Jump to content

Dotari suplimentare

EFlavius
 Share

Postare recomandată

In mocheta? Hmmm, cred ca o sa incerc si eu, numai sa le cumpar mai intai.

7 ron buc la reprezentanta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cosmin1012

74

• BoCo

26

• Spu

18

• ingeras2020

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

foarte tare! este prima chestie de genul asta care are fata detasabila. am cautat si eu asa ceva dar nu am gasit niciodata

Link către comentariu

are cineva din fabrica/sau si-a pus aftermarket, capitonaj fonic pe capota ?

Modificat de GAD
Link către comentariu

este patura aceea textila la ce te referi? daca da, eu am din fabrica

Link către comentariu

Eu am cautat sa cumpar sa o montez pe partea inferioara capotei dar nu am gasit nicaieri...nici macar un pret :(

Link către comentariu

Uite codul: 6Q0 863 835 A. Pretul era in jur de 160 lei cand am intrebat eu, dar de atunci euro a crescut foarte mult si nu mai poate costa la fel.

Si mai ai nevoie de niste clipsuri (parca 17 la numar), cod: 1H5 863 849 A 01C, care costa cam 80 de centi bucata.

Link către comentariu

Mersi...din cate vad sunt montate numai la modelele din 2004......prezent.....de asta la mine lipseste :blah_:

Link către comentariu

nu cred, si eu am capota captusita la polo-ul meu....9N 1,2 din 2002

Link către comentariu

nu cred, si eu am capota captusita la polo-ul meu....9N 1,2 din 2002

Probabil o fi fost ca optiune....in Etka zice ca e bagat la dotarile standard pentru modele din 2004 pana in prezent.....ca pret, va pot spune ca ajunge 170 ron si undeva la 1,5 ron clipsul si trebuie 8 bucati

Link către comentariu

Are vreo legatura cu motorizarea? Pana acum am vazut captuseala aia doar la capote sub care se ascunde un diesel ;).

Link către comentariu

A mea are captuseala, si nu e diesel. Poate e ca discurile de frana pe spate, unele au standard, altele nu, la aceeasi motorizare, depinde de unde cumperi.

Link către comentariu

cu discurile e altfel. sunt in functie de motorizare si de anul fabricatiei. pe 9n am impresia ca era standard, in timp ce pe 9n3 se puneau doar pe motoarele mari. cred ca la fel in functie de linia de echipare este aceasta antifonare. nici g4 parca nu are asa ceva si am aflat ca nu are pentru a se raci mai bine motorul

Link către comentariu

@cosmin1012

Eu am impresia ca masinile astea noi sunt facute tot mai mult ca sa nu fie fiabile si sa se reduca cu orice pret costurile. Am vazut Polo 6N cu discuri de frana pe spate si avea motor de 1,4L. De asemeni am vazut Polo 9N3 cu motor de 1,2 cu discuri spate si credeti-ma ca nu cred ca si-a pus mosul de 60 de ani care il conducea. Si nu era nu stiu ce echipare...Poate era attractive dar nu mai mult. Asa l-a primit dom'le. Eu unul nu inteleg cum de la unele se poate si la altele (majoritatea) nu...

Aaa si am mai vazut o chestie: din intamplare(oare) lucrez langa un showroom vw. Si vreau sa spun ca sunt in parcare Polouri noi care au farurile negre pe interior...Cum se poate asa ceva? Ca nu este comanda speciala facuta de cineva pt ca sta acolo de vreo 3 luni.. Este ce au ei asa pe stoc. Si este varianta Happy...

@cosmin1012

Eu am impresia ca masinile astea noi sunt facute tot mai mult ca sa nu fie fiabile si sa se reduca cu orice pret costurile. Am vazut Polo 6N cu discuri de frana pe spate si avea motor de 1,4L. De asemeni am vazut Polo 9N3 cu motor de 1,2 cu discuri spate si credeti-ma ca nu cred ca si-a pus mosul de 60 de ani care il conducea. Si nu era nu stiu ce echipare...Poate era attractive dar nu mai mult. Asa l-a primit dom'le. Eu unul nu inteleg cum de la unele se poate si la altele (majoritatea) nu...

