subiect - ai doi conectori (mufe), dintre care unul e pt boxe - cel maro, cel neagru e pt alimentare si altele. In conectorul maro, ai 4 fire ? daca da, inseamna ca ai cablajul doar pt usile fata - specific masinilor dotate cu cass-uri Alpha si Beta.

Daca ai opt fire, inseamna ca ai cablaj si pt spate - se intampla doar la masinile care au venit din fabrica cu boxe fata-spate....sau au fost dotate ulterior.

Link către comentariu

Multumesc!imi cer scuze pentru scris!am verificat sunt doar 4 fire!cam ce ar trebuii sa fac pentru a imi duce fire pana in spate?mai imi treb mufe,fire?cum se procedeaza?multumesc inca o data pentru postare!

Ionut

Te rog sa respecti regulile de scriere ale limbii romane si prevederile regulamentului forumului in acest sens.

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Iti trebuie inca 4 pini, pe care sa ii bagi in conectorul maro (poti cumpara un astfel de conector, de pe care sa "recoltezi" pinii cu fire, cativa metri de cablu cu 2 fire, rabdare si ceva efort.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Stie cineva grosimea care trebuie sa o aiba distantierele din mdf ca nu gasesc pe nicaieri aceste date?

Link către comentariu

Hai ca am masurat distantierele originale, de G4 - au 4 cm.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Multumesc. Nu stiu cum sa ies mai ieftin sa le comand de undeva sau sa le fac singur din mdf?

Link către comentariu

Daca vrei sa iesi mai ieftin cumperi unele de plastic.

Eu unul iti recomand sa-ti faci unele din MDF datorita frecventei de rezonanta scazute.

Bafta!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Se pare ca am probleme in achizitionarea acestui material mdf pe unde as putea gasi caut de o saptamana si nimic parca ar fi ceva de pe o planeta extrateresta.

Link către comentariu

La atelierele care fabrica mobila, la comanda. Sigur gasesti cateva bucati, ramase pe la un "nene". Fa un search pe Google, gaseste un atelier pe langa tine, si fa o intrebare la cei care lucreaza pe acolo.

Link către comentariu

Salutare,

Se pare ca boxa de la usa pasager fata cateodata imi bazaie mai ales cand e sonorul tare si e si bass...

O fi semn ca e pe duca boxa sau ar trebui curatat ceva pe acolo?

Link către comentariu

Verifica sa nu fie bobina pe duca sau vreun contact imperfect ori playerul.

Cel mai bine e sa iei componentele prin eliminare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut alex. ce parere ai despre sistemul hertz 163 HSK? merita? merge montat pe golf 4? l-ai ascultat vreodata? pot sa-l iau la 1/3 din pretul de pe beloud. banuiesc ca trebuie amplificat si ca amplificatorul pe care-l am acum, un amarat de mpx2000 nu face fata

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare man,

Ia-le cu incredere sunt niste difuzoare destul de bune.

Ar fi indicat ca pe viitor sa le faci o amplificare activa si sa renunti la filtrele lor.

Bafta

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Amplificarea activa este foarte ok dar e si complicata la un sistem pe 3 cai .... Ai nevoie de un player performan si de 1 amplif cu 6 canale sau 2 amplificatoare (4+2) ....

Eu zic ca un amplificator bun legat direct la filtre si un player care sa aiba peste 4V pe iesirile RCA este o varianta mai accesibila si ca pret si ca instalare.

Link către comentariu

Pentru o amplificare activa ai nevoie doar de amplificatoare cu crossovere HP (highpass) si Lp (lowpass) de la 20hz la 20khz si cam atat.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut!

Sunt in cautare de player OEM pentru un golf 4, iar pana acum am ajuns la concluzia ca cel mai bun ar fi un gamma sau un rcd 200 (si pret si aspect si functionalitate), insa nu stiu ce putere de redare (rms) au. Vreau sa imi iau un set de difuzoare blaupunkt ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/Sisteme/GTc_662 ) din pacate nu dispun de buget mai mare. Difuzoarele astea as vrea sa le montez pe fata (initial vroiam pe spate) iar cele din stoc sa le pun pe spate (odata cu dif stoc de pe fata banuiesc ca trebuie sa mut si tweeterele stoc de pe fata pe spate, nu? )

Acum, 2 intrebari, merita sa merg pentru instalare la cei din targ vitan care-mi cer 70 de lei montaj (distantiere plastic, cablaj s.a.) sau sa-mi confectionez eu distantierele din MDF si sa fac singur toata treaba?

Intrebarea #2 care e mai mult o lamurire: inelele din MDF trebuie sa aiba diametrul interior de 16,5 cm, inaltimea de 4 cm si diametrul exterior atat cat sa-mi permita sa dau gaurile pentru fixare si sa fie cat mai solide?

Ma poate ajuta si pe mine cineva, va rog?

Multumesc!

Link către comentariu

pe fata nu iti intra toate modelele de tweetere,ci numai modelele foarte inguste.Eu am perpelit 3 modele pe fata incluzand MAGNAT,OM,BLAUPUNKT.Pana nu am luat Infinity cele mai scumpe la vremea lor nu a rezistat nimic.Parerea mea personala e sa lasi om pe fata si pe spate sa iti pui ce vrei.

Link către comentariu

uhm...nu prea inteleg...nu intrau in locul celor din fata, sau se ardeau? Si daca se ardeau, de ce nu s-ar arde si pe spate?

Link către comentariu

Da pe fata locasul e destul de stramt,carcasa mai are o protectie de burete plastificat.Baietii mi-su spus ca e posibil ori de la faptul ca se incing acolo ori ca sunt subdimensionate ele.Ultimele cumparate mi-au spui respectivii de la magazin ca au o membrana speciala din nush ce material.Drept dovada cred ce de 2 ani sunt montate si nu am mai avut probleme cu ele.Mentionez ca nu am cine stie ce scule pe masina.

Link către comentariu

Am inteles cum sta treaba, multumesc.

Acum mai am o problema referitoare la casetofonul gamma, din cate stiu eu (sper sa nu gresesc) cel din poza #1 e cel original pentru ca are butonasul acela pentru detasarea tastelor 1 -> 6, dar nu stiu daca cel din poza #2 ( care nu are acel butonas, ci are in locul lui pe cel de RDS) e tot original, dar o alta generatie/facut in alta tara, sau e contrafacut. Poate sa-mi spuna si mie cineva care este diferenta dintre ele?

Multumesc!

post-87064-0-27742100-1308751439_thumb.j

post-87064-0-17070000-1308751451_thumb.j

Link către comentariu

Ambele sunt originale

diferenta este ca primul are tastatura detasabila iar celalalt nu

citeste asta

toate cele bune

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Imi poate spune cineva (detaliat) toti pasii referitori la tragerea firelor pentru boxele spate pe un golf 4 eventual sa imi ofere un tutorial?

Stima,

Vlad

Modificat de forceturbo
Nu necesita bold.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!