Jump to content

Golf Mkiv Zdr


Jacku

Postare recomandată

Asta e situatia la noi. vad maine ce pot sa fac.

Dar am facut si ceva bine azi. Displayul de la websto avea ledurile verzi dar ... acum sunt rosii.

Am gasit la un prieten cu un land rover displayul cu leduri rosii. Cum el are bordul iluminat cu verde si eu albastru cu rosu mutarea logca a fost ... schimb de ceasuri .

w.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Saptamana viitoare cred ca o sa ma bucur ( nu inainte ca nu mai cred in minuni cu posta romana). A ajuns in tara pompa  de benzina de la garantie.

In rest cateva mici bucurii si cateva bube de rezolvat : webasto pierde antigel. l-am dat jos . l-am curatat putin si o sa ii fac o revizie completa cu schimb de garnituri si sububuri. flansele de la amortizoare au fost montate prost si s-au deformat :(((  - rulment + flansa + saiba. dar am reusit doar pe dreapta sa remediez pentru ca pe stanga inca nu bate asa rau si nu au reusit sa desfaca piulita de la amortizor. incercam la primavara actiuni extreme si pus suspensie reglabila. cablurile de la frana de mana au fost inlocuite si ele si am montat aripa noua.

Mai am doua mici chestii in cap pentru interior si am terminat acolo. Apoi exterior si motor

 

 

IMAG1729.jpg

IMAG1730.jpg

IMAG1733.jpg

IMAG1798.jpg

IMAG1799.jpg

IMAG1800.jpg

IMAG1990.jpg

IMAG1995.jpg

IMAG2000.jpg

IMAG2004.jpg

IMAG2005.jpg

Link către comentariu

Nu credeam ca mai rezolv anul asta dar se mai intampla si minuni. A ajuns pachetul cu noua pompa schimbata pe garantie ( din sua pana in tara pachetul a facut 5 zile si apoi de la procesare in BSI pana am ridicat pachetul au trecut 2 saptamani - traiasca posta romana )

Asa ca m-am apucat se asamblat si zilele urmatoare voi pune pompa la loc. :) 

Urmeaza ultima comanda pe anul asta si termin interiorul. In 2017 e randul exteriorului.

Daca auziti  sau vedeti pe undeva de vanzare un set de praguri originale de GTI va rog sa imi spuneti si mie.

 

 

IMAG2184.jpg

IMAG2187.jpg

Link către comentariu

Multumesc. In plan erau ceasurile de la Podi dar de blackfriday nu mai aveau in stoc ceasurile in sistem metric asa ca am mers pe Newsouth Performance. au fost si mai ieftine.

Ieri am dat comanda pentru ultimul moft. manerele de deschidere usi de r32 si modulul de semnal . GATA !!! Am terminat cu piesele de interior si am scapat de toate elementele cromate .

In ianuarie urmeaza montajul pentru tot ce nu am montat pana acum. Mai am de curatat scaunele fata. Pun poze dupa ce termin cu ele :)

a.jpg

Link către comentariu

cat a fost modulul de semnal?

am incercat vreo 3 variante autohtone dar dadeau rateuri asa ca am renuntat la el. unori ii simt lipsa.

manerele...unii le fac frecand cu lavete abrazive. nu stiu daca rezultatul este multumitor, am unul in portbagaj de anul trecut dar nu am apucat sa il fac

Link către comentariu

Piesele sunt de pe AHW. Nu am mai avut rabdare si am luat tot kitul.  dar poti sa iti comanzi cablul de la Porsche - 000 971 123A  ( aprox 54 ron cu reducerea pt masini vechi ) si releul Hella - 4LZ 003 750-401 ( aprox 145 ron) 

Pentru manere nu prea merge la mine pentru ca plasticul de sub vopsea are alta nuanta. Dar eu am comandat manerele / clapele (ca nu stiu cum sa le zic) de care tragi sa deschizi portiera. Cele de fabrica sunt cromate si erau ultimul element cromat de la interior.

 

Lucrurile interesante vor incepe dupa terminarea exteriorului

Link către comentariu

Am inteles eu prost. Sunt metalice. Nu stiu de ce m-am gandit la manerele de pe fata de usa. 

Nu am vrut sa ma chinui cu laveta. Probabil daca ai grija ies bine dar trebuie rabdare .

Link către comentariu

Una calda .... una rece. Au sosit scaunele in sfarsit. Dar .... scaunul de la sofer e patat. Am incercat sa curat dar nu iese cu ce am eu acum. O sa mai intreb pe la "specialisti" .Scanul de la pasager are un picior stramb , probabil de la transport , si buretele de la aripioara exterioara la sezut cam uzat. In rest arata bine si au aceeasi nuanta ( in poza din cauza luminii par diferite ) 

sc1.jpg

Link către comentariu

Faine modificari Jamal,spor.Utila si o parere,pret,de unde,etc pt cei care citesc.La multi ani,tuturor ! 