Aaa si am mai vazut o chestie: din intamplare(oare) lucrez langa un showroom vw. Si vreau sa spun ca sunt in parcare Polouri noi care au farurile negre pe interior...Cum se poate asa ceva? Ca nu este comanda speciala facuta de cineva pt ca sta acolo de vreo 3 luni.. Este ce au ei asa pe stoc. Si este varianta Happy...

Link către comentariu

@cosmin

@catalist

Eu am un polo 9n3 cu motor 1.4 tdi, care in mod normal vine din fabrica fara discuri pe spate, dar pentru ca am pus ESP-ul in lista de optionale (aprox 600 Eur) masina are discuri de frana pe toate rotile. Si eu banuiesc ca la motoare mai mari discurile pe spate vin standard.

Link către comentariu

1.4 benzina , polo 9n ,2002 si eu am discuri de frana pe spate...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La masinile cu ABS pe spate se pun discuri pline. Cel putin eu cred ca ABS-ul nu poate lucra cu tambure.

Link către comentariu

A mea e 1,4 tdi din 2005 atractive si are abs si tambur spate deci se poate.

Link către comentariu

silviu vad ca ai un chip la 105. cum merge masina cu softul nou?

Link către comentariu

Salut,

tocmai mi-am achizitionat de la Sandra Trading Iasi (si le-am si ridicat) ceva accesorii:

- pleoape faruri (Kamei) - pret cu TVA = 325 RON;

- grila radiator cromata (este doar grila aia mica cu semnul VW pe ea) - pret cu TVA = 323 RON;

- ornament cromat portbagaj (este o dunga cromata pe marginea portbagajului) - pret cu TVA = 201 RON.

O sa pun si poze, dar inca nu le-am montat cu vremea asta.

..Stiu ca preturile sunt maricele, dar am mers pe ideea ca daca sunt de la reprezentanta, in caz ca nu se potriveste ceva, le pot returna.

Mai am in plan:

- ornament fata cromat - este practic toata fata masinii cromata, in genul cum este la Passat sau Jetta. Gasiti poze cu accesorii pe www.kamei.de

- folie pe geamuri spate + luneta, dar vreau ceva putin mai trasparent...apropiat de cum vin geamurile fumurii din fabrica.

Si am vazut si niste jante originale VW, care ma cam tenteaza, dar sunt scumpe rau ~ 750 eur :huh:

Ca s-a discutat cu ceva posturi mai in urma - am intrebat de:

- ornamentele volan "GTI" - alea care vin pe spitele volanului si mi-a spus ca ele fiind special pt GTI, au niste picioruse, incat daca vreau sa le prind ar trebui sa le polizez mai intai..

- inele cromate la ceasuri - bord - astea chiar le voiam, dar iarasi mi-a zis ca nu sunt usor de pus, iar prinderea lor, evident, presupune desfacerea bordului si pierderea garantiei. :P

- iarasi am intrebat de capac motor - si nimic nu s-a gasit pt 1.4 TDI. Apropos, cei cu 1.4 TDI 80 CP - nu aveti capac nici voi ???

post-19747-1237828707_thumb.jpg

Link către comentariu

silviu vad ca ai un chip la 105. cum merge masina cu softul nou?

Da, de curand am fost la Voinea si am modificat softul desi motorul are doar 16000 km. Diferenta se simte in treptele superioare (in a treia si a patra cel mai bine), oricum am inteles ca la peste 30k o sa mearga si mai bine dupa ce se mai lasa motorul. Eu sunt multumit de cum se misca iar la consum nu pot spune ca "mananca" mai mult, eu oricum conduceam sportiv si inainte . Cred ca merita sa-ti faci upgrade-ul de soft si sa ai 105 cp si 250 Nm.

Link către comentariu

@silviu ms de info. eu cu 70 de cai il duc la un chip maxim la 105 cai si 220 de Nm. tu ai de 80 din fabrica nu?

@gr8andrew polourile de 1.4 tdi de 80 au capac motor standard

Link către comentariu

mi-am montat si eu azi .. dvd in locul la rcd si mi-am pus grila de polo gti .. pot sa zic ca se vede super :coffee_lol: o sa revin cu poze , anyway am ramas cu grila normala fata si rcd 200 de vanzare.. e cineva interesat??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!