Jump to content

Functie in plus la computerul de bord - Range

voinea
 Share

Postare recomandată

• Administrator

De maine o sa am si eu interfata sa pot face din nou functia range. A fost o pauza lunga dar va voi putea ajuta din nou.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Voinea la mine se poate face aceasta treaba? mar interesa, si te cinsteste baiatul....

Link către comentariu

Cind gasesc adresa pt. bordurile Motometer/Bosch anunt. Pina atunci mai caut.

--------------------

@draganuta

te asteptam cu interes si nerabdare! :blah: cred ca nu sunt singurul! multumim anticipat!

Modificat de dumping
Link către comentariu

Pai si eu cum aflu ce fel de bord e? e din an 2002 parca decembrie... are inele cromane si sunt de parere ca ar merge! stie cineva?

Link către comentariu

Asa arata RANGE la mine dupa ce ii fac plinul

post-23830-1224631064_thumb.jpg

credeti-ma chiar atit merg cu plinul

Link către comentariu

@DZI'S

...asta in functie de consumul mediu pe care l-a calculat BC la momentul respectiv.

Link către comentariu

De maine o sa am si eu interfata sa pot face din nou functia range. A fost o pauza lunga dar va voi putea ajuta din nou.

Dragoș o să ai interfața respectivă la tine c

Modificat de WNS
Link către comentariu

Address 17: Instruments Labels: 1J0-920-xxx-17.LBL

Part No: 1J0 920 825

Component: KOMBI+WEGFAHRS. BOO V04

Coding: 01111

Shop #: WSC 00000

credeti ca s-ar putea activa aceasta functie care da atata bataie de cap.

Link către comentariu

...credeti ca s-ar putea activa aceasta functie...

Salut,

:blink: Chiar este asa de greu sa citesti cele 15 pagini? Sau e mai usor sa primesti totul de-a gata :blah: ...Sorry

Link către comentariu

radusb23: Ceasurile tale sunt motometer. Deocamdata nu s-a gasit solutia pentru activarea functiei range la acest model !

Link către comentariu

se cauta solutii deci fii pe faza! si eu astept!

Link către comentariu

va multumesc pt raspunsurii.deci deocamdata trebuie sa trag pe dreapta pana o sa apara rezolvari si pt acest model de ceasuri.asteptam cu nerabdare sa vina cineva la intalnirea de toamna sa poata sa-mi activeze si mie aceasta functie dar vad ca deocamdata nu e posibil.asta e.

Link către comentariu

Salutare!

La un Golf 4 din 2003, motor BCB (sper ca asta e codul, era scris in talon la "tip motor"), se poate activa range-ul?

Multumesc!

Link către comentariu

Pai ce treaba are motorul cu ceasurile? Tb sa vezi ce tip de ceasuri ai.

Link către comentariu

Pai din ce am citit pe aici intelesesem ca la unele se poate aciva si la altele nu, in functie de codul motorului :RO flag:

Spuneti-mi, va rog, unde si la ce trebuie sa ma uit ca sa aflu daca imi pot activa functia range

Link către comentariu

trebuie sa iti scaneze cineva cu vag-com-ul IC-ul, salveaza datele sau copiazale si apoi posteaza-le in topic!

Link către comentariu

• Administrator
Pai din ce am citit pe aici intelesesem ca la unele se poate aciva si la altele nu, in functie de codul motorului

In functie de producator si de codul IC (Instrument Cluster= bord), nu al motorului. :icon_thumright:

Link către comentariu

salut, eu am RB8 V11 ca model de bord. ma poate ajuta cineva care este din cluj sa-mi activeze functia range?

Link către comentariu

Daca nu ma insel la tipul tau de bord (inca) nu se poate activa Range-ul.

Link către comentariu

salut din nou as dori sa stiu daca se poate activa si la seatul meu alhambra 2001 functia range

din ce am vazut aici eu cred ca ar fi ok am inele cromate la ceasuri si bordul e cel cu 6 ceasuri cazul meu la alhambra

merci

Link către comentariu

• Administrator

Multumesc frumos lui Dragos pt ca la Intalnirea de toamna vwforum 2008 mi-a invatat si mie masina, sa calculeze rang-ul. :frigbaitata:

Link către comentariu

• Administrator

cu placere (am facut 5 range-uri la intalnire :frigbaitata: ) dar nectarul , nectarul, unde e nectarul pentru activare ?

Link către comentariu

la cele pe bord motometer ai identificat unde trebuie modificat sa se poata activa functia range? stiu din discutiile de pe forum ca nu se poate, inca! aveti vreo idee? voinea, promit sa iti trimit eu din piatra neamt un bax de nectar facut de romsilva, e 100% natural daca gasesti si pt noi astia cu masinile de prin 2001(eu am BOO V04, masina din semnatura) cum se activeaza range-ul!

Modificat de dumping
Link către comentariu

• Aerofan pinned şi locked this topic
  • Aerofan unlocked şi locked this topic
  • Aerofan unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!