Jump to content

Modificari modul confort

Stefaann
 Share

Postare recomandată

Da. Imi dau seama ca sunt asemanatoare...

Ma intereseaza pentru ca am achizitionat asta

http://www.pni.ro/alarma-auto-pni-ov288-cu-2-telecomenzi.html

si vreau sa stiu cum sa o leg.....culori etc...

Am un Golf 4 Variant 2005, 1.9, 101cp, si are modulul confort 1C0 959 799. 

Unde fac legaturile ? Langa modul confort?

Modificat de Anddy89
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe unde vrei, doar ca trebuie sa duci 2 fire in usa, pentru a arma si dezarma masina.

Link către comentariu

nu vad ce ai postat tu, dar trebuie sa te legi la butonul incuiat/descuiat, de pe usa soferului.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

post-127426-0-23552700-1424711380_thumb.

Pai daca ma leg la butonul de incuiat/descuiat, mai intra in modul SAFE? Intreb fiindca daca dau geamul de la sofer jos si blochez din butonul de inchis/deschis (ledul nu palpaie), si incerc sa deschid dinauntru (adica trag de 2 ori de "maneta" de deschis), portiera se deschide; daca incui cu cheia (ledul palpaie) si incerc sa deschid dinauntru nu merge .......  

Modificat de Anddy89
Link către comentariu

Firele din chenarul rosu si cel albastru unde vin conectate?

post-127426-0-21814900-1424809286_thumb.

Modificat de Anddy89
Link către comentariu

Ar trebui sa mai ai inca o bucata de schema in care arata ce trebuie sa faci cu firele alea.

Link către comentariu

ok. dar +door switch; - door switch si pin switch negative trigger pentru ce sunt ?

Link către comentariu

Eu ma gandesc ca firul cu negative trigger sa mearga spre plafoniera ...altfel nu ar stii alarma daca sa deschis vreo portiera (ACCIDENTAL) .....sau gresesc ?

Modificat de Anddy89
Link către comentariu

Pentru semnalizari trebuie folosite diode?

Si cum are iesire pentru geamuri trebuie pusa dioda daca o leg la modulul confort? Are iesire negativa pentru 25 de secunde. . .

Modificat de Anddy89
Link către comentariu

Nu trebuie folosite diode pentru semnalizari. Iesirea pentru geamuri o legi pe incuiere, la yala.

Link către comentariu

Da nu se intampla nimic daca dau pe avarii si armez? Semnalizarile primesc comanda din 2 locuri. . .

Link către comentariu

Da. Dar daca dau avarii imi protejeaza alarma. . .oricum mam uitat un pic in alarma si are cred ca vreo 10 diode. . .

Link către comentariu

Cam la toate alarmele si inchiderile centralizate aftermarket comanda de semnalizare se da din releu.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut baieti...am si eu o skoda octavia tour motor 1.9tdi 101cp axr anul 2007 si as dori sa montez pe masina calculatorul modul confort...nu am asa ceva pe ea momenta...am vazut ca imi trebui modul confort cu seris 1c0xxxxxxxx...in afara de modul confort ce mai trebui schimbat?mai e nevoie de alte schimbari?ceasuri sau alte chestii?multumesc frumos!

Link către comentariu

salut baieti...am si eu o skoda octavia tour motor 1.9tdi 101cp axr anul 2007 si as dori sa montez pe masina calculatorul modul confort...nu am asa ceva pe ea momenta...am vazut ca imi trebui modul confort cu seris 1c0xxxxxxxx...in afara de modul confort ce mai trebui schimbat?mai e nevoie de alte schimbari?ceasuri sau alte chestii?multumesc frumos!

ceasuri nu.

daca masina are geamuri electrice fata, atunci ai modul confort - trebuia sa scrii si restul codului, ca atunci vedeam exact ce ai pe masina.

Link către comentariu

Salut tuturor. Ieri am umblat putin pe la plafoniera si am pus in scurt intrările firelor. Acum am martor portbagaj aprins in bord si tot ce tine de geamuri, oglinzi, lumini interioare, este mort. Am incercat pe la dezmembrari cu alte 3 module de confort dar nu se schimba nimic. Ceva idei? Va multumesc!

Link către comentariu

Sigurantele sunt ok? Mai ales 6 si 14.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!