Jump to content

Golf 6 - Computer de bord

manatee
 Share

Postare recomandată

"imi", fara cratima.

iti arata cati km faci cu un litru, deci e exact invers decat ai interpretat tu. schimba-ti setarile astfel incat sa iti afiseze l/km si o sa ai consumul in formatul cunoscut tie.

Modificat de mike.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru raspuns, de unde pot schimba aceste setari?

Link către comentariu

apasa pe butoanele cu sageti stanga/dreapta de pe volan, butoanele care sunt unde tii mana dreapta, pana gasesti fereastra cu setari (sertings) si de acolo te descurci, nu imi amintesc pasii mot-a-mot

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut! Nu am gasit pe nicaieri informatii despre Hill Hold sau Auto Hold asa ca scriu aici poate ma ajuta cineva.

La Golf 6 se poate modifica timpul cat este activ sistemul (in mod normal tine masina blocata cam 3 secunde dupa care se dezactiveaza)?

Nu am gasit in meniul CB unde se poate activa sau dezactiva functia si nici posibilitati de modificare a perioadei de actiune.

Stiu ca la Passat se poate seta sa fie activ in permanenta si tine masina oprita pe timp nedefinit, inteleg ca la Passat merge prin frana de mana electrica iar la Golf este mecanica insa daca are cineva sfaturi privind modificarea functiei il rog sa ma ajute.

Multumesc

Link către comentariu

Se poate doar cu VCDS. Poti selecta cat de "sensibil" sa fie hill holdul.

Spor.

Link către comentariu

Nu se numeste hill assist?

Pe mine m-ar interesa acest aspect. Am observat ca in unele rampe nu tine cele 3-4secunde, practic nu sesizeaza si vreau sa il fac mai sensibil.

Link către comentariu

Hill hold se cheama, chiar e interesant , unde se seteaza mai exact?

urmeaza sa predau masina sotiei, deci cu siguranta va trebui sa modific timpul.., macar 7 secunde, daca nu mai mult..

LATER EDIT :

cica se seteaza din:

Have a look in Controller 03 - ABS Brakes. With VCDS look at 07 -
Coding at the state of Byte 16, Bit 0, should be ticked for it to be on.

It's adjusted using Controller 03, 10 - Adaption, channel 58 - three settings...

Modificat de mark21
Link către comentariu

a incercat cineva setarile de mai sus?

se poate modifica si sa fie functional o perioada de timp nelimitata?

Link către comentariu

Voi realizati ca daca il faceti functional o perioada lunga nu puteti sa plecati de pe loc, da?

Adica el nu se dezactiveaza cand pui piciorul pe acceleratie ci dupa ce trece perioada prestabilita, asa ca nu o sa puteti sa plecati de pe loc, frana fiind actionata.

Incercati intr-o rampa sa plecati mai repede decat cele 3 secunde cat sta el activ si o sa aveti o surpriza...

Nu e acelasi lucru ca sistemul de pe Passat, care se dezactiveaza automat cand accelerezi, asta pur si simplu mentine presiunea pe instalatia de franare o perioada prestabilita.

Link către comentariu

eu am incercat in panta pe soseaua cotroceni cand eram in coloana si erau momente cand trebuia sa pun frana pana se oprea masina apoi sa plec imediat iar impresia era ca in ciuda faptului ca masina era franata atunci cand acceleram rezistenta la inaintare ceda inainte de cele 3-4 secunde.

daca a facut deja cineva modificarea il rog sa ne spuna cum se comporta masina

Link către comentariu

Voi realizati ca daca il faceti functional o perioada lunga nu puteti sa plecati de pe loc, da?

Adica el nu se dezactiveaza cand pui piciorul pe acceleratie ci dupa ce trece perioada prestabilita, asa ca nu o sa puteti sa plecati de pe loc, frana fiind actionata.

Incercati intr-o rampa sa plecati mai repede decat cele 3 secunde cat sta el activ si o sa aveti o surpriza...

Nu e acelasi lucru ca sistemul de pe Passat, care se dezactiveaza automat cand accelerezi, asta pur si simplu mentine presiunea pe instalatia de franare o perioada prestabilita.

Nu cred ca ai dreptate. Am testat si poti pleca instant.

Link către comentariu

merge foarte bine sistemul ! dute si fa un drive test !

Link către comentariu

E posibil acest sistem fara frana de mana electrica?

Eu stiam ca doar Passatul (B6,7,CC) are asa ceva.Sau lucreaza altfel?

Link către comentariu

Autohold-ul Passat-ului nu este dependent de frâna de parcare electronică.

Link către comentariu

Am inteles. S-ar putea implementa si pe masina mea, Valentin?

Link către comentariu

Doar dacă ABS-ul mașinii tale permite o astfel de codare. Trebuie văzut la fața locului.

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Master_Blaster

Nu stiu cum e la voi dar la mine hill-hold-ul il simt in pedala de frana daca o las un picut moale la deal si o apas pana se intareste si o tin apasata fara efort practic tin doar piciorul pe pedala si masina sta si cand iau piciorul cateva secunde pana accelerez. Singurul avantaj pt mine e ca pot tine masina pe pante abrupte cu efort aproape 0 si fara sa trag frana de mana. La plecare e vax ca daca stii sa pleci din panta nu te ajuta, iar pe incepatori nu ii ajuta sa invete sa plece din panta.

Link către comentariu

Nu-i rau cind ai cutie automata, la care nu controlezi tu ambreiajul. Am mai avut surprize la urcari abrupte la sosea, unde trebuie sa o iei incet ca sa nu lovesti ceva, dar surpriza daca o iei prea incet o ia masina inapoi (nu stiu ce pazea hill hold-ul), apesi un pic mai tare si se smuceste brusc in fata.

Disclaimer: am condus 11 ani cutie manuala, stiu sa plec din panta

Link către comentariu

Valentin

Address 03: ABS Brakes        Labels: 1K0-907-379-MK70.lbl
   Part No: 1K0 907 379 P
   Component: ASR FRONT MK70      0105  
   Coding: 0000641
   Shop #: WSC 00066 000 00000
   VCID: 3F875D256E669D1

Nu am ESP .Multumesc.

Modificat de florin r.
Link către comentariu

Roagă pe cineva cu VCDS din orașul tău să-ți dea o mână de ajutor. Să încerce să intre pe modul și să-l codeze. Așa nu pot să-mi dau seama.

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Daca esti amabil sa postezi care este  si unde se face codarea, as incerca eu singur, posed o interfata.

Multumesc mult.

Link către comentariu

Pe ABS - vedeti ce va apare la helperul de la coding.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Si mie, din cate stiu este vorba de setarile pentru inchiderea usilor in mers. Doar te avertizeaza. Problema este, asa cum este expusa in manual, in caz de accident usile tale sunt inchise si nu se pot deschide din exterior. Avand in vedere numarul de cazuri de furt la semafor si faptul ca masina mai este condusa si catre sotie, o sa pastrez optiunea activa. Apropo se gaseste undeva un manual de G6 online? Ma gandeam sa scanez eu unul.

Daca vei scana, sau daca ai gasit vreunul, te rog sa mi-l trimiti si mie (sau link).

Multam fain.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare!

Am un golf 6 varianta trendline, cu CB simplu. M-ar interesa dacă este posibil sa îl înlocuiesc cu unul plus. Dacă da ce trebuie schimbat și dacă mă puteți ajuta cu niște coduri.

Mulțumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!