Jump to content

Polo MK5 2009

R4z
 Share

Postare recomandată

Felicitari pentru alegere! Suntem 3 acum in tara , cu mon3y din Botosani, dar tu esti singurul cu DSG. sa ne tii la curent despre cutie. Eu nu am ales-o fiindca sunt adeptul condusului cu frane de motor puternice si nu-mi doream sa fac tzacan la maneta tot timpul pe retrogradare pe manual, insa recunosc ca nu e rea deloc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Stef13

21

• R4z

17

• adifox

16

• cosmin1012

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare! In curand o sa intru si eu in clubul vostru :)

Pe 4 mai am comandat si eu un Polo de la Tess Brasov, dar am de asteptat aprox. 2 luni :(

Masina a ajuns undeva la 10.000 si ceva de euro cu toate reducerile (3 cupoane + 3% din val masinii pt ca am facut un credit de 3000 euro la Porsche Bank + vopseaua gratuita).

Am ales un Polo rosu in 4 usi, 1.2tsi cutie manuala 6 trepte, nivel de echipare comfortline + cateva optionale:

cotiera centrala fata cu spatiu de depozitare

faruri de ceata cu lumina statica la viraj inclusa

privacy glass cu pana la 65% absortie a luminii pentru geamurile din spate si luneta

volan piele 3 spite, maneta frana de mana si levier schimbator de viteze imbracate in piele

jante aliaj usor Lakeside 6J x 15 cu anvelope 195/55 R15

roata de rezerva de uz temporar

O sa revin cu mai multe informatii,

Sa auzim numai de bine!

Cu respect, Alex ;)

Modificat de alecu333
Link către comentariu

felicitari pt masina....asa a fost si la mine cu RAR-ul...fiind prima a trebuit sa mearga la RAR...oricum nu dureaza mult....ce-a fost mai greu a trecut...sa te bucuri de ea cat mai mult;)

Link către comentariu

Multumesc, intradevar, si cei de la reprezentanta VW mi-au spus ca e prima masina cu motorizare 1,2 TSI si transmisie DSG din tara. Acusi vine a lui adifox si-o sa fie doua.

S-a facut si omologarea la RAR conform planului, doar ca inca n-am primit nici pana acum cartea de identitate a masinii, urmeaza s-o trimita cei de la Porsche.

I-am mai gasit un minus: -nu are prezoane antifurt la roti.

Sunt super-incantat de cum merge masina. Despre motor si DSG voi vorbi pe larg ceva mai incolo, sa mai fac ceva kilometri. Nu spun acum decat ca alcatuiesc o combinatie perfecta. Chiar daca ei nu ma "aud", le multumesc celor care m-au sfatuit s-o aleg. E prima mea masina cu transmisie automata iar cand o fi sa schimb Octavia, nici nu incape discutie sa nu iau o masina cu o astfel de cutie.

Link către comentariu

Vreau sa-mi cumpar si eu polo dar cum fac in jur de 30-40 000km /an si majoritatea in oras vreau sa stiu daca noul motor de 1.2 diesel 75cp e destul de bun?Cineva a provat?Pe internet gasesc ca e mai bun decat cel 1.6 cu aceeasi cp

Imi facuse o oferta la aproape 12 000 1.2 tdi 75cp highline 2 usi si ceva dotari(climatronic,pachetul cu temprizator si parca altceva) in plus cu 3 vouc remat si 900reducere la magazinul din craiova

Dar garanzia e valabila si in Italia?O folosesc doar in Italia?

