Jump to content

How to / DIY : Lumini marsarier stanga-dreapta & aprindere completa stop frana

im.guzu
 Share

Postare recomandată

Deocamdata o las asa ca e ok pana gasesc benzi cu LED-uri ceva mai puternice. Numai bine.

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste FastReply sau AddReply! Multumesc!
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• im.guzu

28

• fanta

21

• tzacanel

18

• Cristian-Vn

17

Cristian-Vn

cu ce anume ai lipit inapoi sticla sau plasticul ala? stii ca iti poate aburi?

Link către comentariu

L-am lipit cu super glue Bison dupa care am siliconat toata marginea.

Link către comentariu

• 6 months later...

@Cristian Vn: Cat m-ar costa si cat ar dura sa imi faci si mie modificarile la triplele de pe spate?

Link către comentariu

Mai e o setare din Vag la care ii zice Donuts Parking-Break Lights

Select]

[09 - Centr. Elect.]

[07 - Coding]

[Long Coding Helper]

Byte 9: Debifati toate casutele sau modificati casuta DEC in cifra 0 (zero)

[Transfer Coding!]

[Do It!]

eu am incercat-o si nu am vazut nici o diferenta!

Link către comentariu

Normal ca nu ai vazut nicio diferenta pentru ca la Golf nu se aprinde centrul cercurilor decat la ceata si marsarier. Functia aia este pentru Passat, cu ea activata semanand stopurile cu cele de CC.

Despre asta s-a vorbit aici.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Am facut exact dupa spusele colegului nostru si a iesit perfect. stopurile arata excelent. singura dificultate intampinata a fost faptul ca eu nu aveam cele doua contacte indoite asa ca am legat doua fire care au facut legatura. Multumim ingeniosului nostru prieten.

Link către comentariu

ma bucur k iti place cum a iesit :icon_thumright:

astept sa mai vad si alti indrazneti :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Sincer chiar as vrea sa incerc si eu dar nu sunt sigur ca va merge pe modelu meu tinand cont ca sunt aftermarket dar mi-as dori din tot sufletul sa scap de lampa de ceata care se aprinde odata cu proiectoarele din fata o sa incerc astazi sa vad ce pot face sper sa se fi gandit si astia de la Hella la eventuale modificari :Driver: o sa pun si doua poze poate-mi dati ceva idei ...

post-51074-1263886978_thumb.jpg

post-51074-1263887308_thumb.jpg

Link către comentariu

Am facut si io modificarea la stopuri pe frana si arata super bine si nici nu`mi da eroare de bec ars (masina este din 2005).

Multumiri @ angel eye pentru DIY mai asteptam si altele :P

Link către comentariu

• 3 weeks later...

O intrebare!

La stopurile originale Valeo pe leduri da vreo eroare?

Link către comentariu

• 5 months later...
Marian w- audi

post-4360-1279656444_thumb.jpg

...am pus si eu de curand leduri pe cele din interior , nu am deslipit plasticul ci am daT gauri prin spate pentru leduri ; am pus la fiecare led cate o rezistenta de 1k ohm ; le am legat in paralel si cum deja facusem stopul "cerc intreg" alimentarea am facut o de la stopurile pe frana astfel incat sa am pe aceste stopuri de interior POZITIE SI FRANA :))

post-4360-1279656423_thumb.jpg

post-4360-1279656435_thumb.jpg

Link către comentariu

Intrebare pt cei care au facut modificarea stopurilor de frana ( cerculet intreg la franare) fara sa aiba eroare in bord. Intre timp v-a dat vreo problema pe la instalatia electrica sau vreo anomalie la instalatia de iluminat?

Link către comentariu

nici o eroare!

Link către comentariu

Marian w- audi

Fara erori sau alte SF uri in partea electrica .

Link către comentariu

tocmai ce mi-am facut si yo aprinderea completa pe frana. multumesc frumos de idee si de tutorial :( laser frate :)

Modificat de kozmynro
Link către comentariu

Am facut prima modificare legata de stopul pe frana recomandata colegului angel_eye, caruia ii multumesc de altfel, desigur am intampinat si probleme... Golf MK5 model 2006 din 2005. Problema tot cu eroarea de bec ars, dar pe BC nu apare eroare de bec ars ci "Check left/right light..." Si aceasta apare doar atunci cand calc frana si am pozitia aprinsa. Cand nu am pozitia aprinsa, nicio eroare, totul merge perfect... Sa ma arunc la rezolvare pe care o propune colegul nostru Cristian-Vn sau exista o rezolvare mai simpla? Exclus dezactivare diagnostificare! Multumesc anticipat!

Link către comentariu

frate, ai facut ceva gresit/ altfel nu-mi explic. si a mea tot din 2005 este. totu` e flowless... mai verifica odata conexiunile. incearca sa pui doar pe o parte sa vezi daca mai ai problema. numa` bine

Link către comentariu

Ce poti sa faci gresit la o lipire! Daca faceam gresit, faceam gresit pe o parte dar nu pe amandoua. Alte solutii?

Link către comentariu

ai bifat bit-ul ala cu vag com ?

bifeaza ala si nu o sa mai ai erorile...

nu se dezactiveaza diagnoza daca bifezi ala.

Modificat de steamroller
Link către comentariu

bit-ul despre care vorbea dany_bv?!? sau care?

Link către comentariu

nu mai stiu exact... am facut acu 2 ani treba asta. byte 19/ bit 3 dar nu mai stiu exact , oare nu am pus niste pdf-uri in acest topic ? cu modificarile astea ? sigur am pus pdf-urile undeva pe forum.

incearca si la topicul cu vag com , daca nu desera iti dau pm cand ajung acasa si iti zic exact sau daca vrei da-mi un tel deseara , e numarul in PM

Modificat de steamroller
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!