Jump to content

Unde va spalati masinile?

shkoda
 Share

Postare recomandată

in Constanta la Ambient Car Wash ... dar vad ca de la o vreme nu o mai face ca lumea ... Int + Ext 35 Ron [ :) cam mult dar ce sa ii faci ... ]

Modificat de ~ XS ~
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

prefer spalatoriile "automate" gen omv, petrom.... ca de forjat masina stiu toti cand mergi la spalatorie: unul o baga, unul o scoate, unul o aspira, unul o sterge...etc si in final tot nimic si mai bine singur ca daca ai conditii restul vine de la sine: 250 ron o pompa si 120 ron un(1) litru de subst "activa" care tine la 100 de spalari.

Modificat de martinje
Link către comentariu

cristianionut

Recomand pentru un buget redus spalatoria ALDOSAN,

strada Tirnava Mica, sector 4, linga PETROM.

Interior exterior 10+10 lei, dar curata jantele bine, solutia nu este diluata si la interior foloseste silicon.

La o masina se lucreaza minim 45 de minute.

La 5 spalari una este gratis.

Daca e aglomeratie poti avea surpriza sa iti spele masina chiar patronul.

Link către comentariu

Masina o spal saptamanal numai la OMV Baneasa, programul ales fiind in functie de cat de murdara este. Mi se pare OK ca pret numai ca de ceva timp au scumpit toate programele cu 2 lei.

Link către comentariu

Saptamana trecuta am spalat-o la Petrom V la "perii". Au schimbat periile de vreo 2 luni si au pus din-alea de cauciuc. Nu mai sunt din material textil. Am ales programul cel mai scump cu 20.90, spuma activa, prespalare, spalare sasiu, uscare, si nu stiu ce tip de ceara, care a rezistat dupa 2 ploi chiar foarte bine. Am fost foarte multumit!! Singurul minus este ca nu se insista la jante ... Interiorul la spita a ramas un pic murdar, nu s-a dus tot jegul.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cum mai zicea cineva inainte...acasa cu furtunul,samponul si multa miscare din cot. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

nu ca nu mi-ar placea sa stau sa ma uit la alti cum o spala dar un taxi care se respecta nu iese din garaj ne aspirat si ne spalat,asa ca daca as face treaba asta zilnic la spalatorie...20 lei/zix30 ar insemna o cheltuiala de 600 ron pe luna :coffee_lol:

da v-ati prins,o aspir acasa 10 min si o spal de fapt ii dau un jet de apa si 15 min o sterg,in max 30 minute consider ca am produs 20 lei nu este... :offtopic:

Link către comentariu

• 1 month later...

Eu o spal cam de 2 ori pe luna si o duc la Tunelul H2Wash unde nu se spala cu perii, doar cu jet si ma costa cam 12 RON, iar in banii astaia ai si aspirare in regim self service :lol: Mai este o varianta cu 15 RON acolo pe langa serviciile clasice se spala sasiul si se degreseaza jantele.Sunt multumit de servicii si plus ca in maxim 10 minute e gata.

Link către comentariu

Din cate stiu daca o speli acasa in fata portii poti sa iei o amenda frumoasa de la garda de mediu. Eu o sa spal la Carwash si bineinteles apoi acasa mai retusez. Ca na ca la orice spalatorie mai ramane pe ici pe colo cate ceva. Da oricum aici parca e mai bine decat prin alte parti. Daca stiti vreo spalatorie care e mai buna anunta-ti. La bloc e mai greu sa iesi in fata sa speli, galeata cu apa si alte chestii de alea.

Link către comentariu

Din cate stiu daca o speli acasa in fata portii poti sa iei o amenda frumoasa de la garda de mediu.

o dovada se poate?

Link către comentariu

Chiar ca, exista vreun articol de lege unde scrie asta ?! :wub:

Nu de alta, dar sa stiu la ce sa ma astept din partea vecinilor :)

A, uitasem, concluzia mea: orice spalatorie am incercat pana acum (fie una clasica, fie una cu autoservire) nicuna, dar NICIUNA nene, nu mi-o scoate 100% OK :)

Asa ca de acum eu unu pe perioada calduri o voi spala acasa in curtea propie ca m-am dotat cu "scule", iar iarna o sa merg la spalatoriile din oras, cum ar fi RED Car Wash

P.S.: Daca ma ajuta D-zeu si imi construisc un garaj cu sistem de scurgere si incalzire, cred ca si iarna o sa ma apuc sa mi-o spal acasa :wub:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Acasa se spala cel mai bine... eu, cainele si masina... spalam masina... ne mai jucam putin, si gata treaba. Pana acum e cea mai buna solutie. Recomand!

Link către comentariu

Nu stiu cu siguranta espre lege, adica n-am citit eu da mi-a zis un avocat ca ar fi o lege legata de mediu in legatura cu asta. In curte e ok, se duce apa in canalizarea proprie, dar in fata portii nasol....

