Jump to content

Portbagaj B6

Riddler
 Share

Postare recomandată

Uite ca eu NU am maneta fosforescenta si totusi sunt fericitul castigator. O sa revin maine cu o poza ca acu e cam tarziu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nicolae.adryan

Haideți să nu poluăm topic-ul cu posturi inutile de genul eu am sau eu nu am, de ce?

S-a mai discutat această problemă

Link către comentariu

Pai daca inchizi cheia in porbagaj, masina fiind inchisa, cu ce te ajuta sa ai acel dispozitiv de deschidere din interiorul portbagajului??

Daca incui cheia in portbagaj si ai acel maner, ar fi mai util sa actionezi manerul, sa deschizi portbagajul pentru a recupera cheia, sau sa iei direct cheia, avand in vedere ca esti deja jumate in portbagaj (pentru a actiona manerul)?! :blink:

Modificat de D@ny
Link către comentariu

nicolae.adryan

da sigur ca daca uiti cheia in portbagaj si este si masina inchisa ,nu te mai ajuta cu nimic dispozitivul manual dar ma gandesc ca poate mai exista o solutie inainte de a sparge un geam ... :icon_thumright:

Modificat de nicolae.adryan
Link către comentariu

Revin cu imagini:

1. Localizare - in alta zona decat maneta fosforescenta prezentata mai sus

post-25693-0-19484800-1304091509_thumb.j

2. Detaliu

post-25693-0-66127900-1304091504_thumb.j

3. capacul se deschide pentru a avea acces la mecanism

post-25693-0-73337000-1304091499_thumb.j

4. Se baga degetu' si se actioneaza o parghie

post-25693-0-16936800-1304091492_thumb.j

Ma gandesc ca e util si in cazul in care ramai fara curent in baterie si vrei sa deschizi capacul portbagajului din interior. Oricum, in caz de urgenta, maneta fosforescenta mi se pare mai usor de gasit si de manevrat.

Modificat de clau_75
Link către comentariu

nicolae.adryan

Eu o sa imi scot din cheia propriuzisa cheia de inchis deschis manual si o sa o pun la loc sigur in casa ,pentru ca mai obisnuiesc si eu cand merg mai departe de casa sa iau amandoua cheile la mine si in caz de ,doamne fereste sa raman fara chei masina blocata fel de fel ,de probleme si sa nu fiu nevoit sa dau cu ciocanul,tot mai putin o sa ma coste oricum sa merg acasa d :icon_thumright: :icon_thumright: upa cheita .

Link către comentariu

• 2 weeks later...
nicolae.adryan

Am observat zilele astea ca mi sa rupt chederul de la portbagaj.A mai schimbat cineva chederul ,se schimba greu?cat costa oare unul? :(

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Azi multumita lui Alex (volksman) mi-am schimbat amortizorul de la portbagaj - cel care era terminat. Ca sfat, pentru cei care vor sa efectueze operatiunea de schimbare a acestora @ home, prindeti intai partea din spate, apoi cea cu acele tesituri langa orificiul de prindere (pentru amortizoare non OEM). Pentru cele OEM - cele care au partea din spate un pic inclinata, recomand operatiunea inversa - adica acea parte putin inclinata sa fie prinsa ultima - este mult mai usor si nici nu va chinuiti cu comprimarea respectivului amortizor. Bafta si spor la treaba.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Florin Mandras

Salutare.

Aduc si eu in discutie o problema des intalnita si la care altii deja au gasit solutii. Din cate stiu cei de la BMW au conceput un sistem prin portbagajul nu se incuie in cazul in care cheia este uitata acolo ... la noi la Passat se poate asa ceva? ... Exista vreo posibilitate (vag com etc) ca masina sa iti recunoasca cheia aflata in portbagaj sau in alta parte a a masinii si sa evite incuierea ei in acest caz? ... Scuzele mele daca ceea ce spun pare SF insa am vazut cu ochii mei un seria 7 - BMW care are aceasta functie si mi se pare super ok ... te scapa de multe probleme.

Merci

FLORIN

Link către comentariu

Florin tu vorbesti de seria 7 pai la o masina de 100 mii de coconei e normal sa ai toate optiunile si smecheriile. Vrei ca un passat sa aiba ce are un 7-ar ,hai daca comparai cu seria 3 mergea dar nu cu un 7-ar.

Link către comentariu

Si Passatul o are daca ai keyless access

Link către comentariu

• 4 weeks later...

(PRONET) Salve! Am observat ca ai rezolvat problema deschiderii portbagajului; Cum ai descoperit care amortizor este defect? Cat a costat? Se demonteaza greu tapiteria?

Modificat de prely
Link către comentariu

Am preferat ceva pe producator, nu OEM - garantia era la fel. Pretul a fost undeva la 80-100 ron. Tapiteria nu se desface greu, trebuie numai sa ai grija la clipsurile de pe parte superioara - eu am rupt unul, in rest e floare la ureche. Dpa ce am avut acces la amortizor, m-am uitat si am vazut ca era scurs - se vede pe el ulei - acela l-am schimbat. De demontat e foarte usor, insa la montarea celui nou mi-au cam iesit ochii de cat am impins in el sa-l potrivesc pe pinul de prindere.

Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi! Cred ca te voi deranja zilele acestea cu un telefon pentru a stabili o intalnire. E vorba de ceva erori stocate...

Link către comentariu

Ma poate ajuta un coleg cu un sfat in legatura cu butonul de la deschiderea portbagajului? Cand apas butonul(cel de pe usa) nu se deschide portbajul. O fi siguranta ceva???

Multumesc!

Link către comentariu

STOE : ai schimbat calculatorul de la usa soferului? oricum,este vb de codare .am avut si eu problema asta, am cautat peste tot si nimic. pana la urma am pus +1 la codul portierei soferului si a mers:) .incearca

Link către comentariu

Nu am schimbat nimic, nici nu am umblat acolo. Din telecomanda se deschide portbagajul, de la butonul de la portbagaj se deschide, dar de la cel de pe usa, nu se mai deschide.

Link către comentariu

Pai atunci nu ar fi exclus ca problema sa fie in buton! Daca se ardea vreo siguranta, nu mai mergea din cheie/clapeta portbagaj!

PS - nu mai scrie cu bold!

Link către comentariu

La buton ma gandeam si eu, dar speram sa nu fie decat vreo siguranta arsa...

Link către comentariu

la butonul acela e oxidat contactul! (a intrat ceva apa), asa am patit eu.

Trebuie scoasa fata de usa, detasat grupul de contacte, desfacut si sters!

Modificat de svasea
Link către comentariu

Mersi frumos. Asta am sa fac, o sa dau jos panou de la usa si ma uit la buton.

Link către comentariu

Sau, in prima faza poti sa incerci cu un spray de contacte! Pulverizezi a.i. sa intre in spatele butonului! Il lasi 30 min si vezi daca s-a modificat ceva in funtionarea lui!

Incearca sa izolezi zona, nu stiu cum vor reactiona platicele la contactul cu sprayul dar nu ar trebui sa ai probleme!

Pt detalii ref la demontarea fetei de usa: link

Modificat de D@ny
Link către comentariu

• 4 months later...

mie nu mi se mai inchide,de cate ori incerc nu vrea si pace,nu cupleaza mecanismul ala de plastic,sare imediat si de 1 saptamana stau cu portbagajul desfacut pt ca nu am ce sa ii fac,cn ma ajuta si pe mn cu o solutie sau cu o posibilitate de gasire a unei incuietori?

Link către comentariu

e foarte simpla problema... asa imi facea si mie.... acum il repar singur... si am facut asta la tot orasul...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!