Jump to content

Lumini Bord

boond
 Share

Postare recomandată

sal

cine poate sa ma ajute in legatura cu limbile de la bord ...am gasit niste limbi transparente de peugeot 305 dar ideea este ca sunt diferite la diametru unde intra axul motorasului,acestea fiind mult mai largi.

aveti idee sau daca cineva a mai facut asta ca am vazut ca sunt citiva,sper sa nu fi fost la toti exact aceeasi marime k la stoc poate ma indruma sau ceva poze !!!!

apropo cum dau jos butonul de la trapa electrica????

Modificat de look2you22
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am reusit cu trapa dar cine stie cum sunt polaritatiile in aceasta imagine????

69465484.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link către comentariu

Salutare, stie cineva daca se potrivesc acele de la renault 11? Si cum fac sa le iluminez, am loc sa pun cate 1 led daca desfac bordul? Daca pun alte ace nu "ma minte" afisajul?

Ce led-uri imi recomandati, de 5mm sau de 3mm? Dar rezistenta, de cat trebuie sa fie? Firele din cablul de retea sunt ok, pot sa le folosesc?

Multumesc

Numai bine

Link către comentariu

eu zic sa folosesti de 3mm ca sunt mai mici si lumina destul de puternic(aproape k cele de 5mm),cit despre rezistenta ....foloseste leduri de 12v si o sa scapi de rezistenta si de chinul de-a mai indesa si pe ea pe acolo....eu asa am facut si sunt super multumit

Link către comentariu

Salutare, stie cineva daca se potrivesc acele de la renault 11? Si cum fac sa le iluminez,.....

Am schimbat si eu ledurile la trapa, nu trebuies rezistente iar legat de polaritate poti incerca cu 2 baterii de la telecomanda si 2 fire si verifici pe placa ta unde este plusul la led :vwrullz:

Link către comentariu

sa inteleg ca smd de la butonul de trapa sunt de 3v si sunt inseriate fiind alimentate la 12v

Link către comentariu

cel mai bine iei cu un voltmetru si masori, vezi si tensiune, si polaritate. Daca nu ai, poti lua si unul ieftin, ca nu faci electronica sa ai nevoie de precizii ce milivolti. Daca as fi umblat la placuta aia iti spuneam eu ce si cum e. Bafta!

Link către comentariu

Daca te uiti pe placa ai sa vezi ca e o rezistenta pe led, defapt 2 rezistente dar una dintre ele nu te intereseaza, pune cu increde led smd ce culoare vrei doar sa fii atent la polaritate, vezi si culoarea la led ca au tensiuni de deschidere diferitein functie de culoare, Bafta

Link către comentariu

casetofonul standard....beta, are becuri in el sau leduri?ca as vrea sa-i schimb lumina.

Link către comentariu

eu l-am desfacut pe al meu cu ceva timp in urma din curiozitate dupa ce l-am da jos de pe masina si am pus in locul lui CD player , are becuri inauntru ca cele de la indicatorul de la airbag si ABS daca tin bine minte.

Link către comentariu

cosmin_golf

x_tziby..eu am radiocass alpha...deci beta nu e standard.e o varianta..probabil..dar in manualul de reparatii am vazut alpha....care e standard ..sau ce inseamna asta...in contextul nostru.oricum,nu toata seria golf3/vento are beta-asta daca are careva din fabrica...(cel putin din cate stiu eu pe golf 3 nu am vazut-si auzit - decat alpha)

si ca sa fim ontopic: floringti,nu ne-ai scris daca e greu.de desfacut.becurile sunt colorate sau sunt albe?poate parea o intrebare tampita,dar intreb cat se poate de serios..merci. :mellow:

Link către comentariu

pot sa te contrazic, odata cu cartea masinii mi-a venit si cartea de la casetofon care este beta.....acum poate ma insel eu.

Link către comentariu

Nu este greu de desfacut , cateva surbele si cateva cleme , becurile sunt albe. :Driver:

Modificat de floringti
Link către comentariu

Am si eu o intrebare pentru baietii care si-au pus leduri la cele 3 triple de acolo de la aeroterma. Cum ati "plantat" ledurile ? Pentru ca mi-am pus si eu dar lumineaza numai pe suprafata comutatorului din mijloc. Am vazut ca are un plastic incolor ( "improscator" de lumina ) in interiorul bordului care pur si simplu nu ajuta la nimic. Va rog daca se poate sa imi explicati cate leduri ati folosit si unde le-ati pus ca sa lumineze toate trei O O O uniform.

Multumesc

Link către comentariu

Poate te ajuta,asa mi-am facut eu.

post-32190-1273507422_thumb.jpg

post-32190-1273507428_thumb.jpg

post-32190-1273507433_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc mabial. Si eu tot ceva de genul dar alea din laterale nu lumineaza.

Link către comentariu

Ledurile care normal lumineaza pentru cercuri trebuie in momentul cand le pui sa bata exact pe capatul cercului transparent (cel care conduce lumina),acolo are o ridicatura,acolo sa bata capu de led si e imposibil sa nu-ti conduca si sa fie uniforma lumina

Link către comentariu

este cineva din iasi care se ocupa de schimbare lumini la bord golf 3? eventual as pune acea folie argintie in acelor cum am vazut la altele.

Link către comentariu

pai daca ai treaba si treci prin roman te ajut eu 0762 611 430

Modificat de v@sy
Link către comentariu

• 2 weeks later...

La mine s-a stricat dispalyul ce afiseaza numarul de km. Se poate schimba doar displayul sau trebuie schimbat cu tot cu ceasuri ? Si daca da , unde gasesc ?

Link către comentariu

Daca esti sigur ca s-a stricat numai display-ul se poate schimba, dar nu stiu cine iti vinde la dezmembrari doar display-ul.

Link către comentariu

Pai numai ala nu functioneaza corect. Apar doar cateva liniute , si din cand in cand apre 2-3 cifre. Cat costa un bord intreg , adica ceasurile si displayurile ?

Link către comentariu

daca nu e cu turometru e mai ieftin. Cel cu turometru cred ca sare de 100 lei. Vezi si tu in aria de dezmembrari ca sunt o gramada care au golfuri3 (parca era si cineva din TM)

Link către comentariu

Cel cu turometru e 150 de lei ( un milion jumate)

Link către comentariu

salutare tuturor sunt si eu nou pe aici si am vazut k e vb de lumini skimbate si asa mai departe si am zis sa ma afisez si eu aici:D:D:este mai veche poza da o sa fac pozici mai noi si o sa le pun:D

post-70531-1275595138_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!