Jump to content

Noul Golf VI

psyk3
 Share

Postare recomandată

• Replies 603
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mandelu

50

• Dudu

35

• csmn

26

• YEP

25

Top Posters In This Topic

Posted Images

bordul masinii are un plastic f moale si fin la atingere in partea superioara si unul de o mai buna calitate decat cel in G5 in partea de jos a bordului. Ergonomia postului de conducere a fost imbunatatita in sensul ca s-au orientat intrumentele consolei centrale catre sofer nu asa pronuntat ca la BMW insa in directia aceea.

daca pe GVI este folosit acelasi material pentru plansa de bord si pentru panourile de usi ca pe fratele mare Passat CC atunci Golfu ofera ceva unic ce nu ofera nimeni in clasa lui ...

Indiferent ca este placut sau nu ca design de unii sau altii eu cred ca masina este o evolutie si cred ca va ramane ca si solutii tehnice si constructive primul in clasa compacta nonpremium .

Modificat de rfh
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am doua observatii:

- nu mai avem motor de 1.9TDI? :)

- R32 GVI? Stim ceva de el?...

1.pai 1.9 tdi a fost inlocuit de 2.0 tdi cr de 110 cp si din cate am mai citit pe net ca va fi inlocuit de 1.6 tdi cr

2.nu se va mai numi r32 ci GTI-R

Link către comentariu

cu rezolvatul manerelor si al oglinzilor nu o sa fie chiar asa...adica vopsitorul o sa-ti spuna altceva decat reprezentantul de vanzari.ca si in cazul meu atunci cand comanzi masina se poate practic orice, insa dupa plata avansului lucrurile se schimba.pe scurt mie mi s-a spus de catre cei de la vopsitorie ca la oglinzi nu ar aparea probleme insa la manere nu se baga pt sigur vopseaua nu va rezista nici cateva luni...

Link către comentariu

AM vazut si eu, astazi, GOLF Vi, live. Vreau sa spun ca sunt putin dezamagit de el.. bancheta din spate parca ii bancutza (sa il citez pe colegul Aerofan).. Ca la sandero. Pe langa asta, este doar un facelift la golf V :D Ma asteptam la ceva nou, ceva mai altfel :( .. singurul lucru care m-a incantat mult, a fost volanul :) (pe care intentionez sa mi-l montez si eu pe golf IV dar nu stiu daca se potrivestre airbagul pe masina mea. Stiu ca e bi-fazic airbagul, in fine..)

Am vazut azi si scirocco si CC si am ramas uimit de ambele :D

Link către comentariu

csmn sa o stapanesti sanatos.Stie cineva daca a primit cardinal motors constanta golful 6?

Link către comentariu

La inceputul lunii noiembrie va fi expus golf VI in showroom la pbn. Informatie primita de la ei.

Link către comentariu

E expus un Golf VI in Pitesti la ETG. E un comfortline 1.4 TSI 122 CP. Usile fac zgomot mult mai putin decat la Golf V cand se inchid. Bordul e mai frumos, materiale la interior mai bune. Reglajul lombar mult mai bun fata de comforline-ul Golf V al meu. Nu mai e o rotita ci o maneta si chiar se simte ceva in scaun cand dai de ea. La exterior arata mai mult a facelift de Golf V dar arata mai bine.

Link către comentariu

AM vazut si eu, astazi, GOLF Vi, live. Vreau sa spun ca sunt putin dezamagit de el.. bancheta din spate parca ii bancutza (sa il citez pe colegul Aerofan).. Ca la sandero. Pe langa asta, este doar un facelift la golf V :( Ma asteptam la ceva nou, ceva mai altfel :( .. singurul lucru care m-a incantat mult, a fost volanul :blah: (pe care intentionez sa mi-l montez si eu pe golf IV dar nu stiu daca se potrivestre airbagul pe masina mea. Stiu ca e bi-fazic airbagul, in fine..)

Am vazut azi si scirocco si CC si am ramas uimit de ambele :lol:

:huh: unde ? poate in showroom ?

Link către comentariu

Unde ce?:blah: le-am vauzt la reprezentantza. Dar Passat CC am vazut de mai multe ori si in oras

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Din tot ce sa scris in presa despre noul golf VI nu am putut retine, din pacate, decat faptul ca este un facelift al golfului V, avand imprumutate blocurile optice fata de la sciroco (si restilizate), cele spate de la tuareg iar sistemul de navigatie touchscreen de la passat cc, plus o calitate mai buna a plasticelor si a finisajului decat la golf V. In poze arata bine dar astept LIVE.

Link către comentariu

:) Ieri l-am studiat si eu live, a ajuns deja la toti dealerii din tara.

Impresii:

- fata ok

- spate aproape ok

- lateral jale mare (liniile (nervurile) caroseriei sunt prea subtile si lipsesc bandourile (probleme dese cu vopsirea usilor...))

- interiorul super tare cu exceptia volanului (este prea plat in partea inferioara)

- caliatatea finisarilor excelenta (este cu siguranta referinta clasei)

- cine doreste portbagaj mare are nevoie de roata de rezerva de uz temporar sau kit de pana, roata de dimensiuni normale compromite 13-14 cm din adancimea portbagajului

- motorul este montat pe axa fata nu in spatele acesteia ca la GOLf V -> probleme cu subvirarea la limita

Concluzii:

- se va vinde in draci dar doar in viitorii ani

- prima impresie conteaza si nu este una foarte buna

- gama de motorizari si transmisii v-a fi completa doar in toamna anului viitor sau dupa primul face-lift

Bafta si atentie la culoarea si nivelul de echipare in care il cumparati!

