Jump to content

VW GOLF 5 Confortline

cata5maj

Postare recomandată

Astazi spalare si detailing interior cu produsele primite de la colegul Colin. :icon_cool: Cateva poze...

post-20522-1266334613_thumb.jpg

post-20522-1266334620_thumb.jpg

post-20522-1266334626_thumb.jpg

post-20522-1266334633_thumb.jpg

post-20522-1266334639_thumb.jpg

post-20522-1266334650_thumb.jpg

post-20522-1266334657_thumb.jpg

post-20522-1266334663_thumb.jpg

post-20522-1266334613_thumb.jpg

post-20522-1266334620_thumb.jpg

post-20522-1266334626_thumb.jpg

post-20522-1266334633_thumb.jpg

post-20522-1266334639_thumb.jpg

post-20522-1266334650_thumb.jpg

post-20522-1266334657_thumb.jpg

post-20522-1266334663_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cata5maj

122

• davides

17

• lucian_90tud

12

• 4abc

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

oho!!!... maciulie de GTI ... @cata5maj lasa-ma sa te critic un pic ... nu-mi plac ornamentele cromate de pe bord ... arata cheap ... dar e doar parerea mea ... nu trebuie sa tii cont de ea daca deranjeaza :rolleyes: ... sper sa-mi fac si eu curaj sa incep un topic cu a mea masinuta :P ...

Cheers !

Link către comentariu

Cred ca maciulia este iuluminata cu led, nu arata a fi de GTI. Sustin si eu renuntarea la inelele cromate de la blocul de lumini si ceasurile de la AC

Link către comentariu

Schimbatorul nu este de GTI.Este din piele(manson+nuca),special pentru golf 5.Are in nuca leduri rosii exact ca cele de pe bord,care se leaga prin 2 fire la alimentarea brichetei.Se gaseste si pe e-bay la vreo 70-80E.Cat despre ornamentele cromate...cele de langa volan le-am pus pentru ca se cojise vopseaua in jurul comutatorului de lumini.Sunt din plastic cromat si nu arata rau in realitate.Cele de la comutatoarele de caldura sunt din aluminiu si credeti-ma ca arata mult mai bine cu ele decat fara.Pe astea sigur nu o sa le dau jos... :wub:

Link către comentariu

damn ... si eram sigur ca e maciulie de GTI :D ... referitor la inele ... Nu le da jos daca iti plac ... ;) ... Drumuri intinse :) ...

Link către comentariu

Acum nici sa vreau nu cred ca le mai pot da jos...le-am lipit cu un adeziv foarte rezistent si cred ca s-ar lua cu tot cu plastic.Ms la fel!

Modificat de cata5maj
Link către comentariu

Am vazut masina in realitate si pot sa spun ca arata super bine volanul.Si masina e foarte ingrijita,acum astept sa vad cum o sa se vada becurile HOD pe care o sa ti le montezi!bafta!

Link către comentariu

Mersi Leo!Azi am montat becurile...se vad destul de bine,temperatura aproximativ 5000k.Poate ne intalnim sa le vezi! :blah_:

Link către comentariu

Catalin,pune cateva poze daca ai timp cu becurile,sa vedem si noi nuanta de culoare!E diferenta considerabila intre ele si becurile gen bluevision?

Link către comentariu

sal...da care e treaba cu 1.9 140 cp ? draguta masina ...eu o sa imi iau cand oi avea banet dayline black

Link către comentariu

Leo,o sa pun si cateva poze,dar nu am mai avut timp!

Nea ew,atatia CP are masina dupa resoftare,initial avea 105.

