Jump to content

Golful meu Young

fanta

Postare recomandată

@ Circoloco

Salutare. Nu ne-am mai auzit de mult. Am tot incercat sa-l conving numai ca nu a vrut. A zis ca pentru el sunt mai mult decat ok alea pe 19 mai ales ca le foloseste pe drumurile Suediei. Am sa incerc sa fac un efort financiar sa iau la fel dar pe 19 insa nu stiu ce sa fac cu astea mai ales ca mai am un rand de jante (cele stoc) pregatite pentru iarna. Daca reusesc sa iau pe 19 , bineinteles ca le voi face la fel ca si pe astea pe 17.

" Ti-am vazut ieri masina in fata la Pizzico in Piata Ovidiu. Intamplator eram si eu acolo. Foarte frumoasa masina si jantele... dar acum te inteleg de ce vrei 18. Mai ales la modelul de jante ales de tine dimensiunile mari gen 18 19 sunt cele mai indicate. "

Multumesc frumos. Trebuia sa dai un semn ca sa stam de vorba daca tot erai acolo.

@ spartaans

As pune eu si asa ceva insa nu vreau sa iau ceva la 400 de euro si dupa aia sa-mi para rau de bani asa ca mai astept si iau una buna reglabila si pe inaltime si pe duritate caci asta as vrea sa iau. O sa vina si suspensia la timpul ei.

Link către comentariu
  • Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• fanta

87

• Circoloco

40

• kalu

17

• rex

14

Top Posters In This Topic

Era plina terasa chiar nu aveam de unde sa stiu cine esti :D. Next time. Strange mai intai bani de suspensie si dupa jantele. Mai trece si vara ... Mai bine jantele pe 19 le lasi pentru la anul, ai si timp sa pui "la saltea" :). Jantele ca jantele, dar gandeste-te ca o sa ai nevoie si de cauciucuri. :icon_thumright:

Link către comentariu

S-a intamplat ieri si nu pot spune decat ca a intrat direct in mine. Era o femeie care nu avea nicio treaba cu condusul. Nu mai are sens sa mai spun ca avea stop , ca eu eram pe drum cu prioritate , ca nu a schitat niciun gest , ca a intrat direct in mine fara frana , fara nimic , ca n-am avut timp sa schitez nimic. Am ramas fara masina in jur de o luna. Avarii produse: aripa stanga spate , prag GTI si cea mai grava...roata stanga spate deplasata cu bascula indoita si altele de n-am mai putut decat s-o iau cu platforma s-o duc la service.

012lzb.th.jpg

013ffp.th.jpg

022til.th.jpg

Link către comentariu

Mda... in parcarea dea la Tomis. Si eu era sa o patesc acolo dar era biserica aproape si am scapat :lol:. Nasol cand trebuie sa stai fara masina dar nu-i nimic. Important e sa iasa bine. La concluzia asta am ajuns si eu. :lol: Cand o scoti din service poate facem cumva sa ne intalnim sa o vad si eu :D

Link către comentariu

se mai intampla...nu trebuie sa pui la suflet...

eu spun dar nu o pot face...:vaidecapulmeu:

apropo...de luni ...sunt in neptun o luna...

poate ne vedem...la o cafea...:blink:

Link către comentariu

@ Circoloco

Te sun dupa ce o scot din service. Numai bine.

@ kalu

Ne vedem toti trei la o cafea daca e de acord si Circoloco numai sa iau si eu masina din service. Ne auzim dar sa-mi lasi un numar de telefon PM.

Link către comentariu

Disponibil pana pe 5 septembrie daca nu dau o fuga pana la munte 3-4 zile :unsure:. Ne auzim. Sa fie gata cat mai repede si sa iasa bine :unsure:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

De ce nu spui ca e gata masina si ca o scoti la sucuri prin oras :D. Cum a iesit?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

:blink:

Salutare. Am luat o pauza mai mare. Ce sa-i faci...munca asta. Printre picaturi...si la sucuri ce-i drept. A iesit foarte bine. Sunt foarte multumit. Acum doua zile mi-a sosit si comanda de la TMTuning cu mici update-uri la interior urmand sa soseasca de la ei si un update la exterior. Mai am multe de facut. :( Hai sa ne vedem la un suc sa mai schimbam ceva pareri. Spune-mi cand esti disponibil si-ti dau un telefon.

