Jump to content

Astept Golf6

szaki
 Share

Postare recomandată

O sa fac si eu un mail maine, desi am mai facut unul la inceputul saptamanii pentru care care nu am primit nici un raspuns.

Avertisment

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

26

• szaki

22

• TDR

19

• alecsutzu

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

de ce nu suni direct la ei ca e mult mai sigur, decat sa astepti sa raspunda la mail? Pe pagina lor de net trebuie sa gasesti acolo numarul de fix si mobil al fiecarui consultant care lucreaza acolo. Eu am mai avut experienta cu ei si stiu ca sunt foarte amabili pana semnezi contracul si platesti avansul la masina pe urma nu-i mai intereseaza asa mult de tine ca doar ei isi iau comisionul la semnarea unui nou contract si implicit la plata avansului

Link către comentariu

Livrerea masinii mele se va face pe 10 ianuarie (sper).

Avand in vedere faptul ca este o luna de plina iarna, puteti sa imi spuneti cu ce fel de anvelope va fi echipata masina ?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

ceilalti colegi ziceau ca indiferent cand ti-o dau, masina vine cu cauciuri de vara, exceptand cazul cand ai ales optiunea de all-season. are perfect sens, pe afara toti isi cumpara suplimentar cauciucuri de iarna, sunt obligatorii la ei.

Link către comentariu

HL - a venit cu anvelope de vara Michelin, 205/55/16. Cauciucurile all season, din cate stiu eu, ar fi bine de evitat - preferabil cauciucuri de iarna, separat.

Link către comentariu

si eu am intrebat dealerul cu ce anvelope vine masina iar raspunsul a fost ca standard sunt anvelope de vara. masina o sa-mi soseasca pe la jumatatea lui ianuarie si o sa-i cumpar neaparat anvelope de iarna.

Modificat de phane22
Link către comentariu

Salut

Tocmai am fost anuntat ca masina are intarziere la livrare.

Comanda confirmata pe 14.10.2009 (zic ei) si livrare saptamana 8 2010.

Va vine sa credeti asa ceva ?

Sa mai aud eu de mitu nemtesc ...

Link către comentariu

Vezi ca cei de la Porsche Romania nu sunt nemti.

1. Vezi ca in contract e specificat un numar de saptamani pt predare plus inca cateva saptamani daca masina e la comanda.

2. Trebuie sa primesti instiintare cand masina ajunge in vama. Nu e de ajuns sa iti dea telefo, trebuie recomandata, fax, etc.

Daca nu fac conf 1. sau 2. poti sa ii dai in judecata. Sau pur si simplu te duci si negociezi cu ei sa iti dea jante/navigatie/etc gratis. Evident ca depinde cat de tare te enerveaza. Daca nu sunt deloc seriosi poti sa le intorci favoarea.

Link către comentariu

Nu dispera, un dealer bun iti da totdeauna un termen de livrare mai mare decat media efectiva, pt. a-ti face ulterior surpriza placuta de a te anunta ca masina a venit mai repede.(sunt din pacate si exceptii) Mie mi-au spus 14 saptamani si a venit in 10. Asta in conditiile in care fabricile din Germania erau sufocate de comenzi autohtone din programul lor Rabla, plus ca au avut si doua luni de productie cu program de lucru redus pt. optimizarea costurilor. Acum s-ar putea sa ai si ghinion, depinde ce ai comandat. La ora actuala productia de motoare Tsi si 1.6 tdi a ramas in urma comenzilor, deci timpi mai mare de asteptare. Plus ca vin si sarbatorile de iarna, cand productia medie zilnica scade. Iti doresc sa ai parte de masina cat mai repede!

Link către comentariu

Vezi ca cei de la Porsche Romania nu sunt nemti.

1. Vezi ca in contract e specificat un numar de saptamani pt predare plus inca cateva saptamani daca masina e la comanda.

M-am uitat eu pe contract si scrie termen de livrare 14-16 saptamani iar acestea pot fi prelungite cu inca 8 saptamani si 2 saptamani la autovehiculele de pe stoc fara ca vanzatorul sa fie obligat sa plateasca ceva. iar la motive sunt trecute printre altele si "motive obiective, cum sunt restrictiile de fabricatie" asa ca ei din nefericire pentru noi au acoperit jumatate de an ca sa-ti aduca masina.

Link către comentariu

Am facut comanda si eu la un golf 6 gti insa de pe stock. Au zis ca vine in 5 zile ca e in zona libera si inca 2 zile sa il pregateasca deci 7 zile. Asa scrie si in contract sa vedem daca se tin de cuvant.

Modificat de blordc
Link către comentariu

daca este in zona libera poate sosi si mai repede.eu l-am luat in 4 zile.bafta si felicitari pt achitizitie

Link către comentariu

pentru InsaniaK - sunt si eu in aceeasi situatie cu tine.. masina mea a fost comandata la reprezentanta din deva in 15.10 .2009 si mai ca imi dadeau sperante ca ajunge inainte de anul nou.. mai tarziu insa mi-au spus ca va ajunge pe la mijlocul lui ianuarie ca in final sa imi spuna saptamanile 7-9 2010. cu siguranta nu este vina dealerilor, este clar ca la uzinele vw au gresit putin calculele.. ca si consolare am vorbit cu un neamt care mi-a spus ca pentru ei e normal sa astepti si jumatate de an pentru o masina, tipul era din wolfsburg :)

Link către comentariu

Multumesc pentru informatii. Asta e, ma voi consola gandindu-ma la sarbatori :RO flag:

Link către comentariu

eu am comandat masina pe 04.11 . daca ar fi sa ma dupa ce ati spus voi pana acum, ar trebui sa imi vina masina prin martie. pai o iau razna pana atunci!!!!

Link către comentariu

si mie mi-au spus ca va veni in saptamana 0610 si sper sa nu primesc amanare, ca asa se mai intampla.

Link către comentariu

eu am comandat masina pe 04.11 . daca ar fi sa ma dupa ce ati spus voi pana acum, ar trebui sa imi vina masina prin martie. pai o iau razna pana atunci!!!!

ar trebui sa iti vina mai repede...eu am comandat pe 1.10.2009 si am luat-o de la dealer in 28.11.2009 . Deci ar trebui sa iti vina candva la sf lui Dec, insa din cauza ca de sarbatori si nemtii sunt liberi, probabil va veni in ianuarie.

Cred ca doar cei cu TSI vor astepta atat de mult, din cate am inteles e f mare cererea pt acea motorizare.

Numai bine si asteptare usoara

Link către comentariu

1.4 TSI e Euro4 sau Euro5?

Intreb pentru ca daca veti primi masinile dupa 1 ianuarie 2010 la euro4 se va plati taxa de inmatriculare cateva sute de euro.

Link către comentariu

1.4 TSI e Euro4 sau Euro5?

Intreb pentru ca daca veti primi masinile dupa 1 ianuarie 2010 la euro4 se va plati taxa de inmatriculare cateva sute de euro.

Daca iei Leon 1.4 TSI e Euro 4, Golf 1.4 TSI e Euro 5.

Asta am inteles de la colega de birou care si-a comandat Seat Leon 1.4 TSI. Asa a fost informata de consultantul Seat

Link către comentariu

tocmai am fost anuntat ca pe la mijlocul lui februarie imi va sosi masina. comanda am facut-o pe 04.11. saptamana de productie 02 si saptamana de livrare 06 din 2010... se pare ca sunt f multe comenzi la fabrica + sarbatorile de iarna care intarzie productia si livrarile.

Modificat de phane22
Link către comentariu

bafta tie !

eu cu tsi de 160cp sunt amanat pt saptamana 8 din 2010 (22 februarie) :))

4 luni si o saptamana de astepare :(

Link către comentariu

toate g6 sunt euro 5. absolut toate.

Asta e o veste buna. La fel se intampla si la (noua) Jetta?

Link către comentariu

nu stiu de noua jetta. insa faci asa: iei de pe volkswagen.ro de la jetta pdf-ul cu specificatii tehnice, varianta actualizata si scrie sigur acolo ce norma de poluare au.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!