Jump to content

Golf 6 - Computer de bord

manatee
 Share

Postare recomandată

Salut! M-a mancat in fund sa desfac ceasurile ca sa constat de ce nu imi apare becul de check engine cand pun contactul. Bineinteles era banda peste led. Toate bune pana am montat acele inapoi. Le-am pus si scos de cateva zeci de ori pt ca nu reuseam sa le pun la 0. Ultima data cand le-am montat am apasat mai tare pe acele de la nivelul de benzina si temperatura apa si s-a auzit poc :)). Nu se mai ridica ambele. Ce credeti ca e de facut? Cat m-ar duce o reparatie? Presupun ca e de inlocuit motorasele alea. Merita sau sa iau alte ceasuri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai repede alte ceasuri, adaptare immo, cipuri chei, km, codari.

Incearca sa repozitionezi acele, nu mai ai ce strica

Link către comentariu

Am fost la un service, mi-au inlocuit motorasele de la ace + o calibrare la toate acele din ceas. 350 ron

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare, am și eu o problema...proaspăt posesor de Golf Plus 2012, NU AM CB. Pe ecranul dintre ceasuri (bănuiesc că inițial ar fi un CB+) nu îmi apar decât comenzi pentru telefon și atât. Nu setări, nu consum, nu nimic. Cum și de ce se întâmplă asta? Am incercat toate butoanele și manetele, nimic. Are cineva vreo idee? Mulțumesc anticipat!

Link către comentariu

se intampla pentru ca asa a fost configurata masina, fara CB.

Maneta din dreapta are butoane ?

Link către comentariu

Daca nu ai volan cu comenzi sau maneta de stergatoare nu are butoane de BC, atunci este fara. Cel mai usor, se inlocuieste grupul de manete cu una care are butoane, se codeaza corespunzător calculator coloana si ceasurile....si o sa ai si BC

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!