Jump to content

Alegere jante pentru Octavia II

drasto_2004
 Share

Postare recomandată

Ti-a spus sa iei de 16 ca sa iti ia mai multi bani si cele de 15 dar Helios vin tot cu cauciucuri bune, DUNLOP sau BRIDGESTONE asa cum am zis si mai devreme. Intr-adevar cele de 15 cu care vine versiunea Elegance sunt modelul Orion si vin cu cauciucuri Matador asa ca mai trebuie un mic efort de 83 euro fara tva parca, citeste mai sus postul meu inca o data acolo am specificat si dimensiunea cauciucului 205.

Intreaba-l din nou pe dealer de acest optional sigur se va da incurcat.

Off Topic. Am avut marea surpriza intr-una din zile sa dau peste un vanzator care stia mai putine lucruri decat mine, ii spuneam eu preturile exacte, le visam deja, el nu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

octavia 4ever

Cand ai PDG , masina arata rau cu jante pe 15'' , nici cu jante pe 16'' nu arata prea bine.

Link către comentariu

am o problema. ieri, neavand ce face am zis sa schimb cauciucurile matador, desi aveau decat 5000 km , cu niste goodyear gt3. toate bune si frumoase pana am plecat la drum si am observat ca imi trage dreapta rau de tot, adica la modul ca daca nu sunt atent in 5 metri intru in sant. Ce as putea face? Sa montez la loc matadorul?. Mentionez ca au fost echilibrate

Link către comentariu

Am observat un fenomen interesant:cand merg cativa metri peste un marcaj(ca e linie continua,intrerupta sau ce-o mai fi n-are importanta)imi apare o vibratie in cauciuc de parca ar fi intors la 90 de grade fata de directia normala.Prima data m-am speriat,apoi am incercat intentionat si m-am urcat cu un rand de roti pe marcaj si facea foarte urat.Ce poate fi?Am anvelope Brigestone cu jante Pegasus.

Modificat de neo2
Link către comentariu

Daca te referi la marcajele gen autostrada , stai linistit ! au ele niste striatii sa te trezeasca daca ai tendinta de a o lua pe aratura.

Modificat de sady_e
Link către comentariu

nu,eram pe un DN.Dar e posibil sa aibe si ele acele striatii.Am sa ma opresc si am sa ma uit de aprope la ele,cand prind soseaua libera :rolleyes:

Link către comentariu

am observat ca imi trage dreapta rau de tot, . au fost echilibrate

Schimba fata cu spatele si vezi daca mai face.

Link către comentariu

chiar asta am facut azi

nici o schimbare. incep sa cred ca nu e din cauza cauciucurilor

Link către comentariu

Pai inteleg ca Matadoarele erau ok , nu ?

Pune-le din nou, sa te convingi (macar pe fata). La acelasi service de unde ai achizitionat si pus GY-urile. Ia-l si pe sef cu tine la un test. N-ai ce pierde. Macar sa excluzi o cauza. Oricum in 5 m o deviatie asa de mare , nu-i lucru bun. Ai incercat sa mergi si pe contrasens (inclinatie sosea cumulata cu o echilibrare aiurea...) ? Roata se incalzeste ? Nu cumva e blocata placuta din dreapta ?

Modificat de sady_e
Link către comentariu

si la matador avea tendinta de a o lua in dreapta dar eu credeam ca e din cauza drumului, dar acum am mers si pe contrasens si la fel. maine o sa ma duc la service sa o repare ei

Link către comentariu

Unde ai schimbat cauciucurile ?

Cele puse acuma sunt noi?

Link către comentariu

le-am schimbat la o vulcanizare, dar le-au si echilibrat

cauciucurile nu sunt noi , au fost folosite vreo 1000 km max

Link către comentariu

Deci nu sunt noi ca 1000 de km puteau sa fie destui pt o anvelopa umflata prost sau pe o masina cu jante neechiliblate sau cu multe defecte, recomand sama si stiu ca sunt incercat cu mai tot ce exista service de roti in craiova , singurii care le strang cu cheie dinamometrica si care le echilibreaza calumea, are baiatul ala o mana la echilibrat de nu poti crede.

As mai fi recomandat si sa te uiti la uzura lor dar nu ar trebui sa traga asa de rau , ca si sens de rotatie sunt puse bine , ca scrie pe ele cum se monteaza, fac zgomot ceva uruie pe drept sau in curbe?

Bafta!

Link către comentariu

gabriel tocmai acum m-am intors de la clinica de roti si mi le-au echilibrat si nu mai trage. Cu drumul asta am bagat si azot in ele ca am vazut ca e la moda.