P.S. Masina care am avut-o cu mult inainte era un golf 3 si am vazut ca polo se aseamana si am fost foarte multumit de ea dar avea 14 ani si am dato pe un fiat stilo 120cp de 2ani vechime si mia facut in alti 2 ani parul alb si buzunarul gol de cate probleme

Link către comentariu

Vreau sa-mi cumpar si eu polo dar cum fac in jur de 30-40 000km /an si majoritatea in oras vreau sa stiu daca noul motor de 1.2 diesel 75cp e destul de bun?

la mine majoritate inseamna atat 51% cat si 99%, deci problema e de analizat mai atent. Personal as face un efort sa scot 1000 euro in plus pentru un motor de o putere mai decenta pentru ca o masina noua nu-ti iei chiar asa de des, cu atat mai mult fiind vorba de o masina asa de bine finisata precum Polo. Totusi, 1,2 tdi 75cp DOAR pentru oras nu suna rau, mai ales ca are un consum mediu foarte de mic, undeva sub 4 litri/100 km. Exista insa extrem de putine review-uri pe net la ora actuala si acelea nu foarte entuziasmante; sa o fi condus careva prin Romania, slabe sanse in acest moment.

Referitor la garantie:mai demult am intrebat acelasi lucru si eu si am fost asigurat ca nu exista nici un fel de problema; service-urile autorizate VW sunt interconectate, orice interventie asupra masinii la orice service VW fiind "vazuta" instantaneu in toata reteaua, deci garantia este valabila. In bocca al lupo!

Link către comentariu

75CP din diesel e suficent pt. o masina mica, si daca circuli pe distante lungi.

Daca vrei sa conduci "sportiv" si sa depasesti tot de pe drum, atunci ai nevoie de un motor mai puternic, altfel 75CP cu un cuplu de 180Nm la 2000rpm e suficient de "decent". Ce s-ar face cei ce au HTP-ul care la 2000rpm nu da nici 100Nm?

Link către comentariu

ca fost posesor de Polo 1.4 TDI 69 CP, spun ca este o masina la care nu contau performantele ci faptul ca se deplasa economic. Tocmai din cauza performantelor in afara orasului am jurat ca urmatoarea masina mica sa aiba putere din belsug, de aceea am optat pt 1.2 TSI 105 cai. In cazul diesel insa, toate par cam la fel de economice. dupa ce spune pe site, consumul la TDI ar fi avantajul principal in oras, in fatza TSI'ului 5,1 / 6,8, insa in afara, TSI are 6 trepte fapt pt care consuma 4,5 iar TDI 3,6.

Link către comentariu

"Multumesc, intradevar, si cei de la reprezentanta VW mi-au spus ca e prima masina cu motorizare 1,2 TSI si transmisie DSG din tara. Acusi vine a lui adifox si-o sa fie doua."

@stef 13: daca ai facut omologarea, atunci cand imi vine polo mai trebuie facuta si de mine aceasta omologare? sau este vorba de prima masina cu aceasta echipare din tara?

cu golful plus tot asa am patit, am mers la RAR la omologare, ca era 1,6 tdi 106cp, DSG7.

sunt curios daca la 1,2 tsi DSG7 consumul real se apropie de cel din carte, ca la golf plus e cam mare diferenta. :D

Link către comentariu

la mine majoritate inseamna atat 51% cat si 99%, deci problema e de analizat mai atent. Personal as face un efort sa scot 1000 euro in plus pentru un motor de o putere mai decenta pentru ca o masina noua nu-ti iei chiar asa de des, cu atat mai mult fiind vorba de o masina asa de bine finisata precum Polo...........................

Cu 1000 sau fara nu e problema dar vruiam sa stiu daca e bun,mai ales ca folosesc numai in oras,si mai ales ca vara fac 18km in 1-2ore

Pe benzina nu vreau ca costa 15% in plus fata de motorina.O sa vad cand vin in tara ce sa iau ori 1,2 ori 1,6tdi (numai cu dsg,simplu nu)

Link către comentariu

adifox> probabil ca si tu trebuie sa mergi cu masina la omologare, vestea buna e ca nu dureaza mult, cei de la reprezentanta ar trebui sa se ocupe de tot.

