Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

Si mie mi se pare foarte reusit design-ul. Este destul de agresiv si imi place ca au pastrat jantele actualei generatii care dau foarte bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cand a aparut Golf 5 GTI mi-a placut mai mult decat imi place acum Golf 6 GTI

Parca Golf-ul 5 GTI era mai masculin decat 6-le!

Un lucru care nu mi-a placut deloc la 5 este fusta spate neagra. La 6 nu mai este deci un punct in plus.

Daca noul motor va fii cel de 211 cp de pe A5 atunci este o mare imbunatatire. Nu neaparat ca si cai, dar ca si cuplu (350 fata de 280)!

Link către comentariu

Nu inteleg de ce va asteptati la mai mult, este un FACE-LIFT ...

Link către comentariu

Eu ma asteptam la mai mult pentru ca ii zice Golf 6 nu Golf 5 FaceLift!

Link către comentariu

Mie imi place cum arata noul Golf. Partea din spate nu pare prea reusita, dar fata este mult mai faina decat GV. Este mai "incruntat" decat GV si ii sta mult mai bine ! De asemenea, noul look este mai "sport" ...

Problema este ca pe aici unele declaratii sunt cam subiective ..."prietenii stiu de ce" :icon_thumleft:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

:P Nu stiu daca cineva poate sa zica obiectiv: "Imi place" :icon_thumleft: Daca te referi la "look" ii clar ca ii o parere subiectiva!

Sanatate!

Link către comentariu

plusuri:farurile(cele vechi parca-s facute cu rea vointa), proiectoarele de ceata(solutie aplicabila si la r32 pt nu a 'deranja' intercooleru-ul), jantele(pt ca nu le-au inlocuit),eliminarea bandourilor laterale(are o silueta mai zvelta), interiorul(un mare pas inainte),

minusuri:intreg spatele(evacuarea este total neinspirata, dispersoarele au aspect de offroad, buclierul spate a ramas la fel de butucanos)

in concluzie...pe mine m-ar convinge s-o cumpar

Link către comentariu

Si pe mine m-a convins suficient cat sa astept cu nerabdare listele de preturi. :icon_thumright:

Link către comentariu

Masina e frumoasa... dar pe mine m-a dezamagit GTI-ul, nu arata asa de bine ca G5 gti. Plus ca au fost in stare sa redeseneze jantele alea. E ca si cum ai pune pe un G5 GTI niste jante de G4 GTI

Link către comentariu

Datorita faptului ca Golf 6 a fost lansat, nu mai putem discuta despre poze spion, speculatii etc, asa ca topicul vechi in care se discuta despre Golf 6 nu mai are rost si va trebui inchis. Am mutat aici toate discutiile despre Golf 6 care a fost lansat.

Link către comentariu

Am aflat de la un dealer ca Golf 6 Comfortline 1.4 TSI/122CP va pleca de la 18.000 Euro (TVA inclus)

Link către comentariu

Hmm, oare de unde stie dealerul daca nu au aparut informatiile oficiale de la Porsche? Probabil ca sunt presupuneri sau aproximari fata de preturile din Germania. Sincer nu cred ca ar trebui sa fie luate prea in serios.

Link către comentariu

Aveti idee daca pe noul Golf va mai exista motorizarea 1.6 102CP ?

Da, va mai exista.

Link către comentariu

Gti mk6...arata per total bine. Spatele nu prea imi place cu evacuarea dubla, masina nefiind suficient de lata pentru o configuratie de genul asta si e prea tipatoare.

Un GTI trebuie sa fie un lup in haine de oaie deci o evacuare pe o parte era mult mai potrivita. Dar pustanii cu bani veniti de pe bancile NFS ului vor fi incantati :10[1]:.

LSD...nu suna prea bine cuvantul eletronic pe langa. Imi e teama ca e o simulare a unui LSD prin electronica ASR ului cum s-a incercat si al G5 GTI. OM vedea..

