Jump to content

Dotari suplimentare

EFlavius
 Share

Postare recomandată

de inele cromate ptr ceasuri si ceasuri plasma ce parere aveti ?:icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cosmin1012

74

• BoCo

26

• Spu

18

• ingeras2020

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

inelele cromate sunt interesante. de ceasurile cu plasma nu prea am informatii. posesorii de polo pe benzina pot sa opteze pentru un kilometraj de gti. este cu adevarat impresionant. daca ai mai multe informatii explica mi si mie ce este cu ceasurile cu plasma...

Link către comentariu

" Spu "

Oricat ai regla farurile din piulitele de plastic albe ( cred ca stim toti de ele ) nu poti sa le faci sa nu bata in sus.

Daca te uiti un pic la poza care este pusa in postul meu vei vedea ca ele nu bat in partea superioara.

Apara ca un fel de bariera. In interiorul farurului este o piesa de metal ( pe RO - un fel de draperie ) care are functia de a taia din lumina.

La farurile prevazute pentru bec halogen nu exista asa ceva.

Despre asta vorbeam :cool: OK ?

Link către comentariu

din ce am inteles eu ceasurile plasma sunt mai mult ptr tuning interior .. si cica ai avea o vizibilitate mai buna sa ceva de genu..sincer nici eu nu stiu exact .. dar m-am interesat si duc cam la 320 RON..

Eu as vrea sa-mi pun leduri albe la ceasuri .. daca a pus cineva sau stie cum .. rog sa-mi explice si mie . Multumesc!

Link către comentariu

si se schimba tot sau cum este sistemul?stie cineva?

Link către comentariu

nu se schimba

pe langa ceasurile care le ai mai pui inca un fel de foitza .. care o actionezi dintr-un buton On/off .. nu e chiar asa complicat dar este cam costisitor..

gasesti si pe ebay daca nu ma insel ..

Link către comentariu

am vazut multe si mai ieftine si mai scumpe dar nu stiam cum sunt pentru ca in poze erau doar cum se vede noaptea.

Link către comentariu

sunt foarte multe chestii .. acum depinde de gustul si bugetul fiecaruia .. cui ii place si este pasionat da banii .. din punctul meu de vedere pe criza asta si ascensiune mare a monedei EURO nu prea se mai merita sa faci achizitii.

Modificat de BoCo
Link către comentariu

acum dpdv al meu e perioada buna pentru achizitii in dolari. in america sunt multe produse scoase la vanzare pe net din cauza stocurilor excesive

Link către comentariu

ai dreptate cu america .. dar dai foarte mult pe transport ... te rupe la bani transportu ..de exemplu vazusem o cotiera .. 25$ si transportu era 40$ .. deci :D iesi tot cam pe acolo..

pozitii pe lateral cum este in poza asta ai idee cum pot face si dc anume am nevoie ? stiu k asa sunt modelele americane ..

post-31189-1234208824_thumb.jpg

Link către comentariu

de unde 40$ pe transport? majoritatea sunt gratis din sua...in legatura cu luminile pot sa iti recomand niste leduri sunt usor de montat. sa iei legatura cu colegul Executivul. el s-ar putea sa se priceapa. succes!

Link către comentariu

Alexandru-Bogdan
Eu mi-am schimbat tapiteria.... :blah_:

M-am enervat intr-o sambata..:D..ca de fiecare data cand spalam tapiteria se murdarea mai tare.....chiar si daca se uda cu apa "chioara" ramanea patat probabil de la multitudinea de substante cu care a fost spalata dea'lungul timpului....si m-am saturat sa dau cate 30 de lei pe luna sa sterg tapiteria cu spray-uri speciale cu spuma etc....

M-am dus la un atelier si am cumparat material (22lei m) si cu un nod mare in gat m-am riscat sa scoata maica-mea tapiteria veche sa o faca sabloane pentru una noua....acum uitati ce a iesit...sper sa va placa si sa imi impartashiti sfaturile :D

p.s. E prima data cand a cusut o tapiterie inafara de fuste, rochii, costume s.a.m.d.

ce material ai cumparat pt huse???

Link către comentariu

eu am priza in portbagaj si folosesc frigiderul cand merg la munte sau undeva...

Link către comentariu

eu am priza in portbagaj si folosesc frigiderul cand merg la munte sau undeva...

ai montat-o tu sau a fost optiune?

Link către comentariu

am ajuns la concluzia ca decat sa iei o masina standard .. mai bine mai astepti un pic si mai strangi niste bani si iti iei full.. decat sa stai sa pui tu pe urma ..

Link către comentariu

asta e ceva relativ. eu am preferat un polo mai bine dotat decat un golf de 1.4 trendline. aici e alegerea fiecaruia

Link către comentariu

polo este o masina foarte fiabila .. in oras n-ai treaba cu ea .. te poti baga si usor si parerea mea este ca nu are nici un consum ft mare.

Link către comentariu

asa e. inainte am avut un cielo si era mult mai greu de manevrat mai lung mai lat. cu asta imediat ma strecor

Link către comentariu

si eu am avut o dacie ;))))))) era din 2000 ..dar consuma 9-10-11 depinde cum mergeam cu ea .. oricum pentru inceput mi-am facut treaba cu ea ca incepator .. si ma refer la parcari , mersul in trafic si altele .. n-am avut nici o problema din punctul asta de vedere.. in schimb la partea mecanica am avut la probleme de care nu prea vreau sa-mi aduc aminte ... ;)

Modificat de BoCo
Link către comentariu

de la dacia e trecerea si mai accentuata, la confort, la toate mecanismele servo:D

ai mei au avut o dacia din '99 pe carburator.era buna dar in 2001 au scapat de ea ca era deja o galeata de rugina

Link către comentariu

da asa este .. dar pentru un incepator mi se pare o masina buna .. nu ca altzii care isi cumpara masini noi noutze si de "fitze" ca incepatori .. pentru k daca o mai zgarii ceva la dacie nu prea iti pare rau .. dar la o masina noua .. te oftici .. iti dau exemplu la polo al meu .. dupa 1 luna .. am gasit-o zgariata din fata in spate .. da zgariata rau de tot .. chestie care nu se putea face cu polish si trebea revopsita .. stiu k mi-au scos aia atunci la service vreo 2000 RON tot .. noroc k am avut casco ..

Link către comentariu

peste tot sunt "indivizi" care asa din invidie iti rup cate ceva sau ti-o zgarie sau iti fura cate un capac. si eu m-am gandit la fel ca daca o zgariam pe una noua imi bagam unghia in gat..la propriu, eu fiind pasionat de masini de mic:P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!