Jump to content

Functie in plus la computerul de bord - Range

voinea
 Share

Postare recomandată

si eu astept cu nerabdare marea descoperire!!! hai ca dam bere, nectar, sau ce doriti voi! dar nu ne uitati! ca suntem amarati tare!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cine vrea range in jud neamt, va pot ajuta eu din ROMAN

scuze nu am dat date de contact, YM: idanny50

Link către comentariu

Buna! in Baia Mare poate sa activeze aceasta functie la un golf IV din 2004 TDI 101cp ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Exista cineva din Alba Iulia care poate activa functia range la VW G4 Variant Pacific 2005 ? Multumesc

Link către comentariu

A reusit cumva, cineva sa gaseasca adresa pentru functia range pe bordurile de tip B00? Stiu ca s-a mai discutat dar voiam sa vad daca totusi s-a descoperit.

Link către comentariu

• Administrator
In Craiova cineva? Multumesc!

In Craiova nu avem pe nimeni. Sa imi aduci aminte la urmatoarea intalnire si rezolvam prin apropriere.

Modificat de last
Link către comentariu

Salutare. As vrea sa stiu daca se poate activa functia range si pentru un Golf 4 din 2001, sau ii prea vechi.

Link către comentariu

S-a mai discutat, citeste tot topicul ca ai sa-ti dai seama daca merge sau nu.

Trebuie vazut exact ce tip de bord ai, daca ai vag-com poti sa vezi modelul IC-ului.

Link către comentariu

Bine v-am gasit...m-ar interesa si pe mine sa-mi activez aceasta functie.cu cine pot lua legatura in brasov? Atasez si o poza cu ceasurile sa sa nu pierdem timpul degeaba,este vorba de o bora din 2001.multumesc

post-37895-1229427476_thumb.jpg

Modificat de PIZZI
Link către comentariu

depinde de tipul bordului care il ai.daca este modelul RB8 sa stii ca multi asteptam sa se afle cum se poate rezolva aceasta functie

Link către comentariu

Salut; cu tot respectul, dar din poza reiese, ca tu nu ai computer de bord. Toate cele bune.

Link către comentariu

Asa ar parea , dar totusi trebuie pus vag-com sa vezi modelul exact.

vorbeste si tu cu un coleg de pe forum din zona ta ca sa iti faca verificarea

bafta!

Link către comentariu

Domnu Voinea, cum putem sa dam de dvs ?

PS: vin cu nectaru in portbagaj :frigbaitata:

Link către comentariu

Mersi.Am masina de putin timp,inca nu sunt pus la punct cu detaliile.ceea ce ma induce in eroare este faptul ca in jumatatea inferioara a ecranului dintre ceasuri nu se aprinde nimic niciodata.oricum sunt foarte multumit de masina,are kilometri relativ putini si este impecabila la interior ,daca as mai putea activa si aceasta functie ar fi super.... :blink:

Link către comentariu

• Administrator

Daca masina nu are BC, ce functie sa mai activezi? :blink:

Link către comentariu

La bordul din pozele de mai jos merge activata functia range? Multumesc.

1000676sl5.th.jpg 1000678dz4.th.jpg

Link către comentariu

din cate vad bordul e BOO motometer si nu merge! welcome to the club!!! te alaturi si tu celor care asteapta sa se identifice adresa care sa activeze si la noi aceasta functie! noi inca asteptam un binevoitor!

Link către comentariu

Salut; din cate vad eu tipul tau de bord este BOO; iar in posturile anterioare cativa membri spuneau ca nu se poate activa range-ul, inca. :santa: (acelasi tip de bord il am si eu). Toate cele bune.

Later edit: Colegul dumping a fost mai rapid; sau a avut o conexiune mai buna; :santa:

Modificat de Ionutd
Link către comentariu

slaut,

doresc si eu activarea functiei range am inteles de la intalniri ca merge bordul meu.... :)

multumesc.

Link către comentariu

Cum se verifica mai usor tipul bordului .... sa nu trebuiasca dat jos?

Link către comentariu

• Aerofan pinned şi locked this topic
  • Aerofan unlocked şi locked this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!