Abia astazi am primit cartea de identitate a masinii impreuna cu factura de pe care am mai aflat ceva: masina este fabricata in Spania. Ce sa zic.. ol

Link către comentariu

Primit 1.2TSI cu DSG dupa fix 8 saptamani. A fost dusa de ei la omologare, cat am pipat eu juma' de pachet de tigari. Am bagat de proba cu ea 50km si e spectacol combinatia 1.2TSI si DSG.

Link către comentariu

Cind ai comandat-o mai exact ? Mie imi spun ca o sa dureze cca 14 !! saptamini si am facut comanda la sfirsitul lui aprilie (si fara DSG !)

Link către comentariu

In 31 martie 2010 comanda, in 31 mai 2010 livrarea.

Link către comentariu

interesant cum e cu livrarea asta... eu am comandat polo in 20 martie si inca mai am de asteptat. ciudat. :D

Link către comentariu

Daca cumva ai schimbat ceva pe el, la configuratie, dupa ce l-ai comandat, asteapta-te sa ai un delay mare. Altfel nu vad sa fie probleme!

Link către comentariu

nu am schimbat nimic pe el, comanda a ramas asa cum a fost data pe 20 martie, si nu am asa multe dotari ca tine.

am vorbit la dealer si am aflat ca mai am de asteptat inca 4 saptamani... :)) , frumos din partea lor, celor de la fabrica ma refer.

curios algoritmul comenzilor la fabrica, poate nu sunt luate in ordine, poate al meu fiind confortline difera fata de o comanda de highline, nu stiu ce sa mai zic...sunt suparat!

Link către comentariu

majoritatea cumpara versiunea highline,deci construiesc mai multe :( si o primesti mai repede

Nu fac numai pentru Romania asa ca inseamna ca majoritatea cumpara highline, si intreadevar si eu o sa cumpar aceeasi versiune dar 1,2 tdi 75cp highline ,nu sunt decis cu 2 su cu 4 usi

Link către comentariu

E misto versiunea Highline, insa esti sigur ca nu preferi un motor puternic 90/105 cai si comfortline? Ca ofera cam tot ce iti doresti (Jantele le poti lua mai tarziu, motoru nu).

Link către comentariu

nu ma intereseaza sa fie motorul 1.6 pt ca fac c-am 95% pe strazi de 50-70km/h(normal merg cu max 100 :P ),si vara fac 18km in 90min :angry:

Gasisem aici 1.6 tdi 90cp dsg highline alba la 17500

Modificat de J.ROBERT
Link către comentariu

Ce tip de suspensii are noul polo pe fata si spate?

Pentru noii posesori de polo, le doresc sa se bucure de masini cat mai mult.

Am si o intrebare. Cum vi se pare garda la sol, pentru drumurile din Romanica?

Link către comentariu

Multumim la fel. Suspensia spate nu e independenta din ce am inteles. garada la sol este bunicica, trebuie totusi atentie sporita cu partea din fatza (in special cei doi coltzi ai bumperului). are niste deflectoare de plastic in fatza rotilor din fata si sub bara care se ating relativ usor de borduri si alte hopuri provocand sunete "dureroase" in habitaclu, insa nu se strica.

Link către comentariu

Am inteles ca se poate activa Computerul de Bord pe Noul Polo chiar si pe versiunea Comfortline care nu are aceasta dotare standard. A facut cineva acest lucru ? sau daca stie cineva daca este efectiv posibil ?

Modificat de Florinutzu
Link către comentariu

Nu stiu daca se poate activa, daca nu se cumpara HL sau ca si optiune separata. Oricum detine doar putine informatii setari, vis-a-vis de Passat. Plus ca desi am luat inclusiv volanul multifunctional din piele, nu are pe le butoare ptr stari CB, ci doar in capatul manetei de stergator de parbriz... ;) Dar ptr o femei consider ca mai mult decat suficient. :D

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Vad pe configurator "Trapa panoramica". Poate sa imi spuna cineva daca este fixa sau se deschide ? Nu am gasit nimic pe tot internetul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!