Jump to content

Lumini Bord

boond
 Share

Postare recomandată

cum ai dat jos acele ? ca eu acolo m-am impotmolit

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am si eu o problema ......mi s a ars ledul(cred) unde se regleaza farurile ...si nu se mai vede noaptea ...cum il pot schimba si daca e greu de schimbat ??

Link către comentariu

pentru schimbarea becului sau pentru modificare sunt destule posturi din care sa fi foarte bine documentat. cauta si u un pic.

Link către comentariu

cum ai dat jos acele ? ca eu acolo m-am impotmolit

exact aceiasi faza ca si la golfuri ..2 furculite si finut fortezi treptat..o sa sara acul fara sa se deterioreze.Doar ca inainte sa le scoti ,sa le treci peste opritor sa-si faca cursa.E posibil sa ramana dupa orpitor sau sa mai 'cada' putin.Si sa nu uiti sa-ti faci semn inainte de a le scoate,dupa faza cu opritorul.Toate astea in caz ca nu stiai :icon_cool:

Link către comentariu

care e faza cu opritoru' ca nu inteleg ...sunt mai greu de cap

post-25908-1261238725_thumb.jpg

Link către comentariu

indicatorul de turatie de exemplu..cand opresti motorul el 'cade'.pana la opritor..ca un ac mic asa are si la kilometraj si la nivelul combustibil si la temperatura apai.De acel opritor vorbeam.Ti-am incercuit unde e pozitional ..pe poza asta nu-l vad.

post-32190-1261256801_thumb.jpg

Modificat de mabial
Link către comentariu

noile mele ceasuri cu mfa :)) (luminile la display-uri sunt rosii iar acele si liniutele de pe cadrane sunt portocaliu fosforescent)

post-35305-1261290255_thumb.jpg

Modificat de Bad Boy
Link către comentariu

Am gasit ace de la un bmw 316i de prin '93-96' oare se potrivesc ?

Link către comentariu

salut, acum cateva zile mi-am schimbat si eu becurile clasice din bord si niste leduri albe dar parca tot nu sunt multumit de luminozitatea pe care o ofera. Bineinteles dupa ceva modificari la plasticul acela alb in care se fixau vechiile becuri. Am sa revin in seara aceasta cu niste poze si astept parerile voastre pentru a inbunatatii luminozitatea. :)

Link către comentariu

asa se vede la mine panoul de AC :salut: in realitate se vede mult mai bine!(scuzati calitatea.. telefon)

post-35265-1261403060_thumb.jpg

Modificat de ge0rge
Link către comentariu

indicatorul de turatie de exemplu..cand opresti motorul el 'cade'.pana la opritor..ca un ac mic asa are si la kilometraj si la nivelul combustibil si la temperatura apai.De acel opritor vorbeam.Ti-am incercuit unde e pozitional ..pe poza asta nu-l vad.

eu nu am acele opritoare asa ca mai bine ma las pagubas ..poate mai fac vreo prostie

Multumesc pentru indicatii

Numai bine

Link către comentariu

Salutare tuturor.

Sunt nou pe aici.

Am citit primele posturi de aici, dar nu am avut rabdare saparcurg 47 de pagini. Poate a mai precizat cineva intre timp ceea ce spun eu, de aceea imi cer scuze anticipat.

Este legat de iluminarea comutatoarelor de la aer. In primele pagini se spune ca se scoate tot ansamblul acela pentru a schimba un bec. Se poate mult mai simplu, fara a periclita integritatea paianjenului dispersor din spatele acestora. Se extrage butonul din mijloc, apoi cu grija se extrage din mijlocul acestuia plasticul verde. In capat de vede beculetul. Se scoate si se pune altul. Se monteaza totul la loc. Gata.

Cei ce vor insa sa schimbe culoarea, sa puna LED-uri, sau alte modificari, nu au decat sa demonteze tot.

Sarbatori fericite tuturor!

