Jump to content

Golf V - Tuning

gorrocs
 Share

Care va place mai mult ?  

279 voturi

1. 1. Care va place mai mult ?

• Cadamuro
      27
    • Caractere
      113
    • Kamei
      20
    • Mattig
      12
    • Rieger
      48
    • Zender
      59

Postare recomandată

vezi si pe la street car concept k am vazut k au preturi bune

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gorrocs

21

• So`niroS

19

• razdan

18

• SpeedeR

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Grila Radiator Sport - din poliuretan cu plasa inclusa (cu sau fara sigla VW) – 270 €

Bara Fata - din poliuretan – 765 €

Bara Fata - din poliuretan - cu locasuri pentru lampi de ceata – 800 €

Bara Fata - din poliuretan - cu locasuri pentru spalare faruri – 800 €

Bara Fata - din poliuretan - cu locasuri pentru lampi de ceata si spalare faruri – 830 €

Bara Spate - din poliuretan - fara decupari pentru tevi de evacuare – 485 €

Bara Spate - din poliuretan - cu decupari pentru tevi de evacuare – 520 €

Bara Spate - din poliuretan - cu decupari pentru tevi de evacuare si Evacuare Caractere ( toba finala dubla si terminatii inox) – 1200 €

Praguri - din poliuretan – 570 €

Panou la partea inferioara portbagaj – 250 €

Eleron Classic – o componenta din fibra de sticla – 320 €

Eleron Sport – trei componente din fibra de sticla – 370 €

ZINECO International Bucuresti

KIDtuning Arad

Eu as alege:

Bara Fata - din poliuretan

Bara Spate - din poliuretan - cu decupari pentru tevi de evacuare si Evacuare Caractere ( toba finala dubla si terminatii inox)

Praguri - din poliuretan

Eleron Classic – o componenta din fibra de sticla

3000 €

Cu tot cu instalare.

Ar mai ramane din buget si 500 € pt vopsea Stopuri LED. (Renunt la sistem audio si alte cele)

Cam asta e. Ce ziceti?

Link către comentariu

Din p.d.v. estetic Caractere mi se pare cea mai buna optiune pentru G 5, deci si pentru tine ...

Totusi pe site-ul B&B (ofera si ei acelasi produs) au preturi mai mici pana la 20% fata de cele mentionate de tine.

Tocmai le-am trimis un email sa vad daca nu au si ei un reprezentant in RO ... poate poti cumpara acelasi lucru mai ieftin.

La ei un "B&B Complete Body Styling Kit", inclusiv grila frontala, poate fi si sub 2500EUR (TVA inclus). Vezi si pdf-ul atasat in postul #73.

Poti incerca si tu un email la B&B Automobiltechnik GmbH (info@bb-automobiltechnik.de), sau direct la boss, Stephan Baumeister (sb@bb-automobiltechnik.de).

Link către comentariu

Nu-i rea ideea cu nemtii.

Am un var in Germania la Ausburg.

El e innebunit dupa tuning si are un G4 super tunat (in prima zi dupa ce si-a luat carnetul a mers 250 pe autostrada).

Sa vad ce zice si ce afla el. Poate, poate...

Multam!

Link către comentariu

Totusi pe site-ul B&B (ofera si ei acelasi produs) au preturi mai mici pana la 20% fata de cele mentionate de tine.

Tocmai le-am trimis un email sa vad daca nu au si ei un reprezentant in RO ... poate poti cumpara acelasi lucru mai ieftin.

Iata raspunsul primit de la Stephan Baumeister (B&B) privind Complete Body Styling Kit Caractere :

Dear Mr. (...),

There is no problem in buying a complete Body-Kit for your Golf directly from us.

We need the details of your car. (fog lights, headlight washer, tow bar and so on ...) and in addition the address we should ship to.

With this information we can prepare a quotation.

You can order by fax or by email.

After this you will receive an order confirmation containing data about the approximate delivery time and our banking data for prepayment by banking transfer.

If there are any additional questions please don’t hesitate to contact us.

Mit freundlichen Gr

Link către comentariu

Multumesc Razdan!

Inca n-am primit raspuns de la Andy (varul meu).

Sper cat mai repede.

Link către comentariu

Am primit rasp.

Nu are la el in oras reprezentanta B&B.

Are in schimb Kamei. Poate sa-mi comande personal. :D Si sa le aduca in vara cand vine (pe la incep august). Pt mine a OK ca masina nu am comandat-o inca. Si daca o comand vine abia in 3 luni :P . Asa ca undeva prin Iunie de ziua mea :P .

