Jump to content

Golf Mkiv Zdr

Jacku

Postare recomandată

Nu vii si pe la Oradea? :rolleyes:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Nu... Acum in Timisoara, saptamana viitoare la Sibiu, dupa aia Cluj, Bucuresti si Craiova :)).

On topic...Bridgestone potentza sunt prea tari la mers normal. Rup aderenta treapta 1 si 2, chiar si 3 la inceput intr-o veselie. Dupa ce se incing un pic, parca e mai bine.

Luna viitoare punem Fmic ne ducem cu stage 2-ul acolo unde trebuie sa fim..la 9 :)

Modificat de Jacku
Link către comentariu

Imi place masina ta. Ne-am intalnit la La Service sapt trecuta. Cred ca te bucuri de ea mai ales acum cand mergi mult in exterior. Cat te ajunge intercoolerul cu tot cu tubulatura?

Link către comentariu

indeva la vreo 1400 ron am inteles. Acum..ramane de vazut ca la mine trebuie lucrat putin mai mult la tubulatura, trebuie mutate radiatoarele de apa si de AC mai in spate putin, si trebuie ocolit webasto cu tevile de la intercooler. Vom vedea...

Link către comentariu

frumoasa masina am vazut-o sambata la mall, imi parea foarte cunoscuta masina,mai ales numarul si bad-boy-ul,foarte frumoasa,s-o stapanesti sanatos,pacat ca nu te-am vazut sa schimbam o vorba, drumuri bune si drive safe :Driver:

Link către comentariu

Facuta cu gust masina,bravo!Ai simtit vreo schimbare cu downpipe si cat-back cu acelasi soft??Ce setari ai ,boost 6 timing 5?Pune te rog si un filmulet cu sunetul sa vedem cum se aude(daca ai).Salut!

Link către comentariu

N-am apucat sa imi dau seama...ca seara am terminat evacuarea si a doua zi la pranz am facut softul. Insa pe cei 10 km cat i-am mers de la service acasa, si de acasa la birou am simtit diferenta. In plus, sunetul e mult mai misto. O sa incerc sa fac un filmuletz. Stiu ca boost e 6, nu stiu cat e timing, o sa intreb.

Link către comentariu

Parca aveai soft la tcm sau nu imi amintesc eu bine?Acum ai trecut la revo dupa ce ai pus evacuarea? De ce nu ai facut revo stage 2 daca aveai evacuarea deja sus,iti luai fpr de 4 bari dupa...de fapt tu ai si intercooler-ul original,care e cam micut,acum m-am prins.Dupa ce treci la revo stage 2 scrie aici ca sunt curios cata diferenta este si daca merita,tinand cont ca evacuarea turbo-back este peste 1000 euro.

Link către comentariu

Poze noi..din Sibiu. Am nimerit si in parcare la mall peste doi colegi forumisti, cu care am stat putin de vorba :).

post-7148-0-24940500-1306105403_thumb.jp

post-7148-0-94165500-1306105411_thumb.jp

post-7148-0-94551900-1306105419_thumb.jp

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Am vazut si eu masina aseara pe la Izvor, ce furmos se aude. Bravo

Link către comentariu
  • 1 month later...

faina masinutza :)

am primit si eu un bilet in geam dar era scos la imprimanta frumos coloroat :))

Modificat de corad0
Link către comentariu

ia un nr de inmatriculare nou,asta e cam sifonat si nu face cinste masinii

Link către comentariu

Pana la numarul de inmatriculare....avem de schimbat:

Toate furtunele de apa - avem furtune siliconice THS performance

+ a venit azi FMGOLFIND :D

Daca mai facem si FMIC-ul...deja e de bine

post-7148-0-43573300-1309517414_thumb.jp

Link către comentariu

Bv Bv. Saptamana urmatoare eu fac intercoolerul la cei de care mi-ai spus. Daca vrei poti sa vezi lucrarea inainte de a o face :P

Link către comentariu

hmm....pai da...ar fi o treaba. o sa ii sun si eu sa vad ca mai aveam de pus o garnitura la evacuare..

Link către comentariu

Frumoase chestii ii tot pregatesti Jackule! Cand mai vii prin Cluj pe la Iulius sa ma anunti, ca vreau sa iti vad neaparat masina! Stiu ca de doua ori ai fost pana acuma si nu am apucat sa te prind. Tre sa ma duci o tura cu Yelowstuff! :icon_thumright: Pune te rog niste poze cu spatele masinii sau... mai bine un Youtube din spatele masinii cu motorul la relanti. Sunt foarte curios cum arata si suna Magnaflow-ul. Bafta in continuare cu modificarile!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

foarte tare masina... arata de 10+ din toate punctele de vedere:motor ,exterior si mai ales interior... bafta si sa o duci in limite!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

IN weekend s-au montat si furtunele de apa siliconice. Am incercat sa pun si furtunul de inductie, dar am avut niste probleme, descrise pe aria de tuning si alte modificari. Sper sa rezolv si cu asta...

post-7148-0-57320100-1310372999_thumb.jp

post-7148-0-00387600-1310373008_thumb.jp

post-7148-0-66112700-1310373016_thumb.jp

post-7148-0-16219500-1310373030_thumb.jp

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!