Jump to content

VW GOLF 5 Confortline

cata5maj

Postare recomandată

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cata5maj

122

• davides

17

• lucian_90tud

12

• 4abc

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte elegant arata cele de la chedere.

Protectiile de la praguri, cele negre de langa cheder le-ai pus tu sau asa vin pe Golf.Sincer, n-am observat la alte masini.

Pun o poza pentru exemplificare.

post-21205-1259442492_thumb.jpg

Link către comentariu

Da,si mie imi plac mai mult cele de la chedere.Protectiile negre de pe praguri sunt din fabrica! :))

Link către comentariu

@cata5maj frumoase praguri :)) ... o intrebare am ... vin cu adeziv pe ele sau implica ceva gauri prin prag ??? Nu incomodeaza la inchiderea usii? Daca e adeziv e de calitate?Sa nu se desfaca dupa 2-3 luni ...

Modificat de davides
Link către comentariu

Davides,sunt prevazute cu banda dublu adeziva 3M,nu implica niciun fel de gaura in pragul masinii si nici nu incomodeaza la inchiderea usii.E adevarat ca la cele de pe fata mai trebuie ceva banda dublu adeziva pe latura lunga dinspre interiorul masinii si la capete.Cele de pe spate se lipesc perfect! :icon_thumright:

Link către comentariu

Super tari pragurile,din ce material sunt facute ?Exista la fel si pentru bora?Ti-a iesit foarte bine,felicitari! :beer:

Link către comentariu

dr leo,pragurile sunt din inox,exista si pentru bora.

In alta ordine de idei,astazi am cumparat un aspirator auto Black&Decker de care sunt foarte multumit,mai ales de mobilitatea lui si de accesorii.Ca putere e ok,insa nu va asteptati sa traga mocheta de pe podea :)

post-20522-1260445724_thumb.jpg

post-20522-1260445731_thumb.jpg

post-20522-1260445736_thumb.jpg

Link către comentariu

Am si eu o intrebare :pragurile respective nu trebuiau montate pe pragul de plastic din interiorul masinii pentru ca eu asa am vazut la reprezentanta in schita pentru pragurile pe care le vindeau ei(la un pret exagerat 800 ron)?

In rest felicitari pentru masina dar te rog poate imi spui si mie de unde ai cumparat pragurile si chederele(PM daca se poate) .

Multumesc!

Link către comentariu

Imi poti trimite un PM cu userul/locatia/firma de unde ai cumparat ornamentele cromate?

Mersi

Link către comentariu

l.marian,DariusB,aveti PM!

Urmeaza zilele astea revizia si RAR...revin cu detalii. :icon_thumright:

Link către comentariu

Salutare!

Te-as ruga sa imi trimiti si mie un PM cu numele/firma/preturile pentru pragurile de G5,care de altfel sunt foarte frumoase:)

Multumesc!

Link către comentariu

cristi1911,ai PM!

Ieri am facut schimbul de ulei si filtre,ITP si am schimbat cauciucurile cu unele de iarna Continental Contiwinter TS 830...prima impresie pe zapada cazuta din abundenta este ca sunt extrem de eficiente.Cam asa arata... :D

post-20522-1260980156_thumb.jpg

post-20522-1260980163_thumb.jpg

post-20522-1260980170_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce dimensiuni ai?Tot ca cele de vara?Am impresia ca e putin mai ingust fata de cauciucul de vara...parca se vede un scris cu 195/65/r15?

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Adrian S,sunt identice cu cele de vara:195/65/15.Intr-adevar,in poza par mai inguste... :icon_thumright:

Link către comentariu

pragurile nu trebuiau lipite asa pentru ca eu la asta m-am referit!

post-45435-1261553878_thumb.jpg

Modificat de l.marian
Link către comentariu

l.marian,intr-adevar ai dreptate,trebuiau montate pe cele din plastic.Astazi le-am dat jos destul de usor(imi era frica sa nu se desprinda cu tot cu vopsea)si maine o sa le montez ca in poza atasata de tine.Eu le-am pus prima data acolo pentru ca asa erau montate in niste poze de pe site-ul de unde le-am cumparat :Driver: Multumesc mult pentru idee!

Referitor la faptul ca mi s-a spart un proiector cu lupa,am gasit unele aici http://www.autokarma.ro/catalog_fisa.php?i...5&filtru=40

si altele aici http://www.autoschrott.ro/index.php?act=go...tid=A_190209052

Ce parere aveti de ele,o fi ceva de capul lor?

Modificat de cata5maj
Link către comentariu

Acum o ora au venit si proiectoarele Hella...abia astept sa le montez ca nu se mai putea cu unul lipsa si unul pe masina! :rolleyes:

post-20522-1262016156_thumb.jpg

post-20522-1262016161_thumb.jpg

Link către comentariu

ce proiector ti-a ramas?mie imi trebuie proiectorul stanga ca il am spart si ma gandeam ca poate ne intelegem cumva,ms.Astept PM

Link către comentariu

IONUTBLV,luminau si cele vechi,dar de 1 saptamana eram chior de ochiul drept :biggrin: ...maine pun poze cu astea noi

l.marian,proiectoarele au costat 265 ron bucata.Mai erau si la 180 ron,dar o firma no name.La tine mai am o datorie cu pragurile,dar nu le-am montat pentru ca nu tine pe plastic banda dublu adeziva pe care o aveam eu...trebuie sa caut alta.

mejdelicious,ai PM!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!