Link către comentariu

Bv, dar asculta-ma si data viitoare nu mai baga azot ca nu are rost iar ca vulcanizare foloseste sama de la stadion , gabi de la clinica de roti s-a chinuit de 3 ori sa imi faca rotile sa nu mai bata si ajunsese sa puna plumbi de 75g si cu 15g pe roti si tot facea, iar la sama am plecat cu 25g si 30g si merge de atunci perfect ....

Link către comentariu

ms de informatie. daca mai am vreo belea ma duc la ei :)dar sper sa nu mai am :icon_redface:

Link către comentariu

poate pun o intrebare cretina si rog sa fiu scuzat pt...

exista undeva in tara asta un loc in care sa iau cauciucuri bune in rate?

intreb pentru ca as lua niste cuciucuri de top pt masina si de iarna si de vara si eventual as lua si un set de jante pt iarna.

un set de iarna ar fi undeva la 1800-2200ron si unul de vara undeva la 1200-1400ron si eventual inca 13-1600roni pt jante, deci o suma destul de mare...

Link către comentariu

Daca tot vorbiti de echilibrat roti, am aflat si eu la un moment dat ca anvelopa are semn din fabrica pentru pozitionarea supapei. Cand am fost la schimbatul rotilor (vara - iarna) si i-am zis baiatului de acolo treaba asta s-a uitat la mine ca la OZN-uri. Dar a aparut altul mai in varsta si cu ceva experienta care a confirmat.

Kluand: eu am luat jante pentru vara si anvelope pentru iarna de la Auto Soft (Bucuresti) - cica sunt buni, dar cu banu jos. Despre rate nu stiu ce sa iti spun, trebuie vb cu ei.

Modificat de KimDiesel
Link către comentariu

faci credit :-s si le iei cu banu jos de la magazin asta daca nu ai deja prea multe credite pe cap deja :lol:

Link către comentariu

• 5 months later...

Nu mai coborati masinile atat, ca la ce sosele avem... Tare mi-e ca pe autostrada cand o sa dai de vreo denivelare, parca vad cauciucurile lipindu-se de contraaripa... Crezi ca de nebuni au lasat din fabrica spatiul ala intre aripa si janta?

Esteticul trebuie sa tina cont si de functional. Ca asa ne-am lua toti masini pe care le-am face un tuning extrem si le-am tine in parcare sau le-am duce cu platforma la expozitii, ca de mers pe sosele nu se va mai discuta.

Numai bine.

Link către comentariu

Cand oare exista posibilitatea sa se uneasca cauciucul cu contra aripa ?

Distanta sus jos e data de telescop nu e data de arc si in nici n caz si cu telescop schimbat, daca e pt masina asta, nu are sanse sa atinga unde spui tu.

Crezi ca daca pui arcuri sport sau suspensie o sa treaca roata prin caroserie la gropi sau cum?

Daca nu stiti ce vorbiti la naiba mai scrieti, fiecare face ce vrea cu masina lui si

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu sunt de parere ca astea se vad super bine pe masina . Si am avut ocazia sa vad si real jantele pe masina pe o skoda octavia 2 alba . Si sper ca sa le am si eu pe a mea masina curand

post-33609-1234599751_thumb.jpg

post-33609-1234599764_thumb.jpg

Link către comentariu

parerea mea este ca tot cele de RS dau bine pe masina si cred ca sunt si mai rezistente decat altele aftermarket

in plus ca pret nu sunt cu mult mai scumpe decat cele facute de firme de specialitate si parca mai bine OEM daca nu ai masina foarte modificata

curand trebuie sa vina ale mele si o sa pun poze cu toate ca se stie cum arata

Modificat de arkashu
Link către comentariu

Stiu ca aici se vorbeste de jante pe 17, dar de astea pe 16 ce ziceti? P.S se gasesc si pe 17 si arata mai bine, insa la gropile noastre nu mi-am pus mai mari

Pq279wHA.jpg

gxYHWNi.jpg gxYI5LS.jpg

Link către comentariu

a le tale sun cu negru nu ? ca e o diferenta si pe 17 se vad mult mai bine :) si nu cred ca sunt asa sensibile :D conteaza si cum mergi cu masina daca nu te intereseaza nici o groapa si dai in toate :D

arkashu = Dece crezi ca cele de fabrica sunt mai rezistente ??? varmiu are G5 si jante din fabrica pe 16 si cam la 6 luni tre sa treaca pe la vulcanizare .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!