Jump to content

Coduri piese si accesorii originale Polo

nicuiry
 Share

Postare recomandată

Va rog trimiteti daca stit codul la:oglinda dreapta si stanga el+dezab,pt polo 9n.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
piese auto oe & am

an de fabricatie sau serie sasiu ?? serie sasiu ar ajuta mai bine ... merci

Nu mai da Quote sau Reply pt posturile imediat anterioare. Foloseste Fast reply sau Add reply. Citeste regulamentul!

Modificat de Aditu
Link către comentariu

• 3 weeks later...

exista cumva codurile astea, ar fi de la grilele inferioare? 6q0853677d si 6q0853664h?

Link către comentariu

Si o alta intrebare: se poate cumpara garnitura care face legatura intre cele 2 piese ale stopului?interiorfar.jpg

Modificat de dache
Link către comentariu

garnituri cu tot cu soclu 6q6 945 258 F pe dreapta.

asa arata etka dar nu stiu cum un prieten a vrut sa comande tot stopul si a comandat gresit si i-a venit doar garnitura

EDIT:

am mai aruncat o privire SET OF SEALS RIGHT :(6Q0 998 146 A

STOP DREAPTA.bmp

Modificat de jetta li
Link către comentariu

6Q6945258F 95 de lei la dealer

garniturile 43

Link către comentariu

buna ziua. stie cineva codul pentru capacul de motor cu filtru de aer la un polo 9n, 2002, AZQ, 1.2, doar partea care contine simbolul VW 1.2 12 V. va multumesc!

Link către comentariu

Codul pt. emblema VW este: 06A 103 940 G, iar pt inscriptia 1,2 12V este: 03E 103 929

Link către comentariu

as dori si eu daca e posibil codul pentru senzorul ulei G 266 pt un polo 1,2 2002 ,motor azq ,de asemenea as dori si codul pt senzorul temperatura exterioara acela din spoilerul fata .

Link către comentariu

oil level sensor // Sensor for Oil Level/Temperature (G266) // senzor nivel ulei

045 907 660 D

senzor temperatura exterioara // outer temperature sensor

1J0 919 379 A

Link către comentariu

• 2 weeks later...

un cod va rog pentru capacul portbagajului la Polo 9N3 1.6 , 2007, ABSBTSX01.

Daca stie cineva un pret orientativ? raman dator.

Multumesc

Link către comentariu

6Q6867769F E72 - gri (flannel grey)

6Q6867769F 4R6 - negru (anthracite)

6Q6867769F 4R6 - beige

Pretul e 380.68 RON la fiecare varianta (pret dealer)

Link către comentariu

cel mai bun raport pret/ calitate pentru piese auto originale

doresc sa stiu un magazin in Bucuresti sau un importator direct serios ONLINE

NU porsche nord sau vest sau mai stiu eu ce ca m-am saturat de pretul pieselor lor

Multumesc,

Link către comentariu

ma intereseaza si pe mine codul la un spoiler polo happy 2007 dar doar la plasticul de jos "banda" acea neagra de jos de tot ,

eventual un pret ,poate are careva? nu ma deranjeaza nici daca e aftermarchet sau folosit

Link către comentariu

Kit protectie amortizor spate ma poate ajuta cineva cu o poza si un pret ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va salut!

As dori sa stiu daca si-a montat cineva pe Polo 9N3 un suport de ochelari original, adica achizitionat de la o reprezentanta VW. Este montat in locul "manerului de viraj" de pe partea soferului.

Va intreb pt ca m-ar interesa unul, iar la VW mi-au spus ca aceasta componenta a fost doar pt Polo fabricate pana in 2002.

Eu am gasit pe acest topic codul - suport ochelari -1J0 857 465 Y20, care intr-adevar l-au gasit si cei de la VW, dar pt Polo mai vechi. L-as achizitiona, dar singura problema de compatibilitate se pune la distanta intre cele 2 suruburi de prindere: daca este cumva mai mica sau mai mare, atunci nu pot sa-l mai prind de plafon (ar trebui sa dau alta gaura...).

Deci, a montat cineva un astfel de suport ochelari sau un maner de viraj de pe un Polo < 2002 pe un Polo 9N3 ?

Link către comentariu

Da, am montat eu. Poti sa-ti cumperi, se va potrivi, de fapt merge la Polo, Golf4, Bora, Sharan si Touran. E disponibil in doua culori:

1J0 857 465 Y20 -- un alb gri-perla

1J0 857 465 8YS -- un bej deschis

Link către comentariu

Si eu am montat acest suport de ochelari ( 1J0 857 465 Y20 - am interiorul pe gri) in locul manerului retractabil de pe partea suferului! E ca si "turnat" acolo ;)

Link către comentariu

Mersi de raspuns, baieti!

Pretul este 120 RON la VW...sambata asta am intrebat.

Cred ca ma bag si eu, daca spuneti ca este "ca si turnat" :)

Link către comentariu

Dar de asta ce parere aveti? vaglink

Costa doar 14$cu transport cu tot. E adevarat dureaza 3 saptamani sa ajunga la tine dar totusi cred ca merita. Nu e o piesa originala, e o copie facuta in China cum de altfel sunt facute si pedalele sport OEM de exemplu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!