Link către comentariu

Leo,uite si pozele...cu intarziere,dar mai bine decat deloc.Sunt foarte multumit de becurile de la Alex(jaf),chiar si pe ploaie bat destul de bine!

post-20522-1268508611_thumb.jpg

post-20522-1268508618_thumb.jpg

post-20522-1268508624_thumb.jpg

post-20522-1268508630_thumb.jpg

post-20522-1268508611_thumb.jpg

post-20522-1268508618_thumb.jpg

post-20522-1268508624_thumb.jpg

post-20522-1268508630_thumb.jpg

Link către comentariu
Mersi Leo!Azi am montat becurile...se vad destul de bine,temperatura aproximativ 5000k.Poate ne intalnim sa le vezi! :icon_rambo:

de ce nu ai pus becuri cu 6000k.cum e xenonul fara lupa?cum e treaba cu itp ul ?am inteles ca cica nu te ar lasa sa treci it p ul cu ele .dc vrei xenon te ar obliga sa iei si lupa..cum sta treaba?da mi un feedback

Link către comentariu

guesswho1983,nu sunt becuri xenon,sunt halogen H7! :icon_thumright:

Link către comentariu

eu in locul tau as lasa becurile originale. in bucuresti au inceput sa dea la greu amenzi pe modificarea becurilor. amenda+talon luat.

Link către comentariu

Pai nu vad care e modificarea...sunt becuri H7 identice cu cele originale,nu xenon.Se gasesc si prin magazinele auto modele asemanatoare.Cat despre culoare,nu cred ca este o problema...

Modificat de cata5maj
Link către comentariu

cata5maj stai linistit, se refera la xenonul aftermarket pus pe farul stock, ce ai tu nu este o problema decat daca sunt cei de la RAR si iti pun aparat de masurat intensitatea luminii sa nu fie peste limitele normale. La noi nu am vazut asa ceva...

Link către comentariu
Pai nu vad care e modificarea...sunt becuri H7 identice cu cele originale,nu xenon.Se gasesc si prin magazinele auto modele asemanatoare.Cat despre culoare,nu cred ca este o problema...

sunt, dar dupa cum vad eu in pozele alea, sunt clar mai puternice ca alea din fabrica. daca nenea politistul observa ca sunt prea puternice nici nu se mai uita la culoare si alte alea, mai ales daca are "norma de facut". deci sa fii atent. dai pe o amenda mult mai mult decat pe becuri.

Link către comentariu

Stiu ca amenzile sunt destul de mari,dar nu cred ca politistul isi poate da cu parerea la cat de puternice sunt becurile de pe o masina.Nu sunt instruiti pentru asta...ei abia stiu sa scrie proces verbal :ceuameni: .Oricum,norocul meu este ca pe ele scrie ca sunt de 55w,deci conform cu specificatiile masinii:h7,55w.

Link către comentariu

Iti ia talonul imediat pentru asa ceva daca vrea asa ca nu are rost sa continuam discutia.Saptamana trecuta a patit-o un prieten pentru faruri cu xenon prost reglate care orbeau. :vaidecapulmeu:

Daca sunt bine reglate si nu orbesc nu vei avea nici cea mai mica problema.Arata foarte bine masina cu ele! :)

Link către comentariu

o luam mai direct atunci.dc pui becuri xenon pe far stock (deci fara lupa)si le setezi la maxim in jos ca sa nu orbesti,nenea politistul iti mai da amenda ptr ele?!

Link către comentariu

Nu cred ca e in regula sa discutam aici acest aspect insa ca sa iti raspund la intrebare nu cred ca iti va mai da amenda daca farurile tale nu orbesc (sunt reglate bine)!

PS:Mai grav e ca iti retine si talonul nu iti da doar amenda!

Link către comentariu

guesswho1983,probabil vei lua amenda+certificat ridicat pentru montarea de becuri xenon pe faruri fara lupa,spalator si autoleveling,oricat de bine ar fi reglate.

4abc,mersi!

Link către comentariu

cand am vazut lumina farurilor din poze am fost indus in eroare....am crezut ca e vb de xenon....chiar arata ca niste xenoane si probabil ca si vad foarte bine....o investitie buna din cate se vede....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!