Modificat de miti bucur
Link către comentariu

il secondez pe psyk3, si eu la fel am vazut la masinile cu interior deschis. sunt foarte frumoase...noi si in poze. dupa folosire intensiva incep sa arate nasol. chit ca le intretii bine. contrastul la ce propui tu, nu e foarte mare. oricum, nu stiu de ce nevoie de contrast mare.

Link către comentariu

de vreo 2 zile este prezent si la cj ,ca prima impresie ,ca orice lucru nou la primul contact vizual ''frumos ''mai mult la interior decat la exterior ,ramane sa vedem la un test drive si sa mai imbatraneasca sa auzim mai multe pareri.

Link către comentariu

nu vreau sa supar pe nimeni(fan sau viitor posesor golf6),dar mie modelul mi se pare ca un facelift la cel anterior.

parca nu are personalitate in sensul ca botul aduce cu sciroco iar stopurile a tuareg.interiorul mi se pare super

sper ca cu timpul sa ma obisnuiesc cu look-ul lui

Link către comentariu

Noul golf 6 e oricum un pas inainte fata de vechiul model oricum. Personal am avrut sa cumpar un golf 5 si am renutat cand am auzit ca apare noul model. Eu sunt incantat ca voi avea o masina care 3 ,4, 5 ani va fi ultimul model. Finisajele si interiorul sunt mult peste golf 5, daca stai si te uiti la amnadoua una langa alta nu are cum sa nu-ti placa mai mult golf 6 (depinde si de gusturi). Cu noile faruri tip scirocco e mult mai agresiva, are mai multa personalitate. Din punctul meu de vedere e bine ca mk6 nu e o schimbare majora...asa pot fi sigur ca nu o sa aiba probleme majore, platforma tehnica fiind asemanatoare cu golf 5.

Link către comentariu

auzi

Am fost la delaer la bucuresti vest sambata. Au doar o masina expusa. Un golf TDI 140 CP. M-am inscris pentru un drivetest. Se pare ca nu sunt inmatriculate masinile si de aceea nu am putut sa o testez atunci. VOi ati testat pana acum vreun golf VI. Eu sincer sunt interesat de varianta HIghline TSI 122 CP cu cutie DSG.

Link către comentariu

Nu stiu cu cate dotari sau optiuni vine Golf VI, dar nu mi se pare un adevarat "salt" de la Golf IV, asta nu ca as avea eu golf 4... :frigbaitata: dar interiorul nu este cu mult mai stilizat....

Link către comentariu

Golf6 mult mai agresiv ca si design in realitate decat in poze.

Este un golf adevarat zic eu. Am avut si g5, asta nou e mult peste la toate capitolele.

Astept sa imi soseasca saptamana asta un G6 1.4TSI 160 cai, DSG, CL de pe stoc.

Poate o sa revin cu pareri dar numai dupa ce o sa o iau la cateva plimbari.

Modificat de adi76
Link către comentariu

adi76, spune-mi te rog cat te-a costat golful 1.4 160 CP? Si ce optiuni ai avut pe el? A si ai pututu sa negociezi asupra pretului? Ata e o intrebare pentru oti care deja si-au comandat un golf 6? Se poate oferi un discount pentru golful comandat?

Link către comentariu

IEPUMARE as dori sa vorbesc cu tine. Cum pot sa iau legatura?

Am inteles. Tu ai avut parte de un discount? Si cum ai facut cu remat? Imi poti spune te rog care este procedura?

Link către comentariu

• Administrator
adi76, spune-mi te rog cat te-a costat golful 1.4 160 CP? Si ce optiuni ai avut pe el? A si ai pututu sa negociezi asupra pretului? Ata e o intrebare pentru oti care deja si-au comandat un golf 6? Se poate oferi un discount pentru golful comandat?
Stiti cumva daca se poate oferi un discount de la dealer pentru pentru golful VI comandat?
Stiti cumva daca se poate oferi un discount de la dealer pentru pentru golful VI comandat?
Bine eu ma refer daca noul golf VI intra si el in programul remat? Si daca nu intra crezi ca dealer-ul poate oferi un discount, sau fiind masina nou aparuta mai trebuie asteptat?

bogdan1923 in 3 ore ai intrebat de 4 ori daca poti lua discount de la dealer... Ai avertisment verbal pentru postare la intamplare

Citeste, te rog, Regulamentul

Mersi!

Discount-ul il obtii daca ai capacitatea psihica de a negocia, daca ai cu ce sa negociezi si daca dealerul iti poate acorda (exista si rarele cazuri unde nu pot acorda)

Insa tinand de aptitudinile fiecaruia, nu poti generaliza discount-ul si valoarea lui... unii pot lua mai mult altii mai putin

End :D

LE: cele 4 au devenit 5... mesajele inutile au fost sterse

Link către comentariu

In realitate nici benzinarele cu DSG nu consuma mai putin decat manualele. Cel putin parca asa se intampla la Golf 5.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!