Link către comentariu

Scaunele sunt de pe ebay si restul de piese ahw-shop care din pacate a dat rateu acum. Au pus in colet doar doua marere in loc de patru ,Le-am scris si sper sa rezolv repede .Pentru mai multe informatii puteti da oricand pm . Va ajut cat pot de mult

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sunt neserios si dezordonat. Nu m-am ocupat deloc de interior si in plus am dat bani pe prostii . Din cauza asta acum o sa fie nevoie de MAF de S3 si de o chestie pe care scrie K280 ( inca nu stiu ce e dar o sa aflu)

 

inj.jpg

Link către comentariu

Clar o sa fie nevoie de soft. Deja incep sa imi fac temele.Vedem cand reusesc sa termin ca ma apuc de multe chestii  si dureaza mai mult. Sper sa inceapa distractia pana in vara. Am bifat ce am, ramane sa fac buget pentru restul

1.jpg

Link către comentariu

Am mai bifat cate ceva din poza : MAF , garnituri si la sfarsitul saptamanii cupla pentru MAF-filtru aer si cea de presiune aer pentru turbina. Si bonus bujii noi.

Mai ramane piesa cea mai importanta....

Link către comentariu

Si schimbam planurile :( Se pare ca Revo nu merge bine cu "planul" meu. Nu am renuntat chiar la tot . Inca discutam si vedem daca gasim o solutie.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare...ai montat ceasurile?

Sunt curios cum vin in consola...se pun in locul sertarului de depozitare?

Link către comentariu

Salut,

din pacate nu. Se pun in locul sertarului si e o poza pe pagina anterioara ca model. M-am concentrat mai mult pe motor dar pana la urma elanul mi-a fost taiat. Desi ma documentasem inainte despre aceasta configuratie si aveam confirmarea ca rezultatele sunt foarte bune (280-300cp) la mai multi tuneri ( chiar si Revo Stage 2 usor modificat - masini din UK) raspunsul primit de la Revo Romania a fost ca nu se poate face asa ceva .Trebuie Stage 3 cu injectoare mai mari  , Boost controler , pompa de benzina secundara ...

Totusi nu vreau sa schimb softul. In aceste conditii .... injectoare noi de AUM ,actuator turbina Forge , kit revizie DV  , o verificare a furtunelor , senzorilor si drumuri frumoase.  

Link către comentariu

Una calda ... una rece. :( Am cam obosit. Azi a sosit un pachetel ....dar au gresit comanda. Actuatorul are arcul verde in log de galben si kitul de revizie pentru dv este pentru valva 007 nu 008 cum am eu. Le-am scris sa vedem ce rezolv. Am mai luat si niste anvelope de vara  , am comandat set de garnituri pt webasto si bujii. Gata

f.jpg

Link către comentariu

Azi au sosit bujiile. Macar aici a sosit ce am comandat :) NGK BKR7E. Nu stiu ce preturi mai sunt dar eu am dat cam 15 Ron pe bucata.

Deci.... a picat varianta cu turbo mai mare. Asa ca urmeaza : sa dau jos turbina de pe masina , curat si schimb actuatorul cu cel Forge ( cand primesc arcul galben) sa fac revizia la DV , schimb tipul forge cu cel de la SFS cu diametru mai mare , pun galeria de evacuare marita , pun injectoare noi ( un pitic al meu :) ,),  Am deja FPR nou  - cel vechi avea ceva depuneri si mizerie ) , schimb furtunul de la intercooler la clapeta de acceleratie ( cel de acum a fost ciupit de o clema de la far ) mai fac o verificare a furtunelor de pe masina , curat baia de ulei , schimb distributia si eventual intinzatorul de lant pt distributie din motor , repar webasto , schimb vasul de antigel , verific pe unde pierd antigel si la final curat motorul si instalez capacul. GATA .... aproape. Mai fac o vizita la REVO pentru loguri si optimizare de soft.

Pana termin nu mai auziti de mine :P

 

IMAG2606.jpg

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Dar de unde le comanzi de vin mereu gresite :(

Eu am luat vas de expansiune Behr...ieftin si frumos :))

 

Link către comentariu

Cele Forge le-am luat de la Forge din UK. Piesele OEM de pe AWH . Se mai intampla si la ei. Acum am doua kituri de revizie pentru DV007 :( ( mai aveam unul prin casa ) si nici unul pentru DV008. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!