Link către comentariu

Te sun eu ca acum sunt cu restantele si cu masina prin service. Parbriz, capota, spoilere la vopsit :) Te caut eu :)

Link către comentariu

frumos golfu

imi pare rau pt eveniment si sper ca pe viitor sa nu mai ai parte de asa ceva

boi si vaci in trafic am intalnit cu totii.

Link către comentariu

Multumesc TIBI_84.

Mici update-uri l interior

028wb.th.jpg 011gq.th.jpg 012jn.th.jpg 013po.th.jpg

014mh.th.jpg 015yh.th.jpg 029pf.th.jpg 030wx.th.jpg

031ap.th.jpg 033cjn.th.jpg

Schimbat burduf planetara

022gy.th.jpg 023ox.th.jpg

Stopurile de acum

003cs.th.jpg

Stopurile care le-am comandat deja

202288952500500.th.jpg

Link către comentariu

Cat de tare e schimbatorul. L-am vazut si eu pe un site si nu mai stiu unde :). Foarte tare. Sa-l sapanesti sanatos :P

Link către comentariu

@ kalu

Pana acum nu m-a oprit nimeni. Sper sa nu fie probleme.

@ Circoloco

Mersi , mersi. Pe TMTuning il gasesti.

Link către comentariu

Eu zic ca erau mai frumoase stopurile stock.

Cred ca iti trebuie un volan imbracat in piele sau unul de GTI.

Spor!

Link către comentariu

Foarte tare schimbatorul, de curiozitate cat a costat si tot ma gandesc cum de stie maciulia aia in ce treapta de viteza esti ca doar ai cutie manuala :(

@Kalu-chiar nu ai observat asta vara la mare ca in jud.Ct erau la moda nr de inmatriculare astea mici, chiar am vazut masini care aveau inclusiv pe spate nr mic ;)

Despre stopurile care le-ai comandat nu stiu ce sa zic si cat de bine o sa arate pe masina, dar daca tie iti plac asta e cel mai important lucru.

In orice caz frumusel foc Golful.

Link către comentariu

la noi sunt probleme...marisoare..:rolleyes: dar daca la voi e moda , insemna ca nu o sa te deranjeze nimeni...

si stopurile alea banuiesc ca o sa le "afumi" nu?:biggrin: parca sunt prea clare ptr culoarea masinii...

Link către comentariu

@ rex

La volan GTI ma gandesc si eu de mult timp insa as vrea sa pun unul cu comenzi daca tot pun si as vrea sa fie si functionale. Daca a facut cineva asa ceva sa-mi spuna si mie cat a costat toata afacerea.

@ Auras

Multumesc frumos. Schimbatorul a costat 169 $ si l-am luat de pe TMTuning. Scimbatorul stie treapta de viteza datorita unui senzor de "inclinare"...ceva in genul iPhone. Bineinteles ca atunci cand masina este inclinata mai greseste treptele insa per total sunt foarte multumit de el.

@ kalu

Bineinteles ca vor fi afumate ca nici mie nu-mi plac asa. Le-am luat pentru ca se aprind si cercurile de pe hayon. Maine ar trebui sa intru in posesia lor si dupa sa le duc la "afumat". :rolleyes:

Link către comentariu

Poti sa ti le faci singur, crede-ma. Am eu spray uite fac cinste ca oricum nu-mi mai trebuie :rolleyes:

Link către comentariu

Nu iese, se sterge. Eu asa am facut la ale mele . Daca ai nevoie de spray sau ajutor da-mi un tel mai pe seara si ne int undeva in oras si ti-l las. :rolleyes:

Link către comentariu

Multam mult. Te sun diseara. De farurile astea ce ziceti ? Sa le iau ? 260 euro

2389156102032932500500.th.jpg

Modificat de fanta
Link către comentariu

daca sunt cele care le stiu eu...sunt bune...si arata chiar bine...:)

cred ca si faza scurta,mai exact lupa este facuta sa functioneze pe "bi"

Link către comentariu

Mai bine Hella Xenon look :), dar ceva mai scumpe. Ledurile daylight nu se vad ziua... iar faruri cu lupa ai deja. Eu zic sa le pastrezi sau cand poti sa iti iei Hella Xenon look :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!