Jump to content

Modificari modul confort

Stefaann
 Share

Postare recomandată

Salutare dragi colegi. De curand am intrat in posesia unu vw bora care are geamuri la manivela,computer de bord,pilot automat si doua chei briceag. Ideea este ca fostul proprietar a montat o alarma aftermarket si a scos modulul de confort. Eu vreau sa il pun inapoi pt ca este enervant sa stau si cu cheie si cu telecomanda. La mine sub bord am gasit trei mufe,deci probabil am nevoie de modul de confort cu trei mufe,nu? As vrea sa ii montez si geamuri electrice si oglinzi electrice ca tare rau este iarna fara incalzire in ele. Am verificat si ceasurile din bord si sunt immo 3 din ce am mai citit pe net. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce serie de modul trebuie sa caut? Daca iau cu trei mufe cum are masina,merge sa pun geamuri si oglinzi electrice? Multam fain!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dacă tu ai geamuri manuale, nu are modul confort ci închidere centralizata. Dacă vrei sa ai geamuri electrice, trebuie cumpărat calculatoare de uși, instalația electrica aferenta de pe uși, modul confort cu 1c0 xxx xxx, instalația aferenta sub bord. Instalația de pe uși și sub bord se poate confecționa...dar oricum, nu este un retrofit ușor, trebuie sa te pricepi, e de munca și necesita cunoștințe despre electrica auto. Calc de uși trebuie sa fie tot după 2002,ca fabricație, obligatoriu de la mașină cu volan pe stanga

Link către comentariu

Bun,dar ca sa fac inchiderea originala ce imi trebuie? Mufele alea 3 de la ce sunt? Si la portbagaj a fost scos actuatorul original si pus unu am,mufa e in aer..

IMG_20190805_210015.jpg

Link către comentariu

Sunt de la închiderea centralizata. Tot ca un modul confort arata..... Asa cum ți-am zis, se poate modifica instalația existenta, am făcut.... Dar necesita să ai cunoștințe legate de acest domeniu 

Link către comentariu

Pot sa ma lipsesc momentan de geamuri si oglizi electrice,ma intereseaza strict sa fac inchiderea originala. Stii cumva ce fel de modul sa caut?

Link către comentariu

1c0 962 268....si sa vedem ce litera îți trebuie.. 

Link către comentariu

Cum putem afla si ce litera trebuie??

Link către comentariu

dupa VIN.

Link către comentariu

wvwzzz1jz2w072712 asta este vin-ul. Din pacate nu am pe nimeni cu vcds sa ma ajute pe aici,in cazul in care as afla de acolo..

Link către comentariu

Nu ai cum sa afli cu vcds ul, având în vedere ca modulul lipsește de pe mașina. Suna la dezmembrări sau cauta pe net după codul dat de mine, pana găsești cu 3 mufe. 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,am facut probabil o confuzie. Ceasurile de bord cred ca sunt immo2 pt ca imi apare martorul imobilizatorului in turometru.. Mai este bun acelasi cod pt modulul inchiderii centralizate? Am gasit tot pe forum un baiat care avea la fel masina fara geamuri si oglinzi electrice si avea la modul codul asta 1c0 962 258 ab. Am gasit sa cumpar modulul cu codul asta,oare merge si la mine sa rezolv cu inchiderea centralizata?

Link către comentariu

• 1 month later...

va rog daca puteti sa ma ajutati,nu se mai incuie  usa de la porbagaj din telecomanda doar din cheie,celelate usi se inchid,este posibil sa fie din cauza modulului comfort?

va multumesc.

Link către comentariu

Motoras inchidere, fire, mai rar modul.

Link către comentariu

am verificat firele ,nu sunt intrerupte,am verificat si motorasul si merge.

multumesc oricum

Link către comentariu

Le--ai verificat pana in modul ?

Link către comentariu

12 minutes ago, ta bd said:

am verificat firele ,nu sunt intrerupte,am verificat si motorasul si merge.

multumesc oricum

Atunci sigur problema este la cablaj. Rar confort defect pe aceasta linie... Foarte rar

Link către comentariu

te rog fi mai explicit '' cablaj'' adica ce cablaj eu am dat tensiune la iesirea din modulul comfort si motorasul actioneza, doar ca ca din modul comfort nu iasa nici o tensiune,ce am observat ca atunci cind deschid porbagajul mi se aprinde martorul porbagaj deschis in bord''ceea ce este normal''  dar cind inchid porbagajul martorul porbagaj din bord nu se stinge de tot,adica ramane apris dar ff slab,dar cind scot modulul comfort se stinge.

va multumesc pentru raspunsuri.

Link către comentariu

Vezi cum se prezinta mufa din broasca portbagajului. Nu sunt oxidate piciorusele din mufa?

Link către comentariu

Iti multumesc pentru raspuns si ajutor dar se pare ca alta a fost cauza (nu sunt foarte sigur dar cred ca vina a fost sig.6)din cauza ca eu am verificat,curatat in mai multe locuri.

Link către comentariu

• 1 month later...
On 2/19/2009 at 6:22 PM, Al Bundy said:

Incearca o resetare prin scoaterea bornelor si lasarea lor scoase vreo 5 minute.

Mereu dupa ce ai zis tu si pui contactul se aprinde becul la airbag si ramane mereu aprins.

Link către comentariu

Fa o diagnoza si vezi ce apare. 

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut! Are cineva o diagramă pentru modul de confort 1c0 962 258 N? 

Link către comentariu

Asta nu-i confort, e inchidere centralizata. Ce ai nevoie, sa stiu cum pot sa te ajut

Link către comentariu

• 1 year later...

Spuneți-mi va rog procedura la schimbarea modulului de confort golf 4 ?

Este același cod, cum rescriu cheile sau ce mai trebuie făcut ?

multumesc anticipat 

Link către comentariu

Telecomenzile se reinvata cu VCDS sau alt tester.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!