Pret: 2050 EUR pt Kit Caractere cu: bara fata, bara spate, praguri, eleron, oglinzi crom.

Se deduce la noi la vama TVA-ul (MwSt) de la ei si se platesc taxele vamale vreo 350 EUR.

Asa ca o sa coste 2100 EUR + 500 EUR instalarea si vopseaua in Arad.

Link către comentariu

Am fost azi la VW in AR si cu baii jos fac reducere intre 5-10 %.

Asa ca pot face mai mult decat am calculat inital. :D

Link către comentariu

care ar fi cel mai bun eleron care sa se gaseasca si la noi?

Link către comentariu

Depinde ce design ii place fiecaruia.

In ultimul timp se cam gasesc de toate pe la noi. Daca nu au in stoc se face comanda.

Sau iti comanzi de pe net si o montezi la un atelier de tuning.

Singura problema la noi e pretul. ;)

Recomandarea mea ar fi sa aducem personal piesele de afara.

Link către comentariu

la golf eleronul este piesa care da stil. sa-mi vina si mie si cred ca-mi voi lua unul, daca nu e prea scump ce vreau eu.

Link către comentariu

golful argintiu e frumos foc!!!
Modificat de So`niroS
Link către comentariu

Asa cum am mai spus si cu alta ocazie ( pe topicul cu poze G5 GTI) m-am vazut obligat ( din cauza ca cineva binevoitor mi-a zgariat oglinda )sa achizitionez niste capace de oglinzi cromate KAMEI de la pitstop tuning ( pe la Perla).AU venit dar nca nu le-am montat pt ca astept sa se mai incalzeasca ( sa fie peste 10 grade constant si sa nu ploua ca sa prinda kleberul )... acum problema e alta mi-a zis un amic ca ar fi interesant sa cromez si jantele ca sa aratae mai bine ...dilema e: daca fac asta o sa fie kitschos?adica stim cu totii ca limita intre frumos si kitsch e destul de subtire si as vrea sa stiu parearea voastra inainte sa iau o decizie .

Multumiri anticipate ;)

Link către comentariu

Am luat din nou la rasfoit pozele de pe prima pagina si cea mai interesanta bara spate mi se pare cea de la Cadamuro. Aduce cineva asa ceva la noi ? Idei de scoruri ?

Link către comentariu

Am luat din nou la rasfoit pozele de pe prima pagina si cea mai interesanta bara spate mi se pare cea de la Cadamuro. Aduce cineva asa ceva la noi ? Idei de scoruri ?

Din cate stiu aduc cei de la C&C Tuning si cei de la Pit Stop Tuning.

La C&C este site-ul in recosntructie, iar la Pit Stop Tuning pe site nu apar prea multe informatii.

Poate dai o fuga pe la ei si intrebi sa vezi ce zic si ne spui si noua apoi.

C&C Tuning: Bucuresti: Ion Mihalache 70-82, Tel. 021.224.2945, www.tuning.ro, info@tuning.ro

Constanta: B-dul Tomis 129, Tel. 0241.55.81.86, infocta@runing.ro

Pit Stop Tuning: Sos. Stefan Cel Mare nr. 1, Bloc Perla, parter - Sector 1 Bucuresti - 011736; Tel. 021. 230. 33. 32 / 021. 230. 22. 42 / 0727-TUNING / 0743-TUNING/0788-TUNING | www.pitstoptuning.ro office@pitstoptuning.ro

Oricum, daca au si aduc Cadamuro pentru Golf 5 nu te astepta la preturi prea mici.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Ei da, cu asa ceva estetica s-ar imbina intr-adevar cu utilul (scaderea greutatii masinii).

Cred ca ne-ar fi utile cat mai multe elemente din fibre de carbon …

Link către comentariu

Un nou email de la B&B Automobiltechnik GmbH:

NEW: Carbon Airbox for VW Golf V GTI - EUR 348.-

NEW - B&B exhaust system for the new Golf GTI !

B&B sport silencer middle

B&B sport silencer left/right

Si desigur jante, multe jante …

Link către comentariu

• 4 months later...

In postul 105 la masina albastra e o prelungire la spoilerul din fata... cine stie cam cat costa si ce firma il produce??? Chiar sunt interesat. Va multumesc

Link către comentariu

Din lista as alege fara sa stau pe ganduri Rieger.

PS: In poll-ul de mai sus lipsesc Abt, Heiniger, Je Design, Kerscher, MS Design, Oettinger, OSIR Design, RRS si Sportec...

Modificat de CBR
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!