Modificat de g.mar.
Link către comentariu

- Am si eu o intrebare: la ceasurile de bord cifrele scrise cu alb sunt opace sau translucide? Adica...daca pun leduri in spatele lor asa cum am vazut pe-aici pe forum...or sa se vada doar cifrele colorate ca la mk4 sau e degeaba pentru ca nu trece lumina prin ceasuri si trebuie altele cu cifrele translucide sau transparente? Multumesc mult.

Link către comentariu

Salutare tuturor.

Sunt nou pe aici.

Am citit primele posturi de aici, dar nu am avut rabdare saparcurg 47 de pagini. Poate a mai precizat cineva intre timp ceea ce spun eu, de aceea imi cer scuze anticipat.

Este legat de iluminarea comutatoarelor de la aer. In primele pagini se spune ca se scoate tot ansamblul acela pentru a schimba un bec. Se poate mult mai simplu, fara a periclita integritatea paianjenului dispersor din spatele acestora. Se extrage butonul din mijloc, apoi cu grija se extrage din mijlocul acestuia plasticul verde. In capat de vede beculetul. Se scoate si se pune altul. Se monteaza totul la loc. Gata.

Cei ce vor insa sa schimbe culoarea, sa puna LED-uri, sau alte modificari, nu au decat sa demonteze tot.

Sarbatori fericite tuturor!

... si eu care credeam ca Vento e la fel ca Golful la acele butoane de la aeroterma :huh:

Ce-am scris e valabil pentru Vento (al meu).

Pentru Golf e cum s-a scris. Acum Am incercat sa schimb becul central de la aeroterma si nu s-a putut decat cum s-a specificat - prin demontare.

Link către comentariu

- Am si eu o intrebare...a dat cineva jos de tot modulul ala cu butoanele de la incalzire? Dupa ce se desface si se scoate in afara...cum desfaci cablu ala prins in spate ca sa-l poti scoate de tot?

Link către comentariu

Are niste cleme de prindere, metalice. Ai grija cum le scoti sa nu rupi suportul de care se prin acele cleme. Odata rupte nu mai poti comanda cablurile. Eu zic ca e mai bine sa nu scoti acel modul si sa faci verificarile cu cablurile pe el.

post-6155-1261933073_thumb.jpg

Modificat de paul_ral
Link către comentariu

Am vazut ca a mai "lucrat" cineva pe-acolo ca din cele 4 cleme in care se prind surubirile cu plasticul de deasupra 2 de pe aceeasi parte erau rupte..deci o sa caut modul din ala cu totul la dezmembrari si o sa-l schimb...si si sa refac clemele alea sau sa ii fac un suport cumva tot trebuie sa il scot. De-aia intrebam...ca acolo e cam greu de lucrat..

Link către comentariu

dau dreptate lui paul_ral,daca tot vrei sa dai jos,asigura-te inainte ca ai altul in caz de urgenta,am avut si eu "bucuria" de a rupe 2 dintre plasticurile pe care vin prinse acele placute de metal,si a trebui inlocui ca nu merge lipit,reparat,deci mare grija

pt cei care vor lumina ca si colegul de forum BAD BOY am gasit pe un site de vanzare leduri cu lumina UV

http://www.okazii.ro/catalog/37250935/UV-L...tra-Violet.html

http://www.okazii.ro/catalog/35822581/#forum

Link către comentariu

nu este asa o mare problema daca rupi 1-2 dintre prinderile acelea de la cabluri eu pot sa zic ca le-am avut aproape pe toate rupte cand am cumparat masina dar cu putina imaginatie, indemanare si 3-4 ore de rabdare s-au rezolvat, putin super glue, bride (soricei) pt cabluri electrice si cam atat :wub: :wub::D pt cei interesati pot sa fac si 2-3 poze

Link către comentariu

romanu,face din lut tanc daca vrea :coffee_lol: si sa nu o iei drept jignire,dincontra,intradevar...daca vrei cu adevarat se pot repara,dar cum ai scris si tu cere multa atentie,indemanare si conteaza si cum s-au rupt,dar cum am zis,ca am trait in Romania ii si un avantaj,romanu ii bun la toate,chiar asi vrea sa vad si eu pozele alea,ms

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!