Jump to content

Astept Golf6

szaki
 Share

Postare recomandată

@VWladone - Daca citesti topicul vei vedea ca nu numai ca am tinut legatura am si exercitat presiuni asupra dealerului cum am putut: telefoane, discutii personale in final am amenintat cu OPC si cu process. Asa am reusit sa fortez sa comande dupa doua luni de la plata avansului. Dar eu am facut o greseala mare: am platit 80% din valoarea masinii in avans (pentru un discount) si dealerul cu banii in cont a stat linistit, nu a avut nimic de pierdut (contractual este foarte bine pus la punct si protejeaza mai mult pe vanzator). Eu eram in suspans pana la momentul ce am ridicat masina. A fost o experienta extreme de neplacuta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

26

• szaki

22

• TDR

19

• alecsutzu

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

@vali83 - eu am asteptat aproape 5 luni (record negativ pe acest forum) :blah_: din motiv ca cei de la ABS Miercurea Ciuc au comandat masina numai dupa doua luni de la plata avansului. Nu cred ca si altii sunt asa de nesimtiti ca ei, dar totusi cred ca un telefon cateodata nu strica.

Bafta.

Am dat telefon si mi-a zis ca e in productie si ca totul e ok. Pe momrnt m-am linistit, dar dupa aceea mi-am pus intrebarea daca e adevarat ce mi-a spus prin telefon? Stiti cumva daca dealer-ul furnizeaza un numar de ordine sau ID-ul comenzii sau ceva de genul pentru ca eu sa pot verifica si dupa acel ID? Eventual stiti daca comanda mea se poate verifica si de la ul alt deler? As vrea sa sun si in alta parte sa vad dca mi se confirma ce mi s-a spus prima data

Mersi

Link către comentariu

ar trebuie sa-ti fi comunicat seria masinii.cred ca te poti duce la un alt dealer sa verifici, dar nu stiu daca te vor ajuta

Link către comentariu

• 3 weeks later...

de cateva zile am comandat un Golf VI Highline in 4 usi 1.6 tdi de 105 cp, cutie manuala 5 trepte. ca optionale am ales urmatoarele:

- Aer conditionat Climatronic

- Alarma antifurt "Plus"

- Lumini si vizibilitate I

- Radio RCD 510 cu functie MP3,Cd-changer pentru 6 CD-uri

- Rear Assist

- Roata de rezerva normala din otel

- Prindere ISOFIX

- Alb Candy Weiss

acum a inceput lunga asteptare... 14 saptamani...in mod normal trebuiau 12 saptamani dar s-a tinut cont si de sarbatorile de la sfarsit de an cand productia se va sista pt 2 saptamani sau se va lucra la o capacitate redusa. eu totusi sper sa vina mai repede. :lol: la altii am inteles ca masinile au sosit chiar si la o luna si jumatate de la comanda.

astept sa ma contacteze dealer-ul sa-mi comunice seria, data la care intra in productie si data livrarii.

Link către comentariu

@phane22

a mea a fost comandata pe 27.10..ac aproape aceiasi configuratie tot alba to 1.6 tdi si am primit raspuns ca masina va veni undeva pe la sf lunii ianuarie

asa ca sperante de mai repede nu cred

Modificat de sorinsab
Link către comentariu

eu am facut comanda pe 9.10 si in cateva zile mi-a zis saptamana de livrare, se pare ca mai nou asa e, ti se comunica saptamana aproximativa de livrare si dupa aproximativ 1 luna seria de sasiu si atunci ar intra si in productie. mi-a aratat consultantul in programul lor ca avea saptamana fara serie.

Link către comentariu

@adi3891

am vorbit la dealer si mi s-a spus ca masina este deja fabricata cand ti se da seria de sasiu; tocami de aceea nu avea serie

Link către comentariu

@sorinsab

acum doi ani cand mi-am luat golf 5 era exact invers. in cateva zile iti spunea seria de sasiu iar dupa aceea saptamana de livrare. am vorbit si eu saptamana trecuta si mi-a spus ca este in fabricatie

am si eu o intrebare pentru tine ai dat comanda la pbv1?

Modificat de adi3891
Link către comentariu

@adi3891

- stiu ca asa era ca in ianuarie anul asta cand am luat scirocco era la fel, dar se pare ca s-au mai schimbat lucrurile intre timp; sau poate conteaza locatia unde se produce masina.

- la midocar vitan

Modificat de sorinsab
Link către comentariu

Sunt si eu in asteptarea urmatoarei configuratii:

Golf VI TL.Ed.

Benzina / 1.2l / 77 kW/105 CP / Manuala - 6 viteze / 4-usi

Aer conditionat Climatronic

Computer de bord "Plus"

Pachet Secure:cotiera fata,faruri de ceata

Pachet sport "Interieur" - scaune sport cu tapiterie Me2, volan piele

Radio CD "RCD 310" cu functie mp3 si 8 difuzoare

Albastru deschis (shark blue metallic)

Este o configuratie mai simpla, dar atata s-a putut si mie imi ajunge.