Dar marea dezamagire este lipsa motorului promis... cel de 211cp si 350Nm de origine Audi. Eu pentru asta asteptam G6 GTI. In felul asta cred ca isi dau foc la valiza singuri cu Scirocco la pret asemanator si tehnica aproape identica.

Modificat de spb
Link către comentariu

dupa ce a spus spb am observat si eu ca nu are 360nm cuplu. deci practic diferentele de performanta, ca pana la urma pentru performante iei un GTI, sunt foarte mici, aproape inexistente. in acest caz trecerea de la G5 la G6 GTI este o chestiune de gusturi.

ma asteptam sa fie peste Edition 30 ....

Link către comentariu

Parerea mea s-a schimbat un pic acum, dupa ce am vazut mai multe poze si am vazut si filme cu the 6'th golf. Arata bine din cateva unghiuri, mult mai agresiva decat 5-ul la fata mai ales dar spatele e ratat. Nu cred ca ar trebui sa vedem oricum un model nou comparand-ul cu modelul anterior pt ca sunt 2 masini diferite din ani diferiti cand se proiectau masinile diferit. Golf-ul 6 este o masina noua reusita si arata bine, dar nu in comparatie cu 5-ul. Pur si simplu ea in sine e ok si nu ar trebui sa mai privim in trecut, pt ca e normal sa fie schimbari si bune si rele.

In concluzie asta vroiam sa transmit ca Golf-ul 6 este ok arata bine etc si nu ar mai trebui comparat cu 5-ul :lol: pt ca nu e un 5 cu alta dotare ci e o masina cu totul diferita.

p.s. : cat despre GTI...cred ca va fii lasat in ceata de Scirocco

Link către comentariu

Mi-as fi dorit ca revelatia toamnei sa fie Golful 6, insa Scirocco culege toti laurii. La G6 nu-mi place partea frontala, ma exact grila si farurile. Restul este ok. Interiorul insa este cel care face diferenta. Frumos, rafinat cu materiale ce par peste cele de pe G5.

Link către comentariu

Nu inteleg de ce va asteptati la mai mult, este un FACE-LIFT ...

Sa nu dezinformam lumea. Golf VI nu este facelift-ul lui Golf V, ci un model nou. Nu conteaza asemanarile sau micile diferente fata de vechea generatie. Este un model nou si are foarte multe imbunatatiri care sa-i confirme acest statut. :lol:

Si asa vrea sa mai adaug ceva pentru cei care scriu pe acest topic. Nu stiu de ce atata agitatie pe tema lui Golf VI. Volkswagen stie cel mai bine cum si de ce s-a schimbat fata de Golf V. Iar strategia lor sunt sigur ca va avea acelasi succes ca si generatiile anterioare. Desi s-a spus ca Golf-ul V nu va fi la fel de cautat ca generatiile anterioare, pana la urma a fost best seller pe multe piete. :)

Link către comentariu

Perfect de acord.

Eu inainte nici nu voiam sa aud de hatch-uri, iar mkv-ul mi se parea de-a dreptul hidos in comparatie cu generatia anterioara.

Sincer sa fiu, acum nu prea ma incanta mkvi-ul, dar peste ceva timp, nu garantez ca nu imi voi schimba parerea. :lol:

Link către comentariu

E o chestie de timp, ca exact asa a fost si cand a aparut 5-ul toata lumea a zis bleah! Si acum toata lumea zice bleah cand vede un mkvi si nu mai poate dupa 5. E funny defapt noi suntem funny, oamenii, ca sa nu zic prostuti :lol:

Modificat de iLL One
Link către comentariu

• Administrator

este GTI Concept... deci nu stiu daca este 100% sigur...

Link către comentariu

Daca iti aduci aminte si golful 5 Gti a aparut in forma de concept si dupa ceva timp a iesit pe piata aproape identic deci....

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!