Jump to content

Functie in plus la computerul de bord - Range

voinea
 Share

Postare recomandată

Si eu dau un bax de nectar de cea mai buna calitate daca ne rezolva cu functia pt noi astia cu ceasuri "deocheate". Bafta si s'auzim de bine!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator
dar nectarul , nectarul, unde e nectarul pentru activare ?

La Intalnirea de iarna nu mai scapi de mine! :Driver:

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Am facut in acest moment la doua masini . Rudolf si Bamse . Masinile lor aveau bord computer dar nu afisau restul de km ce ii poti parcurge cu ce mai este in rezervor (functie existenta la Audi cu bord similar si acelasi an sau la modele mai noi de Golf IV).

E cu o mica doza de risc dar se foloseste o interfata originala ce nu mi-a dat gres in alte functii importante pentru care am luat-o eu . Se citeste memoria respectiva si se editeaza in ea cele necesare. Cine nu are aceasta functie si este interesat poate trece pe la mine cu o cutie doua de nectar granini pentru a pune functia in practica.

Atentie ca ma bag doar la useri ce sunt membri nu doar inscrisi.

Cum nu stiam de treburile astea voi incerca sa mai aprofundez poate mai descopar si alte lucruri ce pot fi aduse in plus.

salut!ti-as fi tare recunoscator daca ai putea sa imi activezi si mie functia range pentru ca ma chinui de ceva timp.Am fost si la mike de pe forum si mi-a zis ca ajm bordul B00 SI INCA CEVA SI CA NU S-A DESCOPERIT INCA ADRESA LA ACEATA FUNCTIE PENTRU TIPUL ASTA DE BORD. Se poate sau trebuie sa am neaparat bord facut de VDO?DACA SE POATE FACE CEVA ASTEPT UN RASPUNS DE LA TINE.MASINA E UN GOLF 4 DIN 2001.SANATATE.

Link către comentariu

ne anuti si pe noi, postand pe forum, daca reusesti, pt ca suntem o "gasca" care asteptam sa se gaseasca adresa care trebuie modificata pt masinile cu bord B00

Link către comentariu

La o scanare cu VAG-COM-ul la a mea, undeva in meniul aplicatiei, baiatul care mi-a scanat-o, a dat click pe nu stiu ce buton si mi-a aratat cati litrii mai am in rezervor si numai retin sigur daca si cati kilometrii.

Deci ma gandesc ca functioneaza si la astea din 2001, cu motoare de 1.4 - 16V ;)

Link către comentariu

Asta cu cati litri mai sint rezervor si eu am gasit de la prima diagnoza si sint incepator. Nu mai stiu adresa unde e. Mi e mai imi arata ca mai am 18 litri de motorina . Unde pot vedea cu vag-com, ce fel de bord am ?

Link către comentariu

la grupul 17 [instruments] arata aoclo :( sau daca dai auto-scan, in dreptul grupului 17 iti arata

Link către comentariu

la bordurile la care nu se poate activa functia range se poate activa functia de care vb colegi de mai de sus unde sa-mi arate cati litri mai am?

Link către comentariu

alexandru_sasha

Sambata, 15 nov ac, la ora 16 avem intalnire la alba iulia, daca e cineva de prin zona care poate sa activeze functia Range sunt mai multi doritori...

Se ofera recompensa... :(

same Alex

Link către comentariu

Cititi fratilor primele pagini. EXISTA, DA !

am citit, nu e nicio referire ca se poate activa sa-ti arate pe computerul de bord! doar ca se vede din vag-com!

revin, se poate activa cu vagcomul sa apara pe computerul de bord litri existenti in rezervor, la cei la care nu se poate activa functia range?

Link către comentariu

E buna si asta. Stie cineva procedura, care tre urmata pt a activa asta cu litri ramasi in rezervor ?

Link către comentariu

misu_tdi, in primele pagini se spuen CLAR ca trebuie modiificata o adresa din eepromul IC-uli (ic=instrument cluster). Nu se poate decat cu vag-commander, vag-tacho. Nu merge cu vag-com

Link către comentariu

OK! si ramane si Range-ul sau ori una ori alta? ;)

Link către comentariu

...trebuie modiificata o adresa din eepromul IC-uli...

Salut,

Care ar fi acea adresa??Daca te referi la adresa 0x416, cred ca te inseli...

Link către comentariu

Eu am un golf 4 varianta 1.9 101 cp din 2006... si nu am functia range.. cine ma ajuta si pe mine? sunt din iasi.. ms :)

Citeste regulamentul si respecta-l!

Data viitoare pentru o asemenea "isprava" vei primi warning . :D

aryes13

Link către comentariu

mama golf 4 din 2006?

si eu as vrea functia "range", sunt din timisoara

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

• Administrator
nu am functia range.. cine ma ajuta si pe mine? sunt din iasi.. ms

Ai citit semnatura colegului cuiuda? ;)

Link către comentariu

... cine ma ajuta si pe mine? sunt din iasi..

Ai PM

Link către comentariu

Vreau sa adaug pe thread faptul ca am intalnit 2 Golf-uri 4 AXR unul din 2002 , iar celalat 2003.Am ramas surprins sa vad ca ambele aveau bord RB8.Eu stiam ca in 2002 au aparut bordurile VDO care suporta functia Range insa nu este asa.

Link către comentariu

In Bucuresti si Ilfov va pot ajuta si eu cu activarea functiei range.

btw: Dragos: multumesc pentru micul training :) - amabil ca intotdeauna

Link către comentariu

buna seara.La masina mea merge?

Component: KOMBI+WEGFAHRS. BOO V59

Coding: 05142

Shop #: WSC 26956

Ma poate ajuta cineva sa ma lumineze in legatura cu 2 erori?eventual rezolvari?

2 Faults Found:

00957 - Key 3

09-10 - Adaptation Limit Surpassed - Intermittent

00934 - Electric Window Motor; Rear Left (V26)

35-10 - - - Intermittent

Multumesc

Link către comentariu

• Administrator

1) range nu merge la masina ta

2) cu erorile stai asa:

00957 - Key 3

00957 - Key 3: Adaptation Limit Surpassed

Possible Symptoms

Remote control not working.

Possible Causes

Key not matched.

Key operated more than 200 times while out of range.

Possible Solutions: faci procedura de adaptare cu VAG-COM pentru chei (daca ai doar doua atunci ramai cu doua adaptate si fara eroare)

00934 - Electric Window Motor; Rear Left (V26)

00934 - Electric Window Motor; Rear Left (V26): No or Incorrect Basic Setting / Adaptation

Possible Symptoms

Window Automatic Run not working

Pinch Protection limited

Possible Causes

Automatic Run & Pinch Protection not adapted

Possible Solutions

Adapt Automatic Run & Pinch Protection (see Special Notes)

Special Notes

Pinch Protection Adaptation

Make sure the window in question is completely closed.

Use the driver door window buttons to operate the window(s).

Roll down the window and keep holding the button down for 2 additional seconds after the window is already fully opened.

Roll up the window and keep holding the button up for 2 additional seconds after the window is already fully closed.

Now test the window automatic.

Link către comentariu

A descoperit cineva adresa pentru bordurile de tip B00. sper ca nu ne-ati uitat pe noi cei care din voia sortii am nimerit un asemenea bord pe masina noastra. O zi buna tuturor si astept o veste de la voi. :salut:

Link către comentariu

• Aerofan pinned şi locked this topic
  • Aerofan unlocked şi locked this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!