Azi s-a dat comanda in Germania si va veni in ultima saptamana din Ianuarie.

Countdown started...

Link către comentariu

Cred ca vei fi primul care a ales motorizarea 1,2 TSI.

Asteptare usoara si nu uita- lucrul cel mai bun e ala pe care il ai si te multumeste pe tine insuti.

Link către comentariu

@Antoniadis: Mersi

Dealerul mi zis ca e prima comanda de 1.2 TSI, excluzand cele comandate pentru stoc.

Sincer am avut de ales intre un Golf 6 si un Ford Focus 2, care era mai ieftin, dar am ales Golful pentru ca dintotdeauna mi-a placut masina asta - German engineering. Iar nivelul de dotari ales este destul pentru mine.

Link către comentariu

@Adrian D

Asteptare usoara si felicitari.

cand ai dat tu comanda?(avansul cand l-ai platit)

Modificat de sorinsab
Link către comentariu

@ Adrian D felicitari! pana la urma cat ai reusit sa obtii discount?

acum incepe lungul chin al asteptarii. :D

Link către comentariu

@sorinsab: semnat sambata, avans luni.

@phane22: discount aprox 500 euro.

Timpul o sa treaca mai usor cu ocazia sarbatorilor. Pacat ca nu vine de ziua mea :rolleyes: - 6 ian

Link către comentariu

Pfuuu, ce zi de nastere frumoasa ai -de boboteaza, hai sa fie intr-un ceas bun.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

stie cineva cam cat face masina din fabrica pana la noi? ca am vb cu consultantul si mi-a zis ca a plecat din Germania dar nu stie exact cand a plecat.

Link către comentariu

4-5 zile dar te anunta oricum cand e la Curtici, apoi mai dureaza 2-3 zile pana da drumul importatorul (PB) la masina dupa ce se fac platile apoi 1-2 zile pana pregatesc masina, pt ca ea vine cu tot felul de chestii pe ea; asta din cate stiu eu dar s-ar putea sa gresesc.

Modificat de sorinsab
Link către comentariu

sper sa-mi zica cand a ajuns in curtici nu ca pana acum, ca daca nu sunam eu nu-mi zice ca este plecata din fabrica. problema mea este ca trebuie sa schimb adresa din contract implicit din factura iar cartea de identitate o ridic marti de la politie si nu as vrea sa am masina si sa nu o pot ridica. ca nu mai suport sa merg cu ratb-ul ca de 2 luni nu mai am masina din cauza unui nefericit eveniment.

Link către comentariu

Imi poti spune te rog cand a fost confirmata comanda ta ?

Avertisment

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

comanda a fost data pe 09.10.2009 iar confirmarea in sistem pe 12.10.2009 si am vorbit acum la pbv1 si mi-a zis ca saptamana viitoare imi ajunge masina. cel mai sigur o sa vad miercuri ca trebuie sa ma duc sa schimb adresa din contract. saptamana de livrare initiala era 51(14-20.12.2009)

Avertisment

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Foarte interesant. Si eu am acceasi data de comanda dar pe mine m-au anuntat ca vine masina pe 10 ianuarie 2010.

Norocosule !

:icon_thumright: Felicitari

Avertisment

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Am comandat si eu un vw golf mk6 HL ED 1.4 tsi, 122 cp,

Dotari optionale:

Aer conditionat Climatronic-reglare

automata pe doua zone,separat

stanga/dreapta

Suspensie cu reglare adaptiva

Airbag-uri laterale spate

Pachet iarna-scaune fata

incalzite,indicator pentru nivelul

lichidului de espalare,instalatie

spalare faruri,duze instalatie spalare

parbriz incalzite

Park-Pilot-semnale acustice pentru

obstacole fata/spate

Prindere ISOFIX pt. scaun copil

Radio RCD 510 cu functie MP3,Cd-changer

pentru 6 CD-uri

Roata de rezerva din aliaj usor

culoare: Alb( candy-weiss)

pretul final este de 18800 eur iar comanda a fost facuta pe data de 15.10.2009, masina urmand sa ajunga.... la finele lui februarie 2010 :biggrin:

Link către comentariu

La ce dealer ati facut comanda ?

Eu am facut comanda la Cardinal Motors la data de 14.10.2009 cu livrare la 10.01.2010.

Cam la fel configuratia dar 160cp fara suspensie adaptiva, dynaudio, trapa si xenon. Pretul final 22800

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

eu comanda am facut-o la porsche bucuresti vest 1 pe data de 09.10.2009 si livrare oficiala 14.12.2009, dar se pare ca este saptamana viitoare si este un tsi 160 hl cu dsg cu ceva dotari suplimentare ca de ex. pachet lumini, senzori presiune si inca altele si pot spune ca nu sunt un caz special ca un prieten a dat comanda la porsche bucuresti nord pe 26.10.2009 si are aceeasi data de livrare singura diferenta este ca el are cutie manuala si l-am intrebat in ce stadiu e si mi-a spus ca si a lui e plecata din fabrica. Recunosc ca am stresat-o pe tipa care se ocupa de comanda de nu mai pot eu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!