Modificat de goguta
Link către comentariu

avocatii astia is niste aburitori de nu ai vazut :blah_:

eu spal masina in strada, apa curge in canal Geiger, particulele solide se depun pe fundul lui iar apa o ia la vale in retea;

daca as spala masina in curte, as avea tot un soi de camin decantor cu sifon ca sa nu am parte de arome neplacute si apa tot in retea s-ar duce.

pe linga faptul ca spal masina, spal si trotuarul plus bucata de strada aferenta, deci sint un cetatean model al urbei, pentru ca pastrez curatenia; pe linga asta am grija de mediu pentru ca samponul ce il utilizez este unul prietenos cu mediul :)

probabil din cauza asta patrula de politie nu mi-a zis nimic cind se intimpla sa treaca pe strada atunci cind eu aveam activitati de salubrizare :)

Link către comentariu

Eu stau in Titan,dar merg sa-mi spal masina undeva in Rahova....la intersectia str Antiaeriana cu sos Alexandriei pe partea dreapta cum mergi spre Bragadiru este o spalatorie super ieftina (23 ron int + ext) si pleci cu masina bec,de parca tocmai ai cumparat-o....

Daca o incercati sa-mi spuneti daca ati fost multumiti de servicii.. :icon_cool:

Link către comentariu

Pe Mihai Bravu aproape de semaforul de la Dambovita,15 lei Exterior,15 lei Interior,2 lei ceara,2 lei silicon bord,2 lei solutie cauciucuri.Sunt destul de multumit de baietii de acolo. :Driver:

Link către comentariu

Au deschis si la OMV-ul de la intersectia Moinesti cu Bd-ul Timisoara spalatorie cu autoservire. 5 lei fisa. Sunt super incant. Aproape zilnic vede cate o baie. :Driver:

Link către comentariu

cap_de_viezure
Eu stau in Titan,dar merg sa-mi spal masina undeva in Rahova....la intersectia str Antiaeriana cu sos Alexandriei pe partea dreapta cum mergi spre Bragadiru este o spalatorie super ieftina (23 ron int + ext) si pleci cu masina bec,de parca tocmai ai cumparat-o....

Daca o incercati sa-mi spuneti daca ati fost multumiti de servicii.. :Driver:

acolo mi-o fac si eu de ceva vreme si e chiar ok

Link către comentariu

Pe Mihai Bravu aproape de semaforul de la Dambovita,15 lei Exterior,15 lei Interior,2 lei ceara,2 lei silicon bord,2 lei solutie cauciucuri.Sunt destul de multumit de baietii de acolo. ^_^

Cu tot cu spaga lasi 45 ron.....la cea din rahova unde merg,ceara,siliconul si sol de cauciucuri intra in pret...in acei 23 de ron.... (30 ron cu tot cu spaga)

Cei care stati in zona,incercati-o.

Link către comentariu

avocatii astia is niste aburitori de nu ai vazut :)

eu spal masina in strada, apa curge in canal Geiger, particulele solide se depun pe fundul lui iar apa o ia la vale in retea;

daca as spala masina in curte, as avea tot un soi de camin decantor cu sifon ca sa nu am parte de arome neplacute si apa tot in retea s-ar duce.

pe linga faptul ca spal masina, spal si trotuarul plus bucata de strada aferenta, deci sint un cetatean model al urbei, pentru ca pastrez curatenia; pe linga asta am grija de mediu pentru ca samponul ce il utilizez este unul prietenos cu mediul :icon_cry:

probabil din cauza asta patrula de politie nu mi-a zis nimic cind se intimpla sa treaca pe strada atunci cind eu aveam activitati de salubrizare :)

E bine ca n-ai un nenorocit de vecin care sa faca scandal. Stiu un caz da nitel mai complicat ca tipul care spala masina mai dadea si drumul sa asculte muzica si a primit reclamatie ca pune detergent pe strada plus ca polueaza si fonic atmosfera iar respectivul boulete nu putea sa doarma ziua in amiaza mare asa ca, paziti-va de vecini.

Link către comentariu

:D intr-o vreme, ai mei imi puneau muzica: la parter lautareasca...etajul 1 Dolanescu, etajul 2 disco.... cum noi nu ii reclamam pe ei nici ei nu au nimic cu noi (in afara faptului de a sti orice miscare facem si la orice zgomot apar minim 2 3 capete la ferestre :D ), nu de alta dar si eu le mai dadeam watt-i cind la ei era liniste :lol:

Link către comentariu

Cu tot cu spaga lasi 45 ron.....la cea din rahova unde merg,ceara,siliconul si sol de cauciucuri intra in pret...in acei 23 de ron.... (30 ron cu tot cu spaga)

Cei care stati in zona,incercati-o.

eu zic ca=ti cam faci reclama..

Link către comentariu

Acasa se spala cel mai bine... eu, cainele si masina... spalam masina... ne mai jucam putin, si gata treaba. Pana acum e cea mai buna solutie. Recomand!

ar fi bine daca te-ar ajuta si masina :blah_: eu am o spalatorie in popesti leordeni chiar langa politie spala super dupa ce o sterge da cu jetu de aer pe la toate imbinarile chedere cand pleci nu curge pic de apa :rolleyes:

Link către comentariu

Salut

Pentru cei din Ploiesti, le recomand sa incerce pe Gh. gr. Cantacuzino (fostul 23 august) in zona magazinelor de piese auto, imediat dupa Ekatrust.

Eu am splat-o in ultima perioada numai acolo, si sunt f multumit de cum iese masina, plus ca inainte sa-ti dea cu ceva pe bord, te intreaba inainte daca doresti numai degresare sau si silicon. In plus, mai e o chestie buna din punct de vedere "economic", adica la 5 spalari a 6